Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

E34 Touring

dany_cmd

Recommended Posts

radiatorul avea ceva jeg in el lam curatat in casa , iar ventilatorul de la AC era sparta rama la baza, si se invartea foarte greu nu stiu din ce cauze. Lam reparat am pus totul pe masina , am pus apa si acum merge.

Sa-i pui antigel neaparat, apa simpla are punct de fierbere mai scazut si masina va fierbe oricum. Pana la urma ai schimbat termostatul? Sau doar curatat radiator? Ca m-as mira sa fie doar asta, sa nu ai surpriza sa revina problema.

La E34 am vazut ca e destul de frecventa blocarea ventilatorului de AC si odata cu el se arde si siguranta pentru treptele 1-2. De vascocupla nu mai vorbesc.

Ciupanezu said:
Lichidul de rĂŁcire trebuie sĂŁ conĂžinĂŁ 50% apĂŁ distilatĂŁ Âşi 50% antigel.

asa o sa fie <_<

maine revin cu poze,

daca stie cineva il rog sa imi spuna cum dau ceasurile de bord jos , vreau sa fac acele rosii.

Deja arata altfel ,foarte frumoase scaunele cat te-au costat,pt ceasuri era un DIY pe forum e destul de simplu am facut si eu chestia asta (dai trimurile laterale de langa bord jos si vezi 2 suruburi ,lasi volanul in jos si in partea de sus a bordului mai sunt alte 3 suruburi si cam asta ar fi mufele ies usor dupa ce indepartezi siguranta)

Spor la treaba!

gabriel_525 said:
Deja arata altfel ,foarte frumoase scaunele cat te-au costat,pt ceasuri era un DIY pe forum e destul de simplu am facut si eu chestia asta (dai trimurile laterale de langa bord jos si vezi 2 suruburi ,lasi volanul in jos si in partea de sus a bordului mai sunt alte 3 suruburi si cam asta ar fi mufele ies usor dupa ce indepartezi siguranta)

Spor la treaba!

mc frumos si pe ace cu ce dau ? Sfantu marker permanent?

cu prima ocazie cand am timp o sa ma ocup de asta, intre timp masina va primi un update la sistemul audio <_<

• 4 weeks later...

arata foarte-foarte bine zic din nou

felicitari si pt. rezolvarea cu racirea, eu imi prind urechile sa umblu la a mea, desi ar fi cazul <_<:(

ce e cu buza aia / spoiler lip ? ce natie e? Da bine :) sau altfel zis, mie imi place.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund.

masina nu face asa bine .... a suferit un accident

ma deplasam linistit pe o straduta cand din stanga mea un nene foarte grabit cu un ford mondeo nu mi-a cedat trecerea.

Masina are capota indoita , parbriz spart , bara fata zgariata... samd .Plus de asta suportii motorului sau rupt si acesta e deplasat in fata 5-10 cm cu tot cu cutie

Am fost la asigurari , acum sper sa o pot repara cat mai repede...

Astept ...

Am sa revin cu poze cat de curand posibil

Sorry, man pt patanie. nu e foarte rau lovita.

Cred ca poti s-o faci in regie proprie, depinde cat iti evalueaza paguba. Nu-mi pare paguba mare, cam 500Euro cu tot cu vopsit, daca iei piese de la dezmembrari. Sa nu refuze astia sa ti-o repare intr-un service autorizat, cu piese de origine. Bafta!

• 1 month later...

bun revenim on topic...

Deoarece cei de la asigurari tot pierd documente si tot ma amana samd am facut o reclamatie la cnsa care se ocupa de cazul meu acum. Din cauza asta nu mai vreau sa astept si o fac pe banii mei.

pana una alta va rog care ma puteti ajuta cu piese si montajul lor .

Masina este la mine in garaj si necesita suporti de motor , parbriz si o capota preferabil verde , daca nu ... mai asteapta.

Preferabil ar fi ca cine imi vinde piesele sa ma si ajute la montat contra cost bineinteles la mine in garaj.

Garajul e ok incapator cu rampa lumina ....facem rost si de ceva scule.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.