Jump to content

care credeti care se tine mai bine pe drum...

needfspeed

Recommended Posts

Deci cum ramane pana la urma ? Care e mai stabila ? <_<

Eu stiu sa zic doar atat, daca ambele au suspensii sport, ambele sunt la fel de stabile.

De ex eu cu touring intru in curbe cu viteza destul de mare fara probleme, cu suspensii stock.

La fel si cu sedan, numai ca la sedan am sport.

Imi vine suspensia sport si pe touring si ma pronunt atunci.

Insa de stat, touring, sta foarte foarte bine pe curbe, nu am ce sa reprosez.

Aici mai depinde si de gume, de care, daca sunt pt sezon sau nu.... sunt destui factori.

Edited by roco123

Nu am testat niciun bmw touring pana acum .. dar cu prima ocazie cand pun mana pe unu vad eu cum face in curbe ... ca la mers normal nu iti dai seama <_<

M-am luat de touring-uri fiindca am condus niste Vw si Opel break si nu mi-au placut o secunda ( testand si variantele sedan bineinteles )

la opel.... ca o caruta....

Poti sa detaliezi putin? Ca am avut si eu Omega B Caravan, si singurul minus (referitor la confort) fatsa de E36 Touring a fost acoperitoarea de la portbagaj care era putsin mai galagioasa ca la BMW. In rest, alte aspecte (tot referitoare la confort) la care Omega e mult bine peste E36, dar si din cauza ca e o clasa mai mare de masina. In curbe scirtsâie rotsile la amindoo cam la aceleasi viteze, doar ca Omega se inclina ceva mai mult pentru ca avea suspensie stock fatsa de E36 care are suspensie sport. Iar la viteze mari in linie dreapta sau si in curbe largi era mai "linistit" Opelul fatsa de BMW, se simtsea bine diferentsa de greutate intre ele si ca era si mai lung ceva. Ma refer la viteze intre 180-215 km/h pe autostrada. De aia, consider Omega destul de reusit, mi-a placut masina aia.

nu am condus omega caravan... numai astra si vectra.

Stiu insa ca omega e o masina buna.

Insa o poti compara cu e39, nu cu seria 3.

Referitor la confort... e36'le meu touring e MAI CONFORTABIL la drum lung ca e46'le meu sedan. 1995 vs 2003. (pentru mine)

Asa ca depinde cu ce e36 ai mers, sunt multe cazane <_<

Dar cum parerile sunt impartite, iar o masina i se poate potrivi cuiva, timp in care altcuiva nu...

No comment.

Asa ca depinde cu ce e36 ai mers, sunt multe cazane <_<

De masina din semnatura e vorba, si la fel am comparat doar Omega care am avut-o cu E36 care il am acum. Da, ai dreptate ca Omega trebuie comparat cu E39, io am comparat doar Opel cu BMW. La drum lung in E36 am avut loc 4 persoane plus bagaje, dar atunci cind m-am mutat pe bancheta din spate mi-a cam fost dor de Omega.

pai na, la e36 si la e46 locul in spate nu e cine stie ce... insa eu la touring nu ma plâng, pana acum nu s-a plans nimeni defapt, ca doar nu merg eu in spate.

Depinde si cat de corpolent este soferul ... :) ... uite , de exemplu in spatele meu poate sta doar unu care are picioarele amputate si eu n-am E36 / E46 .

Am mers o singura data cu un Omega break ( ca pasager ) ... e imens <_< . Este o masina de familie adevarata .

Nu conteaza inaltimea, cat stilul de a sta in scaun...

Cand ii mai dau e46-le la un prieten sa circule, desi nu are mai mult de 1.80m, iar eu am 1.87m, intotdeauna trebuie sa trag scaunul in fata cand ma asez dupa ce merge el...

nici nu stiu cum naiba conduce.... ma intind eu sa ajung la pedale...

Nu conteaza inaltimea, cat stilul de a sta in scaun...

Cand ii mai dau e46-le la un prieten sa circule, desi nu are mai mult de 1.80m, iar eu am 1.87m, intotdeauna trebuie sa trag scaunul in fata cand ma asez dupa ce merge el...

nici nu stiu cum naiba conduce.... ma intind eu sa ajung la pedale...

Stau normal pe scaun nu stau la figuri ca altii , sa ma chinui ca sa ajung la pedale <_<

la opel.... ca o caruta....

Poti sa detaliezi putin? Ca am avut si eu Omega B Caravan, si singurul minus (referitor la confort) fatsa de E36 Touring a fost acoperitoarea de la portbagaj care era putsin mai galagioasa ca la BMW. In rest, alte aspecte (tot referitoare la confort) la care Omega e mult bine peste E36, dar si din cauza ca e o clasa mai mare de masina. In curbe scirtsâie rotsile la amindoo cam la aceleasi viteze, doar ca Omega se inclina ceva mai mult pentru ca avea suspensie stock fatsa de E36 care are suspensie sport. Iar la viteze mari in linie dreapta sau si in curbe largi era mai "linistit" Opelul fatsa de BMW, se simtsea bine diferentsa de greutate intre ele si ca era si mai lung ceva. Ma refer la viteze intre 180-215 km/h pe autostrada. De aia, consider Omega destul de reusit, mi-a placut masina aia.

+1 am avut un Omega B Caravan 2.5 6 V benzina..cutie hidramata cu optiune sport...diferente nu pot sa fac pentru ca acum pe masina am suspensii sport si sta foarte bine in curbe

ma intereseaza ce pareri au altii intre un BMW normal sau unul breck...eu am breck si mi se pare ca se tine foarte bine la drum mai ales in curbe...am condus si BM uri normale adik berline dar mai mult m a multumit un break de aceea l am si luat :)

Majoritatea romanilor aleg berlinele pt ca aceste masini au priza in Romania.La noi break-ul,ca si suv-ul au inceput sa fie pe plac romanasilor de cativa ani.

In 'afara' break-ul si suv-ul sunt masini de familie,nu cred ca cineva alege bmw-ul dupa stabilitate in curbe.Sa aiba cai si sa fie negru eventual folie...glumeam evident <_<