Jump to content

E63 2004

Rabotaiu

Recommended Posts

Ce naiba sa-i faca la interior?!? retapitare?!? Zici ca are urs sau pisica...mai mult decat un detailing nu prea ai ce... Masina e misto, am condus asa ceva cu smg, sincer nu stiam ca pun cutie manuala pe motoare asa mari...

In ceea ce priveste vopsitul total, nu mergea sa vopsesti doar elementele schimbate, parca bara si in rest sa faci un polish profi?!?

Pai asta era si idea...avand in vedere ca am schimbat bara, vopseau ramanea pe doua nuante.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu si daca vopsitorul face o treaba buna...am avut masina zgariata cu cheia, in parcare, am vopsit mai multe repere si nu se vede nici o diferenta...si am o culoare mai tampita, e un mustar-auriu metalizat... <_<

Acum bineinteles, fiecare cu ele lui....oricum, bafta cu masina si fara evenimente! :)

Nu si daca vopsitorul face o treaba buna...am avut masina zgariata cu cheia, in parcare, am vopsit mai multe repere si nu se vede nici o diferenta...si am o culoare mai tampita, e un mustar-auriu metalizat... <_<

Acum bineinteles, fiecare cu ele lui....oricum, bafta cu masina si fara evenimente! :)

Aici ai drepatate dar din pacate cei de la BMW Transilvania lucreaza un pic cam supreficial si nu mi au dat alta solutie.

bijuterie!

ar arata foarte bine cu jantele alea, dar nu sunt potrivite pt drumurile noastre. nu te-ai mai putea bucura la fel de mult cat te bucuri acum de masina. si eu as vrea jante mai mari ... dar asta e, ne adaptam.

Misto jantele, dar si eu sunt de parere ca o sa cam neglijezi performantele masinii daca le pui si o sa-ti cam ia din placerea de a conduce o masina cu un asemenea motor ! Din cauza drumurilor noastre, evident... <_<

Misto jantele, dar si eu sunt de parere ca o sa cam neglijezi performantele masinii daca le pui si o sa-ti cam ia din placerea de a conduce o masina cu un asemenea motor ! Din cauza drumurilor noastre, evident... <_<

Nici o problema, o las mai moale cu viteza... oricum am destule probleme cu radarele care mai nou sunt peste tot :)

intamplator cred ca am stat in masina ta cand a fot anul trecut la autotransilvania.daca era a ta cea in care am fost sa sti ca e super masina si motorul trage de rupe

Pobabil a mea era...din cate stiu numai asta o aveau de vanzare (second hand <_< :) ).....

• 2 weeks later...
sa o folosesti cu placere! este acelasi numar de inmatriculare care apare in primele foto???

In prima poza e cu numarul provizoriu....dar in restul pozelor e acelasi numar de inmatriculare...

Edited by Rabotaiu

Am si eu o intrebare pentru cunoscatori....

BMW Dynamic Xenon este folosit doar pentru virajul la dreapta? sau ar trebui sa functioneze in ambele directii :) <_< .

Intreb pentru ca in cazul meu merge doar pentru virajul la dreapta. E ok? Doar pentru virajul la dreapta este destinat?

Mersi...

Edited by Rabotaiu

BMW Dynamic Xenon este folosit doar pentru virajul la dreapta? sau ar trebui sa functioneze in ambele directii :) <_< .

Intreb pentru ca in cazul meu merge doar pentru virajul la dreapta. E ok? Doar pentru virajul la dreapta este destinat?

Mersi...

Trebuie sa mearga in ambele directii, dar sa tii farurile pe auto, la mine numai asa merge !

Mersi...

Trebuie sa mearga in ambele directii, dar sa tii farurile pe auto, la mine numai asa merge !

Intradevar doar pe modul auto merge, dar numai in dreapta merge :bashwall:

Se poate sa fie din cauza softului?...

Guest poleposition

Mersi...

si au am impresia la mine, la M6 ca numai drepta merge, sau foarte putin si stanga.

Nu am cum sa verific acum, ca am masina la AB. Dar verific cu prima ocazie, m-ai facut curios.

Mersi...

si au am impresia la mine, la M6 ca numai drepta merge, sau foarte putin si stanga.

Nu am cum sa verific acum, ca am masina la AB. Dar verific cu prima ocazie, m-ai facut curios.

Te rog...anunta-ma si pe mine, sa stiu ce sa fac in viitor...daca merge la M6 in mod normal ar trebui sa mearga si la al meu.

Iti spun sigur ca la 530d E60 si la 645 Ci merg in ambele directii. Cea mai buna proba ,mergi cu 20 la ora si virezi stanga dreapta , sa vezi cum fac farurile.

Dar, daca is stationat si virez stanga/dreapta...nu e acelasi lucru cu virajul stanga/dreapta la 20km/h?

La tine daca esti stationat si virezi stanga/dreapta iti functioneaza in ambele directii?

Sincer asta nu am incercat. Eu cred ca ar trebui sa mearga si asa !

Spre rusinea mea, eu cand am luat masina nu stiam ca am faruri d-asta kurvenlicht, si mi-a zis cineva sa le tin pe auto ca se adapteaza dupa curba ... <_<

Insa le-am incercat in mers, si se vede clar cum se misca lumina farurilor stanga-dreapta.

Edited by Vision335

Guest poleposition
Iti spun sigur ca la 530d E60 si la 645 Ci merg in ambele directii. Cea mai buna proba ,mergi cu 20 la ora si virezi stanga dreapta , sa vezi cum fac farurile.

Dar, daca is stationat si virez stanga/dreapta...nu e acelasi lucru cu virajul stanga/dreapta la 20km/h?

La tine daca esti stationat si virezi stanga/dreapta iti functioneaza in ambele directii?

sa stii ca poate fi asta chestia, eu am observat asta numai stationat, nu am fost atent daca in miscare face la fel.... hmmm, am sa verific.

Am verificat in miscare daca merge si in stanga Dynamic Xenon-ul...sincer nu is foarte convins, dar intradevar se vede o usoara deplasare a luminii spre stanga odata cu virajul sper stanga.

Probabil asa e si gandit, sa nu deranjeze conducatorii auto care vin din sens opus...