Jump to content

BMW Submotorizate

MMarkus

BMW Submotorizate?  

151 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai colegu' te invit la un duel cu ce bostan vrei tu fie el 1.6i sau 1.5dci si mai vorbim pe urma.

Nu vreau sa fiu rautacios . Dar daca tii neaparat putem organiza in acest sens . Am prieten cu 1.6 16v care la masina veche 320d 170cp (nu stiu exact cati reali) mi-a dat ceva batai de cap , ce e drept ca dupa aprox 250m am luat avans 1 masina si pana la finish inca aprox 1/2 masina . Dar am asistat si la 1.6 16v vs 316i unde loganul avea aprox 2 masini in fata si la 318i unde au fost la egalitate , ba pot spune ca loganul a fost o idee mai in fata !

De regula cei care cumpara 316 sau 318 nu cred ca se gandesc la liniute.

SIGUR NU <_<

poate doar si un pic de cerculete asa...nu ar strica :)

ideal si cu toba sport sa urle ,cand d-abia te depaseste pe la 100 asa...

Tare asta cu loganu 1.6 16v si la prima curba ce a facut s-a rasturnat <_< :) :bashwall:

Acum deja schimbam subiectu . Era vorba scrict de acceleratie , de faptu ca intr-o eventuala depasire pe sosea daca accelereaza la fund nu treci de el.....acum deja o dam un SF-uri , cu curbe , drumuri mixte , etc !

Se poate inchide.

Nu am intentionat ca acest topic sa supere sau sa duca spre polemici. M-am exprimat gresit probabil si fiecare a inteles ce a vrut.

Nu exista BMW submotorizate, toate is rachete.

P.S. Daca ati cumparat BMW-ul pentru NUME/calitate/fiabilitate/stiu-eu-ce-altceva dar ati ales motorul submotorizat, asta nu inseamna ca nu santeti submotorizati, ca doar e BMW?

Degeaba voi cu 316i 318i, mai ales e36 sunteti suparati ca masinile voastre sunt submotorizate.

Chiar sunt.

Cand am avut pe pisica motorul de 320i (150 de cai), credeam ca e ok, trage ok, merge ok....

Chiar si 318i e46 (143 cai) ma gandeam ca trage binisor spre bine....

Insa acum cand rulez zi de zi cu 2.8 si dupa aia ma urc in 318i... mi se pare o caruta... pedala la podea si abia merge....

Dar mai 316i.... (99, 102 cai), sau 318i(116 cai)...

In principal trebuie sa fiti voi multumiti. Daca nu va intereseaza mai mult decat poate motorul vostru, e bine. Nu simtiti ca e submotorizat.

Cum a mai zis cineva mai sus.... daca ai 5 oameni in masina, si de la 120 in sus simti ca urca semnificativ mai greu.... stii de ce.

Mai mult de 3 persoane nu am fost in masina mea(coupe) si nici mai mult de 120 nu ii dau ca nici nu ai unde, pt cateva portiuni de linie dreapta nu are rost sa ii dau forje.

Concluzie mea, mie imi ajunge si nu imi pare submotorizata.

mie si a mea la 150cp sunt momente in care vrei dar nu poate trage greu dar atat mi`am permis atunci, am condus acum ceva timp un 318d 116cp din 2003 parca era , care in exterior mai dadeai de un racer cu fetita`n dreapta il depaseai si incepea sa accelereze mai aveam putin si coboram sa o inping ca dabea tragea si nu imi e rusine sa recunosc , sper sa pot trece cat mai curand la un 325ci ca mare diferenta la costuri nu e si nu se poate compara

Ai dracu prosti inginerii astia de la BMW!!! Ce or fi proiectat "cazanele" astea de 316/318?! :unsure: Oare au stiut ce fac? Fac de ras brand-ul BMW! Caricaturi de motoare ca doar na...nu au sute de cai putere... <_<

