Jump to content

BMW Submotorizate

MMarkus

BMW Submotorizate?  

151 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ok. vin la constanta si daca nu e asa cum am spus eu, nu numai ca imi platesti drumul, dar imi dai si 1000e asa, ca sa vezi ce inseamna sa vorbesti fara tine.

cand fac afirmatii de astea, nu am chef de tâmpenii.

Nu e important daca ajunge sau nu la 180, important e in cat timp ajunge acolo, si nu pentru gesturi si figuri, ci pentru siguranta, in depasiri, etc.

E simplu, o masina mai puternica ofera mai multa siguranta, nu mai zic oprirea de la 180 cu franele unei masini cu motor mare si oprirea de la 180 cu frane de 316i...

Daca stai putin si analizezi situatia si faci un sondaj cu motoarele masinilor din Romania o sa ajungi la concluzia ca un 316i chiar si E36 are un motor chiar puternic in comparatie cu majoritatea celorlate de pe strazile noastre.Ce sa mai zica mai bine de jumatate de posesori de masini care nu au sub capota mai multa de o medie de 100 de cp,hm? Deci nici depasirea nu mi se pare o asa mare problema ptr un 316/318... Sunt de acord cu tine ca un BMW cu un motor "musculos" este un adevarat sport extrem, insa parerea mea este ca niciun BMW nu este submotorizat... <_< Ce sa mai zic Mercedesul cu E klasse model '96-'99 cu 95 CP diesel la cata hananaia este?!Sau chiar si cu E klass-ul de dupa 2000 cu 122 CP?!

Edited by Bobo1987

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai dreptate, comparând bmw cu alte marci, iesim mereu in fata...

Normal ca celor cu masini puternice li se pare lesinat si un 320i...

Dar la 316i am simtit eu clar lipsa de putere... 4 oameni in masina.... imediat se simtea de parca aveai remorca dupa tine, comparativ cu mersul gol...

atunci eu cred ca o masina e submotorizata, cand simte din greu masina plina...

Culmea e ca am terminat o facultate de profil .. si sunt destul de bun in domeniu ... mai ales ca am terminat printre primii...

am inteles..deci te pricepi ,eu nu ma pricep ,recunosc.... <_<

Nu e vorba de prea multe cunostinte in domeniu ...

Uