Jump to content

cumpar casetofon bmw business e46

Recommended Posts

cumpar casetofon pentru e46 modelul din imagine ,nu ma intereseaza functionalitatea lui doar sa aiba fata si butoanele impecabile adica sa nu fie sterse sau zgariate,sau cumpar doar aceste piese daca le are cineva

astept oferte tel 0l66557065

cumpar casetofon pentru e46 modelul din imagine ,nu ma intereseaza functionalitatea lui doar sa aiba fata si butoanele impecabile adica sa nu fie sterse sau zgariate,sau cumpar doar aceste piese daca le are cineva

astept oferte tel 0l66557065

am vazut ca are si butonul MODE pt magazia de cd,am casetofon identic la 50e...725691059

multam ,dar am specificat si pentru ce il cumpar ,nu pot sa ofer 50 euro pe butoane si panou ca restul nu ma intereseaza.eu vreau doar sa reinnoiesc aspectul lui nu sa il schimb,si tinand cont ca pretul lor este intre 50 si 100 ron ,mi se pare mult..

cu respect.

nr de tel este 0766 55 70 65,am vazut ca l-am gresit mai sus

multam ,dar am specificat si pentru ce il cumpar ,nu pot sa ofer 50 euro pe butoane si panou ca restul nu ma intereseaza.eu vreau doar sa reinnoiesc aspectul lui nu sa il schimb,si tinand cont ca pretul lor este intre 50 si 100 ron ,mi se pare mult..

cu respect.

nr de tel este 0766 55 70 65,am vazut ca l-am gresit mai sus

da 50 ron sint cele fara butonul MODE <_<

stiu, ai dreptate,dar tinand cont ca eu vreau doar plasticurile din fata ,adica daca cineva are un casetofon stricat,nefunctional si vrea sa scape de el in loc sa il doneze sau sa il arunce,mi se pare ok sa ia 50 ron pe el

inainte oamenii postau astfel de cereri la donatii dar acum nefiind permis am decis sa cumpar aceste piese pentru ca sunt multumit de felul in care functioneaza acest model de casetofon...

stiu, ai dreptate,dar tinand cont ca eu vreau doar plasticurile din fata ,adica daca cineva are un casetofon stricat,nefunctional si vrea sa scape de el in loc sa il doneze sau sa il arunce,mi se pare ok sa ia 50 ron pe el

inainte oamenii postau astfel de cereri la donatii dar acum nefiind permis am decis sa cumpar aceste piese pentru ca sunt multumit de felul in care functioneaza acest model de casetofon...

iti donez eu sambata unu,cand ajung in pitesti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.