Jump to content

cutie automata

KO_deina

Recommended Posts

ce puteti sa-mi spuneti despre cutiile automate de pe bmw?

din vorba in vorba, am auzit ca ar fi mai rezistente decit cutiile manuale, dar cutii manuale stricate n-am prea auzit :)

ma intereseaza cutiile de pe pisici.. as avea o varianta la masina mea cu o pisica care are cutie automata si-mi doresc din totdeauna o automata dar..niciodata n-am vorbit despre ea.

am avut o varianta si de e39 si una e38, ambele cutii automate, dar nu stiu ce sa fac. ar fi un vis implinit ca masina mea sa fie automata.

de exemplu pe-o pisica, cit duce cutia si cit ar costa una ? noua, sau second.. ?

multam! <_<

DOAR de pe acest forum daca o sa cauti o sa vezi ''nu iintra din tr2. in tr3.'' sau ''sare din tr.3'' sau ''intra greu in viteze'' etc-etc-etc

Una automata condusa civilizat nu se strica asa usor. Sunt greu de reparat cutiile, cele automate aproape imposibil sau mai bine zis...nu renteaza. Costa mult si nu iese intotdeauna.

Nu spun despre avantaje automata vs manuala. Presupunand ca vrei automata, la cati ani are una pentru masina ta eu nu m-as risca !!! Plus ca mai ai si altele de schimbat...

Spala cutia. Jacobs, gresesc ?

Chiar daca DOBITOCII de la BMW imi spun de 3 ori ca nu se schimba uleiul la cutie...as vrea sa il schimb !!! Ca ''asa am auzit''

Si DA !!! L-as schimba daca as avea unde si as putea sa spal tot ce este in cutie...Degeaba as schimba 80 % din ulei...si nu curat tot din cutie <_<

probabil daca gasesc uleiul negru si multe depuneri...o sa imi para rau, deoarece...anumite piesele din ea sunt uzate.

Edited by Jacobs

deci in concluzie.. sa nu ma risc sa iau o pisica cu automata. totusi, banii care mi da pe alfa cel cu pisica, i-as investi in masina, eventual o cutie NOUA, si alte mofturi.

stie cineva costuri la cutiile de pe pisici automate? noi sau second.

@jacobs - ce parere ai de cutiile de pe e39 si e38 ? am si acolo niste oferte dar la schimb pe schimb, deci ciuciu diferenta de eventuale "picaturi"

deci in concluzie.. sa nu ma risc sa iau o pisica cu automata. totusi, banii care mi da pe alfa cel cu pisica, i-as investi in masina, eventual o cutie NOUA, si alte mofturi.

stie cineva costuri la cutiile de pe pisici automate? noi sau second.

@jacobs - ce parere ai de cutiile de pe e39 si e38 ? am si acolo niste oferte dar la schimb pe schimb, deci ciuciu diferenta de eventuale "picaturi"

de ce sa cumperi un E36 sau E39 cu automata ? doar ca sunt mai ieftine ca cele cu manuala ??? probabil ca dezavantajele la automata iti sunt cunoscute.

nu iti ramane decat sa o probezi. altcumva decat facand un test in mers si apoi te hotarasti.

Cutia se spala si pe dinauntru sau doar pe dinafara? Stie cineva?

in exterior se freaca bine pana dispare si seria de pe ea. apoi se restanteaza alta !!! asa am auzit...

de ce sa cumperi un E36 sau E39 cu automata ? doar ca sunt mai ieftine ca cele cu manuala ??? probabil ca dezavantajele la automata iti sunt cunoscute.

nu iti ramane decat sa o probezi. altcumva decat facand un test in mers si apoi te hotarasti.

pentru ca imi doresc de cind eram mic o cutie automata. plus de asta, eu asa stiam ca,cutiile automate sint optiune pe masini si nu vin standard.

ma gindesc ca nu vorbim de reno sau pejo, ca sa zicem ca-s mai ieftine cele cu automate

eu pur si simplu am intrebat cum sint cutiile automate la bmw, si mi s-a raspuns "s-o spal".

chiar daca nu sint in posesia unui bmw cu automata, chiar daca eu am ceruri sfaturi pt achizitionare (daca se renteaza), ar trebui s-o spal! <_<

pentru ca imi doresc de cind eram mic o cutie automata. plus de asta, eu asa stiam ca,cutiile automate sint optiune pe masini si nu vin standard.

ma gindesc ca nu vorbim de reno sau pejo, ca sa zicem ca-s mai ieftine cele cu automate

eu pur si simplu am intrebat cum sint cutiile automate la bmw, si mi s-a raspuns "s-o spal".

chiar daca nu sint in posesia unui bmw cu automata, chiar daca eu am ceruri sfaturi pt achizitionare (daca se renteaza), ar trebui s-o spal! <_<

cine ti-a recomandat sa o speli ???

ce puteti sa-mi spuneti despre cutiile automate de pe bmw?

din vorba in vorba, am auzit ca ar fi mai rezistente decit cutiile manuale, dar cutii manuale stricate n-am prea auzit :)

ma intereseaza cutiile de pe pisici.. as avea o varianta la masina mea cu o pisica care are cutie automata si-mi doresc din totdeauna o automata dar..niciodata n-am vorbit despre ea.

am avut o varianta si de e39 si una e38, ambele cutii automate, dar nu stiu ce sa fac. ar fi un vis implinit ca masina mea sa fie automata.

de exemplu pe-o pisica, cit duce cutia si cit ar costa una ? noua, sau second.. ?

multam! <_<

Cutiile automate de pe pisici au fost mai fiabile decat cele noi.

Spala cutia. Jacobs, gresesc ?
numai un tampit ti-ar spune sa o speli. am mai auzit eu recent (nu mai retin sursa <_< ) ca niste romani s-au apucat sa spele filtrele masinii !!!!!!

JUR ca nu mai inteleg nimic :bashwall: :unsure: :)

a mai fost cineva care m-a luat pe mess imediat dupa post, si care juma de ora mi-a plins cit e de suparat pe cutia automata de la pisica si care-mi spunea ca se pot "clĂŁti" :blink: :blink:

numai delea "bune" de automatica :wub:

numai un tampit ti-ar spune sa o speli. am mai auzit eu recent (nu mai retin sursa <_< ) ca niste romani s-au apucat sa spele filtrele masinii !!!!!!

Io refuz sa cred ca cineva e atit de tralala la cap incit sa spele filtrele masinii in loc sa le schimbe. Astea parca erau consumabile.

inainte de a o cumpara, da o tura cu ea, da-i in gura s-o ia mama focului, daca nu scoate sunete aiurea si daca schimba cum trebuie, nu vad de ce sa nu o iei! ....basmele astea cu "automata se strica" si "manuala e mai buna" sunt pur relative, sunt multe cutii automate busite dar sunt si manuale.....daca o cutie automata se strica nu inseamna ca daca era manuala nu s-ar fi stricat....totul depinde de cum a fost intretinuta Edited by Rhaziel