Jump to content

Directie E34 nu gasesc problema

Recommended Posts

Salut!

Problema sta in felul urmator:la franare usoara lenta de la 110 la 60 km/h imi trepideaza volanul dar trepidatii din alea de discuri obosite ,pur si simplu mi se misca st-dr volanul.

Bun inainte imi facea si la acc intre 80 si 90km/h dar am schimb bucsi bara stabil si am scapat de o pr ce cu acceleratia dar mai ramane franarea .

Am schimbat; discuri noi orig bmw din germ ca au fost mai ieft,placute noi ,pivoti cu brate complect toate 4 si bucsile aferente ,bieletele atiroliui,inele de centrare pe jante am,

Bara stabiliz sa fie descentrata sa nu mai fie la fel indoiturile??????nu stiu intreb

Va rog datimi solutii sau daca ati mai patit careva. <_< :) :bashwall:

Edited by gimgim

Da sigur sunt originale ca is luate din service BMW(reprezentanta) si miau montat ei si placute (si ei nu au numai orig ca iti dai seama ca nu mia comvenit sa platesc 168 eur buc)ca mi sa fisurat unul in germania si a trebuit sa le schimb acolo ca nu puteam veni asa ca aveam trailer in spate.

In mers nu vibreaza deloc doar la franare lenta si daca apas mai tare pe frana se opreste.Seamana ca si la motociglete cu voblajul.

sigur sunt schimbate discurile si nu is incise si prajite 100% ca nu a plouat sau cv de genul asta si nu sunt soferul care sta cu piciorul pe frana pt ca folosesc f mult frana de motor

un prieten tot la fel si-a montat dicurile noi si avea vibrati in volan ,a frant brusc de 4-5 ori la viteza mai mare  si a disparut vibratia nu stiu incerca si tu poate ai noroc succes,se ne spui si noua cum ai rezolvat problema

un prieten tot la fel si-a montat dicurile noi si avea vibrati in volan ,a frant brusc de 4-5 ori la viteza mai mare  si a disparut vibratia nu stiu incerca si tu poate ai noroc succes,se ne spui si noua cum ai rezolvat problema

de franat brusc am franat si eu ca numai asa nu imi vibreaza si circul numai extern cu masina in tara foarte putin cu ea ca mie mila de ea sa o bag pe drumurile noastre.

cred ca din caseta se poate sa am cv pr ca are putin joc st-dr desi am stranso din surubul de reglaj(cel care se vede de sus ,cred ca aala a fost de reglaj ca sa simptit putina dif)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...