Jump to content

she's here

tiger1

Recommended Posts

Cb l-am resetat, nu sunt chiar tat de noob cum sunt unii care fac 500km extraurban si intra 50km in bucuresti zic ca ala e consumul urban, cand am plecat din Craiova nu l-am resetat(greseala mea) si am plecat cu 11,2%consumul ...cand am ajuns in Bucuresti aveam 10,1%. Am resetat cb si am facut cam 190 km si azi imi arata 12,5% la vitezeza medie de 19km/h. Imi place sa merg linistit cu o masina, stiind cand trebuie sa accelerez si cand trebuie sa franez, am nevoie si pentru asta am si schimbat masina ca uneori de sprinturi rapide...de putere cand apas pedala de acceleratie, de stabilitate, de incredere din partea masinii. Apropo am avut peugeot 307 1.6 110 cai benzina...aveam 8,6% consum la viteza medie de 21km/h 5000km...numai urban. Am talpa usoara <_< Am alimentat 28l si pana acum am facut 200km si inca mai am cam jumate de sfert de rezervor ...asta ar venii cam 5-6l pana ajung unde era cand am alimentat :) sa zicem ca o sa ajung la 240-250km din 28l :)Consumul ma intereseaza doar pentru inceput ca sa-mi fac o idee cat consuma...trebuie sa stiu, asa iti cunosti masina, in rest totul merge brici. bafta tuturor si sper sa ajung la o intalnire a bucurestenilor Edited by tiger1

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ori ai scaunul reglat pe ĂŽnĂŁlĂžime prea sus, ori ai capsa de la centurĂŁ sĂŁritĂŁ. Nu mĂŁ ĂŽnĂželege greÂşit, nu o zic cu rĂŁutate, pur Âşi simplu aÂşa se vede ĂŽn poze. Oricum e foarte frumoasĂŁ maÂşina.

S-o stãpâneºti sãnãtos!

Salut! Azi am fost pana in Craiova si inapoi...total km 465km...fix de la iesire. Am alimentat 100ron...28l, crezand ca este suficient...dupa ultimul drum. La intoarcere cand ceasul a aratat 400km..acul de la benzina a ajuns unde era inainte de alimentare...si eu stiam ca mai am cam 5-6l pana se aprinde becul....becul nu s-a aprins pana am intrat in Bucuresti, la 465km, dar am alimentat. Asa deci 400km cu 28l....sau 465 cu aprox 34l. Am resetat cb si vit medie...dupa ce am iesit de pe autostrada si am intrat in Pitesti...cb arata 6,7% o viteza medie de 128km/h....cand am ajuns in Craiova arata 6,9% si vit med 89km/h...mai grav a fost ca m-am tot plimbarit prin Craiova pana s-a facut ora 12...si a venit traficul...cand am iesit din Craiova aveam 7,0% si 72km/h vit med...ghinion la intoarcere...cred ca au fost 80-90 de tiruri...nu mi-a venit sa cred...doar tiruri si soferi mai ai dracu decat cei de pe tiruri n-am vazut, nu lasau spatiu intre ei...tiruri de 10m-13m.....am facut o tripla depasire...cred ca asa se numeste...3 tiruri dintr-o manevra...l-am cam speriat pe taicamiu scuze de puncte puncte, asa. Depasire tiruri pe serpentine...curbe luate cu 100 tinant linia langa roata...si un logan in spate incercand acelasi lucru a ajuns pe contra sens .Cand am ajuns in Bucuresti cb arata 7,2%...nu m-a mai interesat si am mers mai obraznic...accelerari si franari...la dus am folosit Pilotul automat cel putin pe autostrada. Mi s-a parut la intoarcere ceva vant din fata...poate asta a si influentat consumul. Per total multumit...nu ma asteptam la un cine stie ce consum dar e ok. bafta tuturor...sper ca ati inteles ceva din ce am zis, o sa pun poze Edited by tiger1

