Jump to content

Butoane Bord..

Recommended Posts

Salut,

Am si eu o mica problema.. am incercat sa folosesc (apas) pe butoanele din bord.. cele doua, pentru a reseta oilservice-ul, si am constatat ca nu merg... aveti idee de la ce ar putea fi?

E46 316i

Edited by ANdrw

a fosat umblat la ele cu siguranta,asta am patit eu cand mi am montat inele pt bord,acul din stanga pt resetare km,nu l-am fixat cum trebuie,apoi ulterior dupa cateva saptamani am apasat si era cumva blocat,am desfacut si le am pus perfect.ce vreau sa spun este ca ti s-a umblat acolo,ele singure nu se strica.

a fosat umblat la ele cu siguranta,asta am patit eu cand mi am montat inele pt bord,acul din stanga pt resetare km,nu l-am fixat cum trebuie,apoi ulterior dupa cateva saptamani am apasat si era cumva blocat,am desfacut si le am pus perfect.ce vreau sa spun este ca ti s-a umblat acolo,ele singure nu se strica.

e posibil.. sunt al 2lea proprietar, nu stiu ce a facut primul. Deci spui ca e posibil ca in cazul in care desfac bordul, si le fixez la loc sa mearga?

acel buton...are 3 urechi sau picioruse...nu stiu cum sa le spun. ele trebuie sa fie dupa acel plastic pe care sunt desenati martorii luminosi de sub el. dupa ce au desfacut instrumentarul...nu au stiut sa il puna la loc. desfa-l pentru ca sunt convins ca ai acoperit un LED care este aprins. sau poate au umblat cand au dat KM inapoi... <_<

cand desfaci in 2 parti instrumentarul, trage de acel buton, ca o sa iese. cealalta parte cu trei picioare...ramane acolo.

acel buton...are 3 urechi sau picioruse...nu stiu cum sa le spun. ele trebuie sa fie dupa acel plastic pe care sunt desenati martorii luminosi de sub el. dupa ce au desfacut instrumentarul...nu au stiut sa il puna la loc. desfa-l pentru ca sunt convins ca ai acoperit un LED care este aprins. sau poate au umblat cand au dat KM inapoi... <_<

cand desfaci in 2 parti instrumentarul, trage de acel buton, ca o sa iese. cealalta parte cu trei picioare...ramane acolo.

E posibil si asta.. desi cei de la bmw nu mi-au spus nimic.. nici la cheie nici la celelalte teste. In fine, asta e mai putin important... O sa incerc maine sa-l desfac, sa vad ce se intampla.

Multumesc mult ptr. sugestii.. daca mai aveti si altele, va rog sa-mi spuneti, ma deranjaza foarte tare chestia cu butoanele :)

sau poate au umblat cand au dat KM inapoi... <_>

:) tu crezi ca se dau km inapoi ca la Dacie ?

la BMW nu trebuie sa dai bordul jos pt asa ceva... :bashwall:

@ANdrw: de unde esti ?

daca esti din Bucuresti, si ajungi sambata la intalnire, poate te rezolvam acolo :unsure:

@Jacobs, nu mi-au spus nimic de KM dati inapoi (habar n-am cum se face asta, nici macar la o Dacie), insa chiar daca ar fi fost, eu sunt multumit de masina, si oricum, acum e prea tarziu sa mai pot face ceva..

@ X X L, nu sunt din Buc, sunt din PH, dar poate ajung pe-acolo cu putin noroc..