Jump to content

Ce ziceti despre cel cu 230 km/h si asculta slujba?

red&bluestar

Recommended Posts

Haideti sa ne dam cu parerea despre cel care a rulat pe autostrada cu 230 km/h si asculta slujba cu radio dat la maxim.Ne face de ris pe noi ceilalti?Care e opinia voastra?Care era gandirea lui cand mergea asa tare si se expunea atator pericole (dintre care cel mai mic era sa-l prinda radarul)?Se baza tipul oare pe faptul ca daca asculta slujba bisericeasca nu i se va intampla nimic? Sau mai mult,il recunoaste cineva?

Nu ca ii tsin partea aluia, nici nu am urmarit clipu' pina la capat, ca nu e nimic deosebit. Despre prosteve revin pe final cu o parere.

Deci care e problema?:

- ca asculta slujba la radio?

- ca goneste cu 230 km/h?

- sau ca are bmw?

Putea sa asculte manele, dar atunci era cocalar, putea sa goneasca cu 230, si citsi nu gonesc?, putea sa aiba alta masina, si atunci eram fericitsi ca vezi-doamne nu face bmw-ownerii de maro. Io sincer nu vad nici o problema, inafara faptului ca omu' poate mergea un pic prea repede. Cred ca fiecare e liber sa asculte ce vrea in masina, sa aiba ce masina vrea, iar daca goneste cu 230 km/h sau mai mult si face accident, inseamna ca a avut ghinion. Cind e sa te duci, te duci si acasa in somn. Ala, in cazul de fatsa se vede ca a avut si mai are zile.

Iar despre prosteve, cred ca e unul din cele mai idioate posturi tv posibile, care isi fac stirile din youtube sau alte portaluri, din crime si accidente soldate cu morti. Sint si pe afara accidente si nu putsine unde mor oameni, mor chiar zilnic oameni in accidente, dar sincer nu am vazut la tv strain atitea stiri despre accidente cite se dau in Romania.

Gata ca scrisåi prea mult si asta numai din cauza unui post tv care isi face stirile dupa clipurile luate de pe iutub.

protv=otv= tot o cretinatate si o mizerie. daca filmam cand am avut cu pisica mea ostenita 195 in bord si in timpu ala dadeam cristosi si dumnezei unei jigodii la telefon( cu casca evident ), ce se mai zicea? vitezoman cu bolid de lux isi spurca amanta? <_<

...

...

putea sa goneasca cu 230, si citsi nu gonesc?

...

Adica, daca sunt unii care pun mana pe topor si isi omoara parintii, de ce sa il acuzam pe unul care face la fel? Ca doar nu e singurul...

Nu incerca sa minimalizezi adevarata problema, si anume ca in zona cu limita de viteza 130Km/h, asta mergea cu 230Km/h.

Si, ce e si mai grav, i se parea ca face o gluma foooarte reusita, folosind acea banda sonora... Macar daca tot te impingi pe tine si masina mai la limita, pastreaza-ti concentrarea si constientizeaza ce faci.

Sunt sigur ca peste ceva timp, va mai aparea un topic la "Accidente", cu tipul asta ca protagonist, care se va umple de RIP si fete triste... Tot ce pot sa sper este ca va muri singur, si nu va trage si pe altii dupa el.

ProTV e de cacao, nu contest, insa scenariul, regia, filmarea acestei porcarii apartine, fie ca ne place sau nu, unui sofer de BMW. Inclusiv postarea pe youtube, ca sa vada lumea cat e de meserias si de funny.

Ca forum de BMW-isti, ar trebui sa ne intereseze imaginea acestei merci, si trebuie sa condamnam si sa ne dezicem de altfel de comportamente, nu sa le bagatelizam si sa le consideram normale, asa cum faci tu.

...

...

putea sa goneasca cu 230, si citsi nu gonesc?

...

Adica, daca sunt unii care pun mana pe topor si isi omoara parintii, de ce sa il acuzam pe unul care face la fel? Ca doar nu e singurul...

Nu incerca sa minimalizezi adevarata problema, si anume ca in zona cu limita de viteza 130Km/h, asta mergea cu 230Km/h.

Si, ce e si mai grav, i se parea ca face o gluma foooarte reusita, folosind acea banda sonora... Macar daca tot te impingi pe tine si masina mai la limita, pastreaza-ti concentrarea si constientizeaza ce faci.

Sunt sigur ca peste ceva timp, va mai aparea un topic la "Accidente", cu tipul asta ca protagonist, care se va umple de RIP si fete triste... Tot ce pot sa sper este ca va muri singur, si nu va trage si pe altii dupa el.

