Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

am o intrebare frumoasa..

needfspeed

Recommended Posts

<<<am un e 34 td din 94....cand am cumparat mashina pe cheile de la ea are butoanele respective de la inchidere si deschidere prin telecomanda.Problema e ca nu se intampla nimica cand apas pe butoanele respective <_< .Poate cineva sami zica daca tre sa caut ceva anume shtiu eu ceva pe sub bord;sigurantze arse la tabloul electric nu am. nu mai shtiu ce sa fac.....daca cinevaimi poate da ceva indicii va rog :) >>>

Ai cheie briceag cu infrarosu? Posibil sa ia semnalul doar in anumita pozitie si poate trebuie si reinitializata. Uita-te in carte ca scrie cum se initializeaza cheia, cu ajutorul acelui "ochi rosu" de pe bord, la baza parbrizului.

am incercat...cik pui cheia pe pozitia 2 in contact apoi o scoti o ti deasupra ochiului rosu apasand pe butonul 1 pana incepe ledul de la cheie sa clipeasca mai des .apoi cik in 15 min toate functiilke cheii o sa mearga....am facut shi nimik...asta e.totusi ma intreb daca ochiul de la basa parbrizului e bun....am desfacut acolo si firele sunt ok...nu mai shiu... <_<

Receptorul de semnal. Are o tenta rosiatica si blincane cand armezi alarma. Nu mi-a venit altceva mai putin haios in minte! Dar pot sa-i spun led rosu. <_<

needfspeed: da, asa trebuia sa faca cand se sincronizeaza, sa clipeasca ledul rosu foarte repede. Inseamna ca sunt alte probleme.

Apropo, cand armezi alarma se aprinde acel led de la parbriz? eu zic ca semnalul ajunge, latfel nu s-ar fi sicronizat.

Edited by rmg

da dar eu nu am alarma la masina

adik asa crred eu....poate tre sa o activez si aia ...cine shtie. :bashwall: ....ce mister <_<

probabil o sa trebuiasca sa o duc la un service BMW sa vada ei ce am instalat pe mashina.probabil acolo o sa mi zica ce si cum..

faza e ca in manualul pt mashina mea care l am gasit pe net imi explica cum sa dezactivez alarma nu si cum sa o activez....nasol :) ...stie cineva cum se activeaza la un e 34 alarma?????

Ai cheie briceag cu infrarosu? Posibil sa ia semnalul doar in anumita pozitie si poate trebuie si reinitializata. Uita-te in carte ca scrie cum se initializeaza cheia, cu ajutorul acelui "ochi rosu" de pe bord, la baza parbrizului.

Nu existĂŁ cheie briceag OEM pe E34.

Sorry, eu am cheie briceag, masina din 92. De altfel si in carte apare cheia briceag, aia mare si urata de marimea unui telefon mobil NMT. <_<

Activarea alarmei pti s-o faci si din incuietoare. Daca inchizi scurt activezi doar centralizata, daca dai din cheie mai lung activezi alarma (alarma originala BMW). Cand activezi alarma, ledul rosu de pe bord ramane aprins dupa cateva secunde, cand activezi doar centralizata ledul respectiv nu zice nimic. Mai poti vedea daca ai alarma umbland sub bancheta spate, langa baterie. Acolo ai 2 module infipte in socluri. Unul din ele e cel de alarma. Celalalt este modulul confort.

Nu existĂŁ cheie briceag OEM pe E34.

Exista, cum sa nu.Sunt cheile pe infrarosu.

