Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW E46 320D

dopeman1979

Recommended Posts

Azi neavand ce face, am zis sa fac cateva poze cu BMW-ul meu si sa-l pun pe forum, sa vedem ce zice lumea.

E46, 320D, an fab 2000

Dotari:

climatronic, cd player, trapa, bc, geamuri electrice, sac ski, scaune sport semi piele, webasto, carlig, trapa, cotiera, alarma oem, senzor ploaie etc...

Masina am luat-o din Belgia, (origine franta) ce m-a convins a fost culoarea, motorizarea (100kw, manuala, diesel) si carligul (trebuie sa duc remorca cu motocicleta dupa mine)

Inbunatatiri, in primul rand i-am schimbat toate consumabilele, george (320i e36) a resoftat-o, (recomand), am pus alte stopuri si faruri (lupa si angeleye), am schimbat suspensia, am pus amortizoare monroe ( grozadan), am schimbat placute si discuri de frana (ate) si cam atat.

interiorul a fost curatat de profesionisti, george mi-e martor, zici ca a locuit o pisica inauntru cand am luat-o, exteriorul a fost revopsit (avea o gramada de zgarieturi si lovituri de portiere (tipic frantuzesc)

Masini cu propulsie nu am mai avut, a fost ciudat la inceput dar m-am obisnuit.

Ce nu-mi place la ea e suspensia prea moale, si unghiul de fuga pe care nu reusesc sa-l reglez nicicum pe placul meu, sa "stea" mai bine drum.

cateva poze....

post-18526-1237668117_thumb.jpg

post-18526-1237668164_thumb.jpg

Edited by dopeman1979

Azi neavand ce face, am zis sa fac cateva poze cu BMW-ul meu si sa-l pun pe forum, sa vedem ce zice lumea.

E46, 320D, an fab 2000

Dotari:

climatronic, cd player, trapa, bc, geamuri electrice, sac ski, scaune sport semi piele, webasto, carlig, trapa, cotiera, alarma oem, senzor ploaie etc...

Masina am luat-o din Belgia, (origine franta) ce m-a convins a fost culoarea, motorizarea (100kw, manuala, diesel) si carligul (trebuie sa duc remorca cu motocicleta dupa mine)

Inbunatatiri, in primul rand i-am schimbat toate consumabilele, george (320i e36) a resoftat-o, (recomand), am pus alte stopuri si faruri (lupa si angeleye), am schimbat suspensia, am pus amortizoare monroe ( grozadan), am schimbat placute si discuri de frana (ate) si cam atat.

interiorul a fost curatat de profesionisti, george mi-e martor, zici ca a locuit o pisica inauntru cand am luat-o, exteriorul a fost revopsit (avea o gramada de zgarieturi si lovituri de portiere (tipic frantuzesc)

Masini cu propulsie nu am mai avut, a fost ciudat la inceput dar m-am obisnuit.

Ce nu-mi place la ea e suspensia prea moale, si unghiul de fuga pe care nu reusesc sa-l reglez nicicum pe placul meu, sa "stea" mai bine drum.

cateva poze....

S-o stapanesti sanatos.

Suspensie moale? De obicei bmw-ul nu se lauda cu o suspensie prea moale. Incearca Mercedes :)

Cat despre directie, obisnuieste-te cu ea asa cum e. Asta ii este proiectarea <_<

mda, prea e barca, desi suspensia e nou nouta. fata de cum era inainte, s-a inbunatatit, dar tot nu-mi place. am mers cu un 318i, acelasi an, parca statea o idee mai bine pe viraje, tinea trasa mai precis (conduc destul de "la limita") unghiul de fuga la acea masina a fost facuta de cineva care are si el tot un bmw, eu l-am facut la un alt sevice, chiar daca pe hartie e ok, pe sosea nu-mi place.

nici eu nu ma prea dau in vant dupa ele, n-am avut alta optiune decat cele originale si alea chiar nu-mi plac. daca erau cu lupa era altceva, am vrut sa montez xenon si daca bagam in cele originale fara lupa, orbeam lumea....

post-18526-1237673442_thumb.jpg

Edited by dopeman1979

Multumesc, culoarea si mie imi place la nebunie, sparkling graphite cred ca se numeste, au vopsit-o frumos, am dat aprox 800e pe vopsit dar a meritat.

interiorul curatat m-a costat vreo 70e dar a meritat, au scos mirosul si petele din stofa si piele. bordul a primit un set de inele si un cd player cu functie mode si ceas.

Edited by dopeman1979

mda, prea e barca, desi suspensia e nou nouta. fata de cum era inainte, s-a inbunatatit, dar tot nu-mi place. am mers cu un 318i, acelasi an, parca statea o idee mai bine pe viraje, tinea trasa mai precis (conduc destul de "la limita") unghiul de fuga la acea masina a fost facuta de cineva care are si el tot un bmw, eu l-am facut la un alt sevice, chiar daca pe hartie e ok, pe sosea nu-mi place.

Ce amortizoare i-ai pus?

Ah, acum vad, Monroe.

Sper ca Sachs sunt mai tari <_<

Edited by Bogd

foarte frumoasa si bine intretinuta ...

nu-mi plac farurile (mai rar modelul asta la E 46) si "chestiile" gri de pe volan

sa ai grija de ea in continuare ... bafta !

chestiile alea gri fac parte dintr-o invelitoare de volan ... JOS CU EA ! ! !

husa ramane deocamdata pana imbrac din nou volanul, nu e foarte urata nici fara dar nu-mi place. promit ca o sa dispara in curand. farurile arata mai bine in realitate, repet, erau o necesitate din cauza lupei (xenon).

asa arata inainte....

post-18526-1237759667_thumb.jpg

post-18526-1237759942.jpg

post-18526-1237760059_thumb.jpg

post-18526-1237760203_thumb.jpg

Edited by dopeman1979