Jump to content

new m3

dadogus

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tu sugerezi ca un e92 preparat de Hartge ar fi m3 e 90. esti ironic dar esti si ontopic?  :blink:

167104[/snapback]

Pai atunci poate ne explici tu ce este cu sigla aia de sub capota?

PS: Eu nu sugerez nimic, eu am pus doar niste poze cu un M3 e92 (ca doar se vede ca are doar 2 usi) preparat de Hartge, care niciodata nu poate fi un M3 e90 (decat daca ii mai decupam noi 2 usi). Si unde este ironia, la mine sau la BMW killer-istul acela cu Golful (poate in visele lui) care vine pe aici sa bage intrigi (mai era cineva pe aici care proceda identic, dar care acum sta cumintel).

Edited by intelinside

ala nu este m3, hartge este un tuner nebun care pune in cazul de fata a pus  motorul de M5 pe un seria 3, mai este si seria 1 cu motor de M5 si tot felul de nebunii, aa M3 E46 preparat de hartge are motor de M5 V8

167160[/snapback]

Asa o fi cum spui tu, eu am luat pozele ca atare. Acum D-zeu stie care este adevarul (in siteul respectiv scria ca e M3).

Eu nu bag intrigi in primul rand sunt Admin pe acest forum si de la inceputul lui si contribui cu multe.Punctul 2 sunt constructor de masini si lucrez de aproape 20 de ani pentru BMW.Punctul 3 sunt direct implicat in constructia noului M3 si nu numai ca il fac l-am testat si vazut de n-ori pe zi.Eu unul zic un lucru ca membrii acestui forum au dreptul sa stie cel putin adevarul.Ce ma deranjeaza e cand pui o poza si nu esti sigur da un link sau scrie de unde o ai sau cel putin ce e de fapt in poza.Si inca ceva sa fie clar pentru toti M3 va aparea ca coupe deci cu 2 usi.

Asa o fi cum spui tu, eu am luat pozele ca atare. Acum D-zeu stie care este adevarul (in siteul respectiv scria ca e M3).

167163[/snapback]

Este asa de amuzant cateodata sa intru pe cate un forum si sa vad cum se bat unii cu capu de birou din anumite motive. :)

Masina respectica este un coupe cu motor de M5. Atata doar. N-are nici in clin nici in maneca cu noul, vechiul sau existentul M3. Daca s-ar fi uitat atent la poza in care arata motorul, s-ar fi vazut mare si frumos logo-ul "V10" langa cel de ///M. :blink:

Edited by cervi

Este asa de amuzant cateodata sa intru pe cate un forum si sa vad cum se bat unii cu capu de birou din anumite motive.  :)

Masina respectica este un coupe cu motor de M5. Atata doar. N-are nici in clin nici in maneca cu noul, vechiul sau existentul M3. Daca s-ar fi uitat atent la poza in care arata motorul, s-ar fi vazut mare si frumos logo-ul "V10" langa cel de ///M.  :blink:

167197[/snapback]

Da,asa si este ma bucur ca avem si multi cunoscatori de masini si m-ar bucura sa intre mai des ca sa le zica si altora ca nu e chiar asa.Multumim.

Da,asa si este ma bucur ca avem si multi cunoscatori de masini si m-ar bucura sa intre mai des ca sa le zica si altora ca nu e chiar asa.Multumim.

167202[/snapback]

Dupa ce am vazut pozele alea, mi-am adus aminte un alt of al meu si tot ce sper este ca nu ati pus iDrive si pe M3. :blink:

• 1 month later...

Are cineva datele exacte despre masina ? Ampatament, ecartament, greutate, cilindree, cuplu etc. ?

Din poze, ce am observat este ca i-au marit cursa pistoanelor ceea ce inseamna ca va livra mai multi cai si ca anumite piese ale motorului au fost inlocuite cu unele din materiale usoare...

Aspectul, exceptand fata masinii, cam seamana destul de mult cu 335...

Asa sau asa va fii prezentata cu 3 luni inainte de cumparare asa ca o sa te poti decide sa cumperi din timp,masina arata poate asemanatoare cu un 335i dar numai ca e coupe restul e un M3 adevarat cred ca din toamna se poate cumpara daca nu mai repede iar in curand o sa apara si poze si date oficiale.

Pana la urma va fi sau nu disponibila si o varianta M3 in 4 usi?

187014[/snapback]

Posibil...cu toate ca speculatiile care sunt pe internet, la fel ca si pozele, nu pot fi luate in considerare pana la lansarea oficiala.

Vorba aia...orice photoshop are un sambure de adevar...cine stie ?post-2958-1170268544_thumb.jpgpost-2958-1170268554_thumb.jpg