Jump to content

Filtre

Mircea Pop

Recommended Posts

da...dar pe internet gasesc si crime filmate..ma iau dupa ce scrie pe internet? bai voi ati citit topicul? sunt consternat nu ai postez

cred ca ai gresit forumul nu doar topicul !!!

<_< :)

cred ca pe acel forum ai scris despre filtre de aer :bashwall:)

alt+tab alt+tab alt+tab alt+tab

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

garantat 100% ca nu ajunge apa la filtru de aer

Nu cred ca exista nici o garantie in acest sens.Exista exemple si pe forum daca nu ma insel, oameni care au intrat cu masina in apa(inundatii) si s-a stricat motorul.

Reveninf la filtrele de aer, cele mai bune sunt K&N.Se spala si pe langa asta maresc puterea motorului.

Tu ai filtru K&N? Cum se comporta dupa spalare? Debitmetrul crezi ca are de suferit? Vreau sa pun si eu pe filtru K&N

Multumesc!

Nu am filtru K@N.

Tu ai filtru K&N? Cum se comporta dupa spalare? Debitmetrul crezi ca are de suferit? Vreau sa pun si eu pe filtru K&N

Multumesc!

De ce vrei sa pui un filtru de la K&N ?

Parerea mea este ca iti permite sa intre aer mult mai bine. Te ajuta dupa o anumita turatie. Dar cam trebuie sa ai grija cu el. Daca citesti pe internet sau ai prieteni cu acest tip de filtru o sa vezi ca nu e chiar asa de usor. Cel mai bine este sa te consulti cu 3-4 persoane care au asa ceva.

Trebuie avut grija de debitmetru...care acum o sa adune mai multe particule de praf.

Plus ca trebuie sa faci cam des niste operatiuni. Nu le scriu aici pentru ca iar imi sar 3-4 in cap chiar daca mii de oameni fac acele lucruri si iese OK.

Eu unul nu as pune !

Dar vaai, ce se-ntampla? INCREDIBIL....... very funny topic <_<

pai nu vezi ca asa s-a auzit ca daca porii sunt mai grosi...trec bordurile prin filtru si distrug xenoanele !!!

eu nu as pune deoarece...fiind cu pori mai grosi si spalandu-se cu apa o sa se strice chederele !!!

Pyu, incearca sa sufli si tu filtrul de aer, uite ce consum mic (comparativ cu al tau) are colegul cu care polemizezi...

Sa incerc sa-l spal? <_<

M-am uitat azi la filtrul de aer. Cam asa arata, la 11.000 km.

http://img256.imageshack.us/img256/5850/03042009002.th.jpg

http://img141.imageshack.us/img141/5655/03042009003.th.jpg

De ce vrei sa pui un filtru de la K&N ?

Parerea mea este ca iti permite sa intre aer mult mai bine. Te ajuta dupa o anumita turatie.

Cat mai mult aer, si cat mai mult praf. Ideal pentru motor, nu?

ce viata pe cei care aveti benzinare, numaidecat ajungeti la filtrul de aer. la diesel trebuie sa "sapi" prin gramada de plastice care nu-ti permit sa ajungi la filtrul de aer. ma refer la E90 320d la care trebuiesc demontate cele 2 capace de plastic ale motorului, microfiltrul, stergatorul dreapta, barile stabilizatoare, tot compartimentul suport pentru carcasa microfiltrului. astea ce imi vin acum in minte.

Folosesti filtrul care are burete pe interior sau pe cel normal?

Nu, cred ca e normal. Adica nu am vazut nici un fel de burete... <_<

Iti recomand sa il folosesti pe cel cu burete :)

Arata cam asa.

Pozele sunt de pe google, insa filtrul OEM are un burete negru, ceva similar cu cel din prima poza.

Interesant, presupun ca buretele e pus pentru a oferi extra-protectie la filtrare.

Folosesti filtrul care are burete pe interior sau pe cel normal?

Nu, cred ca e normal. Adica nu am vazut nici un fel de burete... <_<

Iti recomand sa il folosesti pe cel cu burete :)

Arata cam asa.

Pozele sunt de pe google, insa filtrul OEM are un burete negru, ceva similar cu cel din prima poza.

Interesant, presupun ca buretele e pus pentru a oferi extra-protectie la filtrare.

Da, este folosit in tari cu mult praf.Se foloseste in destul de multe tari, probabil in Romania nu este asa de mult praf si nu a fost necesara introducerea lui.Eu numai filtru de genul asta as folosi.

ce viata pe cei care aveti benzinare, numaidecat ajungeti la filtrul de aer. la diesel trebuie sa "sapi" prin gramada de plastice care nu-ti permit sa ajungi la filtrul de aer. ma refer la E90 320d la care trebuiesc demontate cele 2 capace de plastic ale motorului, microfiltrul, stergatorul dreapta, barile stabilizatoare, tot compartimentul suport pentru carcasa microfiltrului. astea ce imi vin acum in minte.

5-6 cleme <_<

Treaba de 5 minute sa schimbi un filtru de aer.