Jump to content

she's here

tiger1

Recommended Posts

Incredibil ce sansa ai avut sa cumperi un 325ci din 2005 la asa un pret de nimica(evident in comparatie cu cat ar merita);norocosule !

In legatura cu ,,descoperirea masinii'', ia-o usurel cel putin acum la inceput,ca sa nu regreti dupa aceea evenimente nedorite.

Oricum,frumoasa masina.

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

stau in Bucuresti si are si suspensii sport...daca ii mai pun si jante de 18 adio rinichi <_<. Oricum acum urmeaza sa-mi platesc datoriile, dupa o sa vad daca mai trebuie ceva la ea. merci

Nu ai de ce sa schimbi jantele .....poate cu alt model de 17 .

la coupe facelift e f frumoasa bara originala si pachetul M parca nu e chiar ceva deosebit .Dar ma rog probabil asa a fost comandata optiunea de noua !

In fine ...Ti-ai mai revenit ? Gata nu mai lua pastile ....trebuie doar un pic de anestezie la portofel sa nu simta consumul ! :)

Am vrut si eu sa cumpar masina, vorbisem sa ne intalnim la jumatatea drumului...dupa care l-am rugat sa-mi trimita niste poze cat mai bine facute...iar omul a inceput s-o scalde...am vazut ca in toate pozele nu aparea clar bara spate...pt ca nu este de pachet M...l-am intrebat de ce bara spate e diferita si m-a intrebat: "Ai vazut tu vreodata bara spate M la vreun BMW cu senzori de parcare?" reactia mea :) ...eu sincer nu m-as incumeta sa cumpar o masina de la noi fara o verificare foarte amanuntita, bagat pe sub ea etc...Masina arata foarte bine si sper pt entuziasmul tau sa nu fie lovita!!! Bafta cu ea!!! <_<

Arată mişto maşina, s-o stăpâneşti sănătos!

Capota parcă sta un pic mai ridicată ĂŽn partea stângă, poţi s-o reglezi foarte uşor.

P.S: Nu le mai arăta prietenilor cât de tare trage, pe ei nu-i interesează dacă o loveşti.

Edited by Ciupanezu

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uuuuuu

:)

pe asta am vrut eu sa o iau.. nu imi vine sa cred ce repede s-a dat

si ce pret <_< cerea 12700 pe ea. criza asta @#%$%

parca ma si vad cum dau 16 mii pe una in cateva luni. numai eu am norocu asta

ce sa mai zic .. sa o stapanesti sanatos si fara incidente .. norocosule

acuma vb cu un prieten pe mess de masina ta......

eu am urmarit masina asta speram ca o sa fie valabila in vreo 2 saptamani cand eram pregatit. chiar am vrut sa sun sa dau o fuga pana in dolj sa vad daca e pe bune

daca ma uit pe mobile ma ia capu ce preturi acolo ...

ai fost omu potrivit la locu potrivit

foarte norocos esti, ma uit pe mobile si au coupe facelift acolo niste preturi e clar ca l-ai gasit in foame de bani,( a fost stock si el ia schimbat bara fata,ia pus eleron si folii probabil) ce cretin si ala a pierdut cel putin 7000 euro la ea . esti sigur ca are km reali ? esti sigur ca nu s-a dat la curse cu ea ? stiu ca in craiova aia rup masinile , curse , etc..... dar nu mai conteaza , schimba uleiul si filtrele si ai grija de ea ....ai luat o masina frumoasa la un pret care fie vorba intre noi (ai mancat mult rahat cat ai fost mic ) <_<))) Edited by edy1092

http://www.gratefulforums.com/images/smilies/icon_rofl.gif

mai facem haz de necaz. sa nu creada tiger1 ca avem ceva cu el .. cred ca e un om fericit

o sa-mi trebuiasca ceva timp sa uit ziua asta

m-am uitat pe poze si mi-am dat palme