Salut! Azi am fost pana in Craiova si inapoi...total km 465km...fix de la iesire. Am alimentat 100ron...28l, crezand ca este suficient...dupa ultimul drum. La intoarcere cand ceasul a aratat 400km..acul de la benzina a ajuns unde era inainte de alimentare...si eu stiam ca mai am cam 5-6l pana se aprinde becul....becul nu s-a aprins pana am intrat in Bucuresti, la 465km, dar am alimentat. Asa deci 400km cu 28l....sau 465 cu aprox 34l. Am resetat cb si vit medie...dupa ce am iesit de pe autostrada si am intrat in Pitesti...cb arata 6,7% o viteza medie de 128km/h....cand am ajuns in Craiova arata 6,9% si vit med 89km/h...mai grav a fost ca m-am tot plimbarit prin Craiova pana s-a facut ora 12...si a venit traficul...cand am iesit din Craiova aveam 7,0% si 72km/h vit med...ghinion la intoarcere...cred ca au fost 80-90 de tiruri...nu mi-a venit sa cred...doar tiruri si soferi mai ai dracu decat cei de pe tiruri n-am vazut, nu lasau spatiu intre ei...tiruri de 10m-13m.....am facut o tripla depasire...cred ca asa se numeste...3 tiruri dintr-o manevra...l-am cam speriat pe taicamiu scuze de puncte puncte, asa. Depasire tiruri pe serpentine...curbe luate cu 100 tinant linia langa roata...si un logan in spate incercand acelasi lucru a ajuns pe contra sens .Cand am ajuns in Bucuresti cb arata 7,2%...nu m-a mai interesat si am mers mai obraznic...accelerari si franari...la dus am folosit Pilotul automat cel putin pe autostrada. Mi s-a parut la intoarcere ceva vant din fata...poate asta a si influentat consumul. Per total multumit...nu ma asteptam la un cine stie ce consum dar e ok. bafta tuturor...sper ca ati inteles ceva din ce am zis, o sa pun poze

Fericitule! Bafta si mare grija la herghelie.

• 1 month later...

Eu in continuare NU POT concepe un asemena consum. Ceva e aiurea rau la mijloc. AM fost in acest week-end cu E92 320 D 177 CP fab 2009 la Gura Humorului (dus-intors 1.000 KM) si consumul mediu a fost 6.8%. 325-ul meu consuma 9% afara. Acest 325 sa consume 7%, aproape cat un 320 D in 4 cilindrii cu efficient dynamics din 2009? WTF???????????????????????

Este absolut imposibil si cu tot respectul pentru initiatoprul topicului, mi se pare ca fabuleaza grav de tot! (PAREREA MEA)

Edited by Alexxx

Eu in continuare NU POT concepe un asemena consum. Ceva e aiurea rau la mijloc. AM fost in acest week-end cu E92 320 D 177 CP fab 2009 la Gura Humorului (dus-intors 1.000 KM) si consumul mediu a fost 6.8%. 325-ul meu consuma 9% afara. Acest 325 sa consume 7%, aproape cat un 320 D in 4 cilindrii cu efficient dynamics din 2009? WTF???????????????????????

Este absolut imposibil si cu tot respectul pentru initiatoprul topicului, mi se pare ca fabuleaza grav de tot! (PAREREA MEA)

Tiger 1 mai mult ca sigur schimba numai in 2500 si o tine constant acolo, de cand a deschis acest topic numai de consum vorbeste, este clar ca 325 benzina este prea mult pt el, tu ai alt stil de condus, nu te poti abtine fara sa mai intri in depasiri pe cand el merge batraneste ....de aici se explica consumul asta....

Eu cu 320cd 150 cp daca merg constant in 2000 ture imi consuma 4,5 % pt ca este automata ...un 320cd in 6 trepte manuala consuma si 3,5 % (2000 ture)

P.S. Vb numai de consumul de afara ca in oras se schimba povestea ...