P.S: D-aia nu mai ploua afara ca trece un "smecher" pe langa mine cu un 325 si ajunge cu vreun sfert/jumatate de ora inaintea mea la destinatie( asta daca mai reuseste sa ajunga, ca este regula ca saptamanal sa fie adunat cate un "smecher" d-asta cu lingurita de pe asfalt), insa consuma de doua ori mai multa benzina si intretinerea la fel:este de doua ori mai scumpa. Eu unul mi-am luat BMW ptr tinuta aceea exemplara pe asfalt si ptr calitatea nemteasca, ptr siguranta pe care ti-o da la viteze f.ridicate, confort etc, nu ca sa ma cacao pe mine ca plec primul de la semafor, ca iau suta in cateva secunde si ia uitati-va la mine ce "tare" sunt eu!!! :)

Inginerii de la BMW promoveaza un motor dupa ani de teste si experienta, dupa ceea ce isi doreste consumatorul in general... V-am mai zis eu: daca gandeau aia ca voi ca un motor BMW este bun numai daca pleaca glont si alearga cu sute de km/h, atunci BMW se ducea dracu de mult... :bashwall: Nu mai reprezenta nici pe sfert din ceea ce este acum...

Edited by Bobo1987

Nu stiu care e problema ta @Bobo1987

Tind sa cred ca esti un pic frustrat, Topicul e despre submotorizare, si Da, 316i cel putin e submotorizat rau.... adica 4 oameni in masina si abia abia urca viteza, in depasire te rogi sa bata vântul din spate.

De mâncat de 2 ori mai mult? pai eu am 328i, la 180km/h am 8% consum instant. tu la 180 ai mult peste 10(asta daca ajungi acolo) <_<)

In oras, ia semnificativ mai mult, motorul mare, insa nu dublu.

Piesele? Bujiile sunt mai scumpe ca sunt 2 in plus, In rest nu stiu ce sa zic :)

Bucsaraiele sunt la fel toate...

Edited by roco123

Nu stiu care e problema ta @Bobo1987

Tind sa cred ca esti un pic frustrat, Topicul e despre submotorizare, si Da, 316i cel putin e submotorizat rau.... adica 4 oameni in masina si abia abia urca viteza, in depasire te rogi sa bata vântul din spate.

De mâncat de 2 ori mai mult? pai eu am 328i, la 180km/h am 8% consum instant. tu la 180 ai mult peste 10(asta daca ajungi acolo) <_<)

In oras, ia semnificativ mai mult, motorul mare, insa nu dublu.

Piesele? Bujiile sunt mai scumpe ca sunt 2 in plus, In rest nu stiu ce sa zic :)

Bucsaraiele sunt la fel toate...

Nu sunt frustrat absolut deloc si hai sa iti spun de ce: pe mine la o masina nu ma intereseaza asa de mult cat de repede urca acul la vitezometru.Pentru mine valoarea unei masini nu consta in demarajul si viteza maxima pe care o atinge. Iar legat de acei 8 litri consum instantaneu pe care il ai tu la 180 km/h sa i-o spui lu'Mutu (fotbalistul)! :bashwall: Si nu iti face griji, prinde un E46 316 1,9L 180 de km/h fara probleme, insa nu imi este necesara viteza asta pe strazile din Romania,ma intelegi?

Si va rog, ia definiti-mi si mie ce inseamna in conceptia voastra o masina submotorizata, in speta BMW-ul!

Edited by Bobo1987

ok. vin la constanta si daca nu e asa cum am spus eu, nu numai ca imi platesti drumul, dar imi dai si 1000e asa, ca sa vezi ce inseamna sa vorbesti fara tine.

cand fac afirmatii de astea, nu am chef de tâmpenii.

Nu e important daca ajunge sau nu la 180, important e in cat timp ajunge acolo, si nu pentru gesturi si figuri, ci pentru siguranta, in depasiri, etc.

E simplu, o masina mai puternica ofera mai multa siguranta, nu mai zic oprirea de la 180 cu franele unei masini cu motor mare si oprirea de la 180 cu frane de 316i...

Edited by roco123

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.