Jump to content

Intrebare legata de acea coala(folie) auto

ViBogdan

Recommended Posts

Am de gand sa lipesc, la un BMW E46, pe trimurile portierei un model facut dintr-o coala(folie). Modelul si scrisul il fac eu insa am cateva intrebari:

1. Unde pot merge ca sa imi taie modelul din coala si apoi peste bucata taiata sa mi-o printeze cu niste scris

2. In ce program ar trebui sa fac operatiunea ca sa ma pot duce la ei? Corel Draw sau Photoshop?

3. Unde gasesc coala gri-inchis mata...ceva in genul pozei de mai jos? Ma refer la dungile de pe capota!

4. Cam cat m-ar costa taierea si printarea? Adica aproximativ...pentru niste modele nu mai mari decat trimurile de pe portiere!

Multumesc!

kr.bmp

Nu stie nimeni? Intreb pentru ca prin bcuresti cel putin vad sute de masini cu asa ceva lipite gen parasolar sau scris pe masina. M-am gandit eveltual ca modelul sa-l tai separat de scris si apoi scrisul sa-l lipesc peste. Insa nu stie nimeni de unde pot face rost de coala(folie) mata si unde as putea sa o tai? Edited by f1bogdan

• 2 weeks later...

Cauta pe net firme pentru publicitate . Cu siguranta vei gasi cel putin una care sa aiba si propriile aparate de imprimare si desen tehnic si inainte sa te chinui singur , vb cu un tip de pe acolo si te rezolva mult mai repede decat daca te-ai chinui tu . Daca nu gasesti , da-mi un pm si iti dau un link si un id de la un prietne din Craiova care se ocupa cu astea , dar sunt convins ca in Bucuresti rezolvi mai repede .

Parerea mea :

1. vezi ce fel de material foloseste si anume sa rezoste la temperaturi si diferente de temperaturi , pt ca acolo poate ajunge si soarele si caldura din masina ( aprox 40 - 50'C vara ) , dar si iarna ( aprox -20'C ) si este f posibil ca dupa un an ... sa-l culegi de pe podea sau sa se exfolieze / crape ;

2. sunt mai multe feluri de lipire a colantului ( cu lipici separat , cu lipici inclus pe spatele colantului , cu apa sau cu caldura ... ) . Intereseaza-te care te-ar rezolva si ar fi mai fiabil pt ce vrei tu sa faci .

3. daca aceste costuri depasesc un anumit nivel ... sunt sigur ca vei gasi ceva mai interesant de facut la masina cu acei bani . <_<

Cauta pe net firme pentru publicitate . Cu siguranta vei gasi cel putin una care sa aiba si propriile aparate de imprimare si desen tehnic si inainte sa te chinui singur , vb cu un tip de pe acolo si te rezolva mult mai repede decat daca te-ai chinui tu . Daca nu gasesti , da-mi un pm si iti dau un link si un id de la un prietne din Craiova care se ocupa cu astea , dar sunt convins ca in Bucuresti rezolvi mai repede .

Parerea mea :

1. vezi ce fel de material foloseste si anume sa rezoste la temperaturi si diferente de temperaturi , pt ca acolo poate ajunge si soarele si caldura din masina ( aprox 40 - 50'C vara ) , dar si iarna ( aprox -20'C ) si este f posibil ca dupa un an ... sa-l culegi de pe podea sau sa se exfolieze / crape ;

2. sunt mai multe feluri de lipire a colantului ( cu lipici separat , cu lipici inclus pe spatele colantului , cu apa sau cu caldura ... ) . Intereseaza-te care te-ar rezolva si ar fi mai fiabil pt ce vrei tu sa faci .

3. daca aceste costuri depasesc un anumit nivel ... sunt sigur ca vei gasi ceva mai interesant de facut la masina cu acei bani . <_<

Hmmm...cam la concluzia asta am ajuns :) ! E mai ieftin sa inlocuiesc trimurile(desi cele pe care le am sunt exact cele pe care mi le doresc) decat sa ma apuc sa fac model pe ele!