Edited by edy1092

Mai si eu ma mir cand aud de asemenea consum.. n am avut niciodata sub 10%... nici inafara localitatii.. si merg constant.. (am un 120d cu chip, deci ar trebui sa consume si mai putin)..

Nu stiu ce sa zic.. nu cred ca minte tiger1.. cred ca nu cunosc eu tehnica de condus prin care sa stapanesc mai bine consumul. <_<

am specificat ca acest consum scos a fost mai mult decat batraneste....un consum normal afara ar fi undeva la 8-9. In Bucuresti sare de 13. :) Dar acum am observat ca plec de acasa cu gandul "conduc linistit, lejer" si cand ies pe sosea dintr-o data vad turometul la 6000 si am 160-170km/h si realizez ca masina ma domina...Am vorbit asa de mult de consum...pentru ca toti au gasit ca singur si primordial defect...consumul. Dupa ce am citit si eu threadul da...vad ca am cam exagerat. Cantariti si voi ...am plecat de pe Peugeot 307 1.6 16v 110 cai benzina...si am ajuns pe bmw 325ci 24v 192 cai benzina...e normal sa fie un soc...diferenta e enorma, dar cu timpul ma obisnuiesc eu...vad ca deja vitezele mari nu imi dau palpitatii...si asta in oras :bashwall:. salut

cel mai frumos bmw modelul asta... in ochii mei bineinteles :unsure:, chiar ca e un vis pentru multi...noua taxa de poluare e 3500 euro la masina asta? <_< :bashwall.

din ce an/luna au e46 coupe euro 4?

Masina avea numere de Romania...taxa da cam asa e, a mea e 2005 iunie...euro 4. Nu ma pricep din ce an luna au euro 4...la peugeot 307 aprilie 2004 tot euro 4 aveam.bafta

Edited by tiger1

cateva poze si cu noul nr al masinii :) cele doua lamborghini sunt da...cum credeati la RAR ...6l 660 cai bucata...n-au romanii bani. Scuze de calitatea pozelor nokia 6234 <_<. bafta

post-21544-1243924903_thumb.jpg

post-21544-1243924917_thumb.jpg

post-21544-1243924933_thumb.jpg

post-21544-1243924938_thumb.jpg

post-21544-1243924945_thumb.jpg

post-21544-1243924950_thumb.jpg

post-21544-1243924958_thumb.jpg

post-21544-1243924964_thumb.jpg

post-21544-1243924970_thumb.jpg

post-21544-1243924976_thumb.jpg

post-21544-1243924982_thumb.jpg

Edited by tiger1

E total acceptabil consumul afara daca omu conduce batraneste.Eu cu e60 530d am avut 6.8 bucuresti - craiova si fara rezerve.In bucuresti am 11.8 - 12.3.La fel, fara rezerve sau "grija" de consum.

Deci un 325i, tinut in 90-100 ar putea consuma 7 afara.Consumul ala urban ma frapeaza pe mine, e ceva necurat la mijloc.Ar trebui un 15-16.

Edited by paraziturl

hai sa nu mai vorbim de consum...de parca asta ar conta la o masina ca asta...e bmw...nu mi-am luat bmw sa ma uit la consum...e bine de stiut ce consum are masina sa nu ai surprize cand pleci undeva si nu ai timp sa alimentezi...doar atat. Masina are vreo 2200km intr-o luna si un pic si se comporta impecabil...

Super masina. Seamana cu a mea <_< Nu are pachetul M complet. E 46 cu pachetul M nici nu vine cu ornament cromat la geamuri. In orice caz e super masina si ai luat-o la un pret foarte bun, daca este asa de intretinuta pe cat pare.

LE: cred ca am vazut-o si prin oras, o parchezi din cand in cand pe bulevardul 1 Mai?

Edited by ryso

am vazut si eu masina in craiova dar nu este chiar asa de impecabila ca in poze,are bara fata pusa si este revopsita aproape in totalitate,asta explica pretul mic Edited by lup