Jump to content

BMW 535D

535D

Recommended Posts

Ce e nasol e ca o sa fie impozitul mare la ce depaseste 2000cm sa fi facut cum au facut 123d ala cu 204 cai dar motorul pe seria 3 sau 5 ar fi grozav... plus de asta ca ai si un consum superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cine da cateva zeci de mii de euro pe o masina, nu cred ca isi pune problema de cat este impozitul <_<

Eu nu inteleg ce tot bati tu apa-n piua cu impozitul asta nou de care vorbesti !!! S-a schimbat grila de impozitare si nu stim noi ???

Impozitul la masina asta, motor de 29xx cmc este intre 800 si 1000 RON, in fucntie de administratia financiara de care apartii si de proprietarul masinii, persoana fizica sau juridica !!!

Btw, super tare masina !

:) daca imi luam motorizare mai mica evident ca nu imi luam diesel dar motoru asta e super tare

Si 540i e destul de "viguros" :bashwall:

da.. si consumul e destul de viguros fata de diesel

La ce iti mai iei masina cu motor de 3000 cmc daca te gandesti la consum ? <_<

:) daca imi luam motorizare mai mica evident ca nu imi luam diesel dar motoru asta e super tare

Si 540i e destul de "viguros" :bashwall:

da.. si consumul e destul de viguros fata de diesel

La ce iti mai iei masina cu motor de 3000 cmc daca te gandesti la consum ? <_<

pai si-a luat 3000 cm diesel cu un consum foarte ok pt cati caluti are masina aia:) Intre diesel si benzina 3000cm as alege diesel:)

Eu nu inteleg ce tot bati tu apa-n piua cu impozitul asta nou de care vorbesti !!! S-a schimbat grila de impozitare si nu stim noi ???

Impozitul la masina asta, motor de 29xx cmc este intre 800 si 1000 RON, in fucntie de administratia financiara de care apartii si de proprietarul masinii, persoana fizica sau juridica !!!

Btw, super tare masina !

nu a vorbit nimeni de impozit nou, era vorba de cat este impozitul la un motor de 3500cmc, si eu am postat mai sus ca la un motor de 3500, pentru ca am vrut sa iau asa motor , pe benzina, era impozitul anual de 24milioane persoana fizica, asa ca am luat 3000 si platesc 9mil pe an, oricum mi se pare mult pentru ca nu stiu unde se duc bani astia, nu vad drumuri calumea, nu vad autostrazi, nu vad nimic altceva inafara de gropi si mizerii pe drum.

ideea este ca la 535-ul asta nou care are de fapt motorul de 3000 doar ca este biturbo, habar nu am in ce grila de impozitare intra!!! poate ne lamureste noul venit.

p.s.

torque decat sa citesti doar printre randuri si sa scrii aberatii mai bine lasane...

Comentariul meu nu era pentru tine, ci pentru @ins1dez. Nu citesc absolut nimic preintre randuri. Daca ai fi citit TU mai atent ai fi vazut ca postul meu a fost imediat dupa al lui. Ai ingrosat cuvantul nou, ironic, si spui ca nimeni nu a vorbit despre asta !!! Ei bine, nu mai citi tu printre randuri si arunca un ochi si vezi ca @ins1dez tocmai asta a intrebat, cat e noul impozit la motorul asta !!!

P.s.-ul tau mi se pare deplasat si de prost-gust. Ne cunosatem cumva si nu stiu eu, din moment ce-ti permiti indemnuri gen "lasa-ne" ? Documenteaza-te si tu inainte sa-ti exprimi o anumita parere ! 535d a avut inca din momentul lansarii 29xx cmc.