Jump to content

she's here

tiger1

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

si-a pus un amic de al meu de la llumar. trebuie sa fie gradientul de acoperire mic. undeva la 72% t r a n s p a r e n t a ! oricum...merg puse putin mai inchise. nu stie nici un politist sa iti zica ce grandient ai decat daca se uita pe autorizatia aia care ti-o dau la montarea foliilor. <_<

Eu am 325 din 2004 de un an...

Faza cu Craoiva Bucuresti cu 14 litrii este o fantezie. Asta ar insemna un consum mediu de 6.4 l/100. Asa ceva este imposibil... 325-ul nici un panta, scos in viteza nu va consuma atat! Consumul real in afara mers normal este 8-8.5% si mai sporty 9-9.5%.

Ceea ce mi se pare extrem de ciudat este ca stiam ca toate 325 dupa 2004 au 6 viteze (ca si al meu). Asta de ce are 5 viteze?

Pretul este ridicol de mic (ceea ce e foarte ciudat)... In Germania nu exista nici o masina la fel la banii astia!

In rest e superba masina!

Edited by Alexxx

Fiecare face ce vrea cu masina lui, eu unul nu ma risc cu militia...un talon si o amenda nu e buna.

nu e vorba de riscat. pe amicul meu chiar l-a oprit politia. a prezentat certificatul obtinut la montaj si nu a avut nici o problema.

1. verifica si tu ca un 325ci din 2005 are 5 trepte peste tot...nu 6.

2. daca bagi benzina tu mai fac un drum pana in Craiova si iti arat ca ne ducem si ne intoarcem cu 100 ron. Acul de la consum instant a stat 99% din drum un pic peste jumatatea intre 0-10%. Am specificat ca am mers mai mult decat "batraneste".

Edited by tiger1

Super masinuta, felicitari pentru achizitie..

Cu privire la consum... ce sa zic 328-ul meu are consumul mediu undeva la 11,5... e adevarat ca e si steptronic si cu cilindree ceva mai mare...

Oricum super masina si pretul excelent, s-o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea fara evenimente... unul din cele mai reusite motoare fabricate vreodata...parerea mea...

...nu-i pot schimba toba sau mai stiu eu ce pentru ca are senzor pe noxe...

<_<

ala ce mai e? cine ti-a zis?

Banuiesc ca se refera la faptul ca are 2 sonde lambda. Una inainte si alta dupa catalizator.

Oricum , alea sunnt in fata , imediat dupa galeria de evacuare.Poti sa-ti pui evacuare dar nu cap-coada.

Daca vrei neaparat , poti sa-ti schimbi tot , incluisv galeria de evacuare , sa dai jos catalizatorul dar tre sa-ti pui in locul sondelor 2 senzori falsi de oxigen pentru ca motorul sa functioneze in parametrii.

cel de la care am luat masina, mi-a spus ca nu are rost sa schimb ceva la evacuare.

Apropo am mers cam 140km in Bucuresti si cb imi arata 12,9l la o vit medie de 16,7km/h...am mers mult bara la bara...mi se pare extraordinar de mica viteza medie:( mm de Bucuresti, am mers drumuri scurte altfel consumul era mai mic. Si e greu sa ma abtin sa nu o mai calc...dar si asa...super multumit de masina <_<

Edited by tiger1

cel de la care am luat masina, mi-a spus ca nu are rost sa schimb ceva la evacuare.

Apropo am mers cam 140km in Bucuresti si cb imi arata 12,9l la o vit medie de 16,7km/h...am mers mult bara la bara...mi se pare extraordinar de mica viteza medie:( mm de Bucuresti, am mers drumuri scurte altfel consumul era mai mic. Si e greu sa ma abtin sa nu o mai calc...dar si asa...super multumit de masina <_<

NU ne mai zi de consum ..La ce pret ai luat masina poate sa consume cat vrea :)

ai resetat BC cand ai inceput sa mergi prin bucuresti? :)

ai facut consumul si "la pompa" ?

ai resetat BC cand ai inceput sa mergi prin bucuresti? :)

ai facut consumul si "la pompa" ?

daca ar fi real 12,9 ala ar trebui sa fi super incantat, si sa nu mai injuri bucurestiul

dar tind sa cred k ai uitat sa resetezi BC, si ti-a factu mediu cu cel care il avusesei si la drum .

mai real ar fi un 16-17 in buc , si aglomerat.

La ce te referi când spui "2 senzori falºi de oxigen"?

Te ĂŽntreb de curiozitate. <_<

Motorul trebuie sa functioneze in jurul amestecului stoichiometric pentru performante maxime. Daca nu mai este catalizator valorile trimise de sonde ar face motorul sa fucntioneze numai la amestec sarac.

Trebuie pusi 2 senzori care sa trimita constant aceleasi valori(sa pacaleasca calculatorul cum ca , cantitatea de oxigen in evacuare e tocmai buna si deci sa permita functionarea la amestec stoichiometric)