ASTA E CHEIA MEA FRATZILOR SHI MAI AM INK UNA ASA....ARE UN LED MIK ROSHU CARE TIKAIE CAND APAS BUTOANELE...SHI MAI ARE INK UN OCHI ALB LANGA PARTEA CU METAL PROBABIL PRIN ALA TRANSMITE UNDELE...

am vazut ciumpanzeu ce mi ai lasat pe pagina...dar cred ca e cheie de seria 3....adic prietenul meu are asa ceva...acum o sa ma uit sub bancheta din spate sa vad daca am sistemul de alarma instalat...desi ar trebui sa fie pt ca mashina e full option

post-24172-1237802244_thumb.jpg

ASTA E CHEIA MEA FRATZILOR SHI MAI AM INK UNA ASA....ARE UN LED MIK ROSHU CARE TIKAIE CAND APAS BUTOANELE...SHI MAI ARE INK UN OCHI ALB LANGA PARTEA CU METAL PROBABIL PRIN ALA TRANSMITE UNDELE...

am vazut ciumpanzeu ce mi ai lasat pe pagina...dar cred ca e cheie de seria 3....adic prietenul meu are asa ceva...acum o sa ma uit sub bancheta din spate sa vad daca am sistemul de alarma instalat...desi ar trebui sa fie pt ca mashina e full option

Needfspeed, scrie si tu mai "citet". Chiar nu suntem pe mirc sau pe messenger. E deosebit de enervant sa tot vezi al doilea al treilea cuvant scris cu k, sh, tz etc.

Poti pune poze cu cheia demontata?

P.S. Cat despre

am vazut ciumpanzeu ...
criminal... Edited by Bala

Sorry, eu am cheie briceag, masina din 92. De altfel si in carte apare cheia briceag, aia mare si urata de marimea unui telefon mobil NMT. :)

Activarea alarmei pti s-o faci si din incuietoare. Daca inchizi scurt activezi doar centralizata, daca dai din cheie mai lung activezi alarma (alarma originala BMW). Cand activezi alarma, ledul rosu de pe bord ramane aprins dupa cateva secunde, cand activezi doar centralizata ledul respectiv nu zice nimic. Mai poti vedea daca ai alarma umbland sub bancheta spate, langa baterie. Acolo ai 2 module infipte in socluri. Unul din ele e cel de alarma. Celalalt este modulul confort.

o sa incerc maine sa fac o poza ....poate asa o sa se vada daca am sau nu instalat sistemul de alarma....eu nu pot sa mi dau seama...dar cred ca sunt cele doua module infipte acolo...o sa postez pozele apoi vedem..

asa este probabil de aceea nu mi a iesit nici asa....scuze inca odata ciupanezu chiar ma simt nasol <_< :bashwall:

am vazut ciumpanzeu ce mi ai lasat pe pagina

Ce s-o mai fi distrat domnu' Bavaria! <_<

Nu ma pot opri din ras...

@Ciumpanezu, pardon Ciupanezu: mi-a fost lene sa fac poza la cheie, sa o dau jos pe calc si s-o urc aici dar crede-ma pe cuvant ca am cheie briceag. Pun 3 poze din manualul de utilizare, unde apar si info despre initializare. Eu am cheia mare briceag pe care n-o folosesc pt ca e incomoda plus o cheie cauciucata care are stema BMW, pe care daca apesi se aprinde acel led de la baza cheii (probabil pt a vedea yala) si cheia pt duplicate. A 2a cheie nu are telecomanda, deschid masina din yala.

Legat de alarma, ma gandesc ca daca ai pe bord acel led rosu, care in momentul in care actionezi cheia in yala lung se aprinde ar trebui sa ai alarma pe masina, cea originala BMW. Asta ca sa nu desfaci masina sa vezi daca ai acel modul de alarma. Mai poti arma masina din exterior cu un geam deschis si tu sa fii in interior, dupa 30sec. sa deschizi usa sa vezi daca urla alarma.

Oricum unul din motivele pt care nu folosesc cheia mare e faptul ca nu ia comanda chiar din orice pozitie, trebuie sa fie orientata catre parbriz, distanta sa fie mica, pierde initializarea, etc. Asa ca folosesc cheia fara telecomanda.

Edited by rmg

am vazut ciumpanzeu ce mi ai lasat pe pagina

Ce s-o mai fi distrat domnu' Bavaria! <_<

Pai de ce? :)

Eu ma inteleg foarte bine cu Ciupanezu, unii cred ca au o problema de perceptie.

Da, de cheia aia stiam si eu, cheie tip briceag.

Edited by Bavaria