Jump to content

tipar

Recommended Posts

Salut!

De cateva zile sunt posesor al unui Bmw. Am cumparat masina cu folii pe geamuri...autorizate doar cele de pe geramurile lateral spate si luneta...cele de pe fata "ilegale"....In ziua 2 cand am iesit pe sosea cu masina m-a oprit un militian si a inceput sa-mi citeasca drepturile...retinere talon pt folii neautorizate..bla bla bla...si la final imi spune:"poti sa ma dai in judecata...dar am ceva cu posesorii de bmw cu folii" m-a socat chestia asta...de parca numai daca este posesor de BMW deja esti un "infractor " in ochii militienilor. Apoi prietenii...ma intreaba "ai inceput sa ai trasaturile unui posesor de BMW?" umblii pe linia de tramvai? injuri la volan? pleci cu scart de la stop? iti tunezi masina odios?".

De ce intram toti posesorii de BMW in aceeasi galeata?

De unde acest tipar de posesor de BMW?

Cum facem sa schimbam aceasta imagine proasta???

Da, dar de ce sa intram si noi in acest tipar? doar pentru simplu fapt ca avem aceleasi masini inseamna ca ne comportam in trafic la fel?

Am vazut o campanie anti"mitocanie" si apar mai multe personaje..pitipoanca...multe...printre care si un sofer de bmw cu degetul scos pe geam intr-un bmw.

la final imi spune:"poti sa ma dai in judecata...dar am ceva cu posesorii de bmw cu folii" m-a socat chestia asta...

Trebuia sa ii fluturi telefonul mobil prin fata ochilor si sa ii spui ca ai inregistrat ceea ce a putut sa debiteze....

Da, dar de ce sa intram si noi in acest tipar? doar pentru simplu fapt ca avem aceleasi masini inseamna ca ne comportam in trafic la fel?

Am vazut o campanie anti"mitocanie" si apar mai multe personaje..pitipoanca...multe...printre care si un sofer de bmw cu degetul scos pe geam intr-un bmw.

eu zic ca e si alta chestie : strugurii sunt acri. poate ca majoritatea celor ce iti spun tie ce scriai mai sus si-ar lua maine bmw daca ar putea.

Mai rau vad ca voi acceptati asta.

nu acceptam, doar ca nici nu avem ce face...

majoritatea posesorilor de bemveuri care se comporta cum ti-a zis tie militanu' nu au nicio tangenta cu pasiunea pt masina... si cu atat mai putin cu forumurile dedicate marcii.

ei simt un motor bun sub capota si... arde-o frate!

exista o mare confuzie intre masina BMW si soferul BMW... in general, soferii sunt catalogati dupa masini, dar la noi ajunge incet-incet sa fie invers...

adica un posesor de BMW ajunge sa fie reprezentarea a ceea ce face pe sosea, cum isi nemerniceste biata masina cu elemente de Vitan-tuning...

• 3 weeks later...
Salut!

De cateva zile sunt posesor al unui Bmw. Am cumparat masina cu folii pe geamuri...autorizate doar cele de pe geramurile lateral spate si luneta...cele de pe fata "ilegale"....In ziua 2 cand am iesit pe sosea cu masina m-a oprit un militian si a inceput sa-mi citeasca drepturile...retinere talon pt folii neautorizate..bla bla bla...si la final imi spune:"poti sa ma dai in judecata...dar am ceva cu posesorii de bmw cu folii" m-a socat chestia asta...de parca numai daca este posesor de BMW deja esti un "infractor " in ochii militienilor. Apoi prietenii...ma intreaba "ai inceput sa ai trasaturile unui posesor de BMW?" umblii pe linia de tramvai? injuri la volan? pleci cu scart de la stop? iti tunezi masina odios?".

De ce intram toti posesorii de BMW in aceeasi galeata?

De unde acest tipar de posesor de BMW?

Cum facem sa schimbam aceasta imagine proasta???

Normal cand e carnat kilometric la semafor si jumatate din masinile care trec pe linia de tramway sunt BMW-uri tunate, iar cealalta jumatate SUV-uri.

Galeata? din cauza prea multilor posesori de "cazane" :)

Nu poti schimba aceasta imagine decat daca incepi si "de-tunezi" masina <_<