Jump to content

Ce ziceti de un 330xd ?!?!

oSerX

Recommended Posts

Sal am gasit un 330xd 17900E cu tvau inapoi din 10/2001 .. 117k km la un dealer bmw ....

ce parere aveti ?

optiuni : navigatie mare/ xenon / pdc / scaune incalzite / xenon / oglinzi electrocromate sau cum naiba se numesc ....

costa 15035 E acolo ....

vreau sa va intreb urmatoarele ..... nu am decat vreo 14mii .... pot diferenta pana la 15k si vama sa o iau .... in leasing ???

Sal am gasit un 330xd 17900E cu tvau inapoi din 10/2001 .. 117k km la un dealer bmw ....

ce parere aveti ?

optiuni : navigatie mare/ xenon / pdc / scaune incalzite / xenon / oglinzi electrocromate sau cum naiba se numesc ....

costa 15035 E acolo ....

vreau sa va intreb urmatoarele ..... nu am decat vreo 14mii .... pot diferenta pana la 15k si vama sa o iau .... in leasing ???

76499[/snapback]

mda frumos si eu am vrut sa imi iau un 330 doar ca o sa te coafezi cu vama....

o sa ajungi in 20000 in final cu masina si sincer............

cel mai bine e sa iti iei credit pe diferenta

sau sa il iei in leasing si atunci iti iese leasinul la sfarsit in valoarea cu care il iei cash deoarece te vor tunde rau la vama adica vreo 4MII si ceva

acum am vazut vama e vreo 3700E .... as putea vb cu o firma de leasing ... sa mi'l aduca ei eventual ... si diferenta de sa zicem .... 3700+comisionu lor de transport sa'l platesc in ... 2ani sa zic ..... exista posibilitatea sa aranjez asa ceva ??? .... Edited by oSerX

76499[/snapback]

Nu cred. Dar poti plati la o firma din CJ sau MS, 50% avans si leasing pe un an pentru restul sumei. In felul asta ramai cu ceva bani si nu e dobanda mare.

Daca te intereseaza detalii despre firmele respective... De la amandoua stiu pe cineva care a luat cate un E60... De la cea din CJ a luat Bogdan de aici de pe forum. De la cea din MS un amic de aici din Bucuresti.

acum am vazut vama e vreo 3700E .... as putea vb cu o firma de leasing ... sa mi'l aduca ei eventual ... si diferenta de sa zicem .... 3700+comisionu lor de transport sa'l platesc in ... 2ani sa zic ..... exista posibilitatea sa aranjez asa ceva ??? ....

76503[/snapback]

ti-am zis ca e vreo 4 mii .....

plus adauga taxe de autostrazi ....motorina.....taxe numere.....inmatriculare.....asigurare.....schimburi filtre si ulei.....

parerea mea e ca nu merita....!!!!!

mai ales ca ai numa 14 mii disponibili iar din cate stiu eu firmele de leasing nu fac astfel de aranjamente deoarece nu cred ca au pregatite acte in sensul asta ....dar daca tu ai 14 mii fati leasing .....dai avans mare si o sa ai rata mica!!!!!

aia se poate sigur!!!!!!!

bafta

dar ....parere personal ...iti iei 520i modelul nou in 24mii si e 2004 :blink:

Totusi.. mai bine 330d/i decit 520i. Sau macar 525i.

76525[/snapback]

perfect de acord dar sa ajungi in 20 mii cu un E46 din 2001 e cam aiurea nu de alta dar tre sa bagi inca vreo 2 mii minim sa arate cumva si daca intram in ue in ianuarie ......mai vinzi masina cu 15mii deci sa pierzi vreo 5 mii in 8-9 luni.......

ok asta e .... imi caut 320d dupa 2002 de acum inainte :blink:

acum oricum verific piata ... pe la finalul lui mai plec in germania ... si o pun la vanzare pe a mea in max 2 saptamani !

[edited] sau 320i - 170cp -- astept sa ma plimbe pope :)

Edited by oSerX