Jump to content

oare am luat teapa urata?

trafficante

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu cred ca tocmai acelei categorii de oameni se adreseaza brandul. Adica isi cumpara ultimul model (dintr-o anumita clasa) de nou, il ruleaza 3-4 ani dupa care il preda prin sistemul buy-back si isi ia alt bmw nou!

Ciupanezule, pentru ^nava mama^ BMW masinile noastre nu reprezinta altceva decat niste fiare vechi! Noi cumparam piese de unde apucam(firme care au cumparat licenta,sau SH).

Singura legatura ca sa zic asa intre brand si proprietar este pe perioada garantiei cand si unul si celalalt se obliga la anumite actiuni sau plati.

Pentru marea majoritate, cei care nu au service, care nu lucreaza la service, care nu se pricep la mecanica, sau se pricep dar trebuie sa munceasca (evident in alt domeniu) 10 ore pe zi ca sa isi satiscfaca nevoile materiale, e normal sa isi doreasca o masina cat mai noua ca sa nu bage bani in ea, sau macar sa nu piarda timp in asteptarea pieselor.

Sunt multi la care masina e foarte importanta, sunt oameni care fac naveta zeci de km la locul de munca, pai ala crezi ca dupa ce ca isi pierde oricum poate si 2 ore pe zi in trafic isi permite sa stea fara masina?

Daca iti permiti o singura masina, cand o cumperi, automat te gandesti ca la un moment dat o sa o si vinzi si iti faci niste calcule aproape instinctiv.

La unii, "fun to drive" e important dar la altii nu mai e chiar asa... de exemplu: ai o singura masina si esti familist, ai copii mici, pai atunci nu prea mai primeaza comportamentul masinii cand conduci "sinucigas" pentru ca nu se stie de cate ori mai faci asa, te intereseaza mai mult chestii ca securitatea, confortul si optiuni care ti-ar fi de folos cand calatoresti cu copii. Din capitolul performante ramanand relativ important motorul dar nici ala nu va mai avea sens sa ti-l doresti de `shpe sute de cai pentru ca in general nu ii vei folosi.

Sau de exemplu mai conduce cineva din familie, nu prea experimentat... pai poti sa stai linisti daca il sti pe strad cu 200Cp si tractiune spate fara nici un control, iarna i?

Si eu apreciez unele modele vechi (am visat la un ursulet ani de zile) dar viata are un ritm alert si nu as avea timp sa ma ocup cum se cuvine de intretinerea unei asemena masini.

In viitor mi-as dorii o a 2-a masina la care sa surubaresc pe indelete fara stres ca sunt "grounded".

Daca ar exista masini din toate seriile perfect conservate, la preturi cat de cat rezonabile, cei care si-ar permite una singura, ar avea mari probleme!

Probleme pentru ca e greu de ales una singura!

Edited by lucian81v