Jump to content

vand piese e39, 4 jante+cauciucuri e60, 2 cauciucuri + o janta magneziu

Recommended Posts

vand motor complet E39 2500 cmc vanos M52 benzina - 1000 euro (are absolut tot pe el, mai putin pompa servo)

piese de pe motor - cereti si va fac pret - totusi eu sper sa-l dau intreg <_< - stiu ca scot mai mult pe bucati dar asa stiu o treaba

airbag lataral dreapta - 100 euro

comenzi volan

stop spate - semnal galben - 300 lei

faruri semnal galben - cel din dreapta e avariat - 100 euro - cel bun (celalalt e bonus :))

aripa fata stanga - 70 euro

ceasuri

pompe (benzina, dsc, ulei etc.)

centuri

butoane - avarii, inchidere - 50 lei/buc

butoanele de la sofer de pe usa - electrice fata -

manete semnalizare/stergatoare

stergatoare complete - tot bratul - 200 lei/buc

motor stergatoare - 150 euro

calculatoare

coaja bord neagra (cu tot cu grilele de aer si capac airbag) - 200 euro

carcasa oglinzi st/dr

panou clima - dublu climatronic

unitate abs

ax volan - 100 euro

reglaj volan - 100 euro

2 cauciucuri de vara 235/45/17 97W - MAXXIS VICRA MA-21 cu protectie janta - uzate 40% (un cauciuc are o urma - se vede in poza) - 250 lei

o janta magneziu Fonzini (poate vrea cineva o rezerva) - 200 lei - 300 lei cu tot cu cauciuc - este un cauciuc dintre cele de vara Maxxis (nu e cel cu urma)

mai sunt si alte piese - DOAR E39 - dar nu-mi vin acum in minte

preturile o sa le spun la cerere la cele ce nu le-am scris pt ca nu am gasit repede pe net cu cat se dau si n-am mai avut rabdare sa caut.

4 jante E60 (nu sunt zgariate, sunt doar murdare) + cauciucuri Nankang Snow Viva SV-1 235/45/17 (sunt noi, au facut un drum pana la sinaia si inapoi) - 500 euro (sunt ale unui prieten)

Toate piesele/jantele sunt in Bucuresti si se pot lua cu proba pentru ca le-am depozitat la mecanicul meu, pe care de altfel vi-l recomand cu incredere (pt. cei interesati pot sa dau si detalii de contact)

poze

post-12655-1238320191_thumb.jpg

post-12655-1238320218_thumb.jpg

preturile sunt negociabile <_<

preturile afisate le-am stabilit dupa o cautare superficiala pe net - daca sunt exagerate si pretul real este altul sunteti liberi sa propuneti un pret si sa discutam

jantele sunt toate pe 17" :)

• 2 weeks later...
Salutare!

Caut pentru masina din semnatura scutul de cutie (piesa 19) si bucata de contra-aripa dreapta fata cu suport de senzor de temperatura (piesa 14).

Astept raspuns!

Multumesc!

Salutare!

Imi pare rau dar nu mai sunt.

Spor la cautari <_<

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
oglinzile sunt cu rabatare electrica ? nu ma intereseaza capac, sticla,sau motorasele de reglat oglinda, ma intereseaza doar suportul si rabatarea electrica sa mearga.

salutare!

oglinzile sunt nerabatabile si mai am la ele carcasa cu tot cu suportul care se prinde pe stalp

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.