Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Mare problema !

Recommended Posts

Nu mai pot deschide capota la masina (E60 525d 2005). Cand trag de clapeta sare numai din partea dreapta a masinii din partea stanga nimic. M-am chinuit ore intregi nu stiu ce sa mai incerc . Astept un sfat de la voi eventual cine s-a mai lovit de o astfel de problema. Precizez ca nu se poate ajunge prin grilele din fata la cablu sau deschizator. Astept un raspuns cat mai repede de la voi.CHIAR NIMENI NU CUNOASTE ???????

post-12423-1237900750_thumb.png

Edited by BYBY

ai incercat sa apesi pe capota si cineva sa traga de clapeta ? ...

da am incercat mai toate metodele inclusiv sa scot grila sa incerc sa bag mana sa ajung la cablu sau deschizator dar in zadar din pacate nu este loc.

Nu mai pot deschide capota la masina (E60 525d 2005). Cand trag de clapeta sare numai din partea dreapta a masinii din partea stanga nimic. M-am chinuit ore intregi nu stiu ce sa mai incerc . Astept un sfat de la voi eventual cine s-a mai lovit de o astfel de problema. Precizez ca nu se poate ajunge prin grilele din fata la cablu sau deschizator. Astept un raspuns cat mai repede de la voi.

post-12423-1237916292_thumb.png

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=54397&hl=

ajunge un topic :) probabil nu l-ai mai gasit sau <_<

sincer am vazut ca acolo nu raspunde nimeni este postat de cateva ore si doar 1 raspuns.

cred ca pana la urma tot asa ceva de genul asta cu roata data jos si aparatoriile de noroi daca pot sa ajung acolo

nu credeam sa fie asa de greu.

oricum mai astept pareri de la voi fiindca sunt in mare dilema cum sa o deschis am stat ore intregi pe langa ea si nu am reusit.

Edited by BYBY

S-a mai intamplat si altora, tot pe partea dreapta (a masinii). Incearca cu niste WD40 pentru inceput, poate s-a intepenit incuietoarea aia de la praf...

Daca nu, trebuie sa scoti roata si aparatoarea de noroi si sa tragi de cablu (#14 in diagrama mentionata mai sus).

Gata problema rezolvata.Am dat roata si aparatoare de noroi jos si am ajuns la cablu. Cel care ajunge pe partea stanga a masinii avea piesa din plastic sarita de pe broasca si trageam degeaba de clapeta ca nu se mai intindea,a trebuit sa trag de cablu cu totul sa sara capota sa pot rezolva problema.Multumesc pentru sfaturi si ajutor,bine ca am rezolvat problema.(Exact cum a zis BOBO - multumesc)

Se poate inchide acest topic.

Edited by BYBY