Jump to content

Resetare interval service

catalin_chow

Recommended Posts

exista ,eu am fost mai demult si facuse-m revizia la masina si cand mi-au adusa arata tot la fel bordul si martori .apoi a venit ing de acolo si exista o combinatie cu cheia si unul din butoanele din board check sau cel de la reset km ,se roteste cheia si parca se apasa butonnul de mai multe ori ,oricum nu am nimerit decit de vreo 2 ori sa intru in meniul acela si asta accidental , apoi mi intrat acolo si mi-a resetat martori si mesajul care aparea ,deci 100% exista .daca te joci cu cheia in contact si apesi pe butonul check este imposibil sa nu o nimeresti ,ordinea nu o stiu ca de fiecare data cand intr-u in menioul acela, intru decit accidental si nu pot sa memorez de cate ori apasa butonul sau pe ce pe ce pozitie este cheia sau de cate ori am rotit contactul .

masina e 2005...m-am jucat cu contactul si butonul din stanga si am dat de un meniu test care afiseaza niste date anterioare cu nr de kilometri de atunci si niste coduri pe final.am test1,2,3,4,5....nu am reusit sa resetez nimic....am incercat cum s-a discutat pe forum la seria 3 dar nu merge.alte variante?

deci se poate face de acolo ,mie mi-a resetat mesajul de il arata bordul si ledurile aceela cu inspectia au revenit la normal ,asta dupa ce facuse-m revizia la ei si imi adusesera masina cu mesajul acela inapoi (uitasera ei sa reseteze in service),si au facut-o in parcare,fara tester sau aparat ,numai din meniul acela.

eu imi prind urechile in meniul ala. la mine (la X3) printre altele am vazut ca e trecuta si data omologarii modelului in germania (e aceeasi si in acte), ceea ce mi s-a parut o chestie interesanta, plus multe alte chestii. o sa ma uit mai atent sa vad daca dintre cifrele alea corespunde ceva cu nr de km ramasi pana la revizie. si nici cum sa ies de acolo nu stiu, decat sa scot cheia din contact iar.

culmea e ca atunci cand am luat masina, din prima am intrat in setarile alea (doream sa resetez km) si se speriase si dealerul ca nu stia ce inseamna si sa iasa de acolo. dupa cateva minute am decis ca singura solutie e sa scoatem cheia din contact <_<

tin minte ca pe laguna am avut la fel cu setarea km service din cheie si o combinatie de butoane, dar din pacate nu era nici aia in manual si nici la bmw nu e. poate stie cineva care lucreaza la service.

menu,apesi set si iti apar setari acolo ,este si ceasul si thema de culore a display-ul (albastra sau maro la mine) nivelul de sunet al navigatie parca si split display ,nu am masina acasa ca iti zicea-m 100% cum sa faci , si ai sa gasesti si optiunea pe care o cauti u , in meniul acela te deplasezi cu butonul din dreapta cand rotesti de el si ca sa selectezi sau sa memorezi optiunea apesi pe el , te descurci u. Edited by nikki

• 1 month later...

se poate reseta ori intervalul de schimb ulei,ori cel de inspectie sau intervalul pt verificat sistemul de franare si manual dar nu pentru toate motorizarile,parca pt 3.0 2004 merge.

Manual Reset

With the ignition off, press and hold the trip meter reset or set/reset button on the instrument cluster.

While holding the trip meter reset or set/reset button, turn the ignition to position 1.

Wait for the instrument cluster to signal a “RESET” request, then release and immediately press and hold the trip meter reset or set/reset button.

The service interval reset has now been initiated; "RESET" will now begin to flash.

Quickly press the trip meter reset button to reset the S.I. to the next service due.

Switch the ignition off then back on