ProTV e de cacao, nu contest, insa scenariul, regia, filmarea acestei porcarii apartine, fie ca ne place sau nu, unui sofer de BMW. Inclusiv postarea pe youtube, ca sa vada lumea cat e de meserias si de funny.

Ca forum de BMW-isti, ar trebui sa ne intereseze imaginea acestei merci, si trebuie sa condamnam si sa ne dezicem de altfel de comportamente, nu sa le bagatelizam si sa le consideram normale, asa cum faci tu.

Corect...ingnoranta si "lasa-l ba ca nu a ranit pe nimeni" a adus imaginea marcii unde este(cel putin la noi)! Este caz similar motociclistilor. Din cauza unor cocalari, inconstienti si terbilisti a ajuns sa sufere comunitatea intreaga...la fiecare accident moto(fie ca se merge si cu 10 la ora) motociclistul e de vina ca deh...e motociclist...iar media este cea care raspandeste aceasta moda. Presupun ca nimeni nu ar dori sa fie catalogat drept vinovat intr-un accident pentru simplu fapt ca este detinator de BMW si astfel implicit teribilist si idiot la volan!

Revin cu o parere personala: chestiile astea se fac in cea mai mare parte in conditii de anturaj,stiti voi,atunci cand cel de linga voi va provoaca sa apasati pedala tot mai tare iar tu ca sa nu te faci de rusine ca ai o masina tare si ca sa-i arati cat esti de sofer il asculti si ... ajungi unde ajungi...la PROTV,YOU TUBE,spital sau mai rau,morga. Doamne Fereste-ne pe toti!

Revin cu o parere personala: chestiile astea se fac in cea mai mare parte in conditii de anturaj,stiti voi,atunci cand cel de linga voi va provoaca sa apasati pedala tot mai tare iar tu ca sa nu te faci de rusine ca ai o masina tare si ca sa-i arati cat esti de sofer il asculti si ... ajungi unde ajungi...la PROTV,YOU TUBE,spital sau mai rau,morga. Doamne Fereste-ne pe toti!

mai pe scurt spus : TERIBILISM ...

Din cate vad eu, individul gonea pe autostrada. Daca trecea cu viteza asta prin Saltimbancul de Sus vedeam o problema, dar asa?

Mergeti putin prin Germania pe autostrazi si dupa aceea mai discutam.

Astia de la ProTV si-au angajat o armata de prosti sa caute pe youtube grozavii? <_<) :)

Tin sa informez ca eu am mers cu 240km/h, mai mult nu ducea masina. :|

si eu cu 250 toata autostrada a2 si ascultam hip hop.....daca ma apuc si caut pe youtube gasesc sute de astfel de filmari cu oameni in germania care conduc cu 200-250-300...deci....Intradevar daca era prin oras cu o viteza ca asta mai ziceam....

Din cate vad eu, individul gonea pe autostrada. Daca trecea cu viteza asta prin Saltimbancul de Sus vedeam o problema, dar asa?

Mergeti putin prin Germania pe autostrazi si dupa aceea mai discutam.

Din pacate el o facea in Romania....as fi vrut sa-l vad facand asta in Elvetia...era acuma impodobit cu bratari de argint si la costum cu dungi. Nu mai spun daca ar fi facut asta in America! Daca e autostrada nu inseamna ca e loc de "cantarit" piciorul. Nu compara autostrazile din germania care permit viteza nelimitata(ca nu toate is "la liber") cu autostrada noastra plina de curbe si de gropi(pe testate)! Daca e asa de bun si vrea sa o arate sa-si cumpere un bilet de o zi la Hungaroring sau pe Nurburgring si sa arate acolo ce poate...sa-l vedem cum stie sa abordeze apex-ul, sa faca powerslide si sa ia curba cu contrabracare si throttle-steering. Faptul ca ii da cu peste 200 in linie dreapta si injura nu-mi demostreaza talent...deci nimic de laudat aici!

Edited by f1bogdan

Ce BMW e ala?

pare un treiar, se vede parca umpic volanu.

On-topic: poate omul a intarziat la slujba si sa grabit umpic sa prinda macar mirul si nafura de la final. De aia a ascultat slujba.

Problema e cu astia din media ca atata stiu sa le suceasca si sa le combine doar pt. un rating mai mare. Is convins ca daca aia ascultau Mozart sau Pink Floyd nu se facea atata tam-tam.

Nu vad insa in link unde s-ar pomeni ca ar fi vorba de un Bmw, ca tot veni vorba de imaginea posesorului de bmw

Am analizat mai bine clipul: e seria 5, e39, diesel, are turometrul doar pana la 6000 rpm!

uita-te la zona ceasurilor.. Nu cred ca-i e39

este un e46 diesel, probabil un 330d

Edited by Calin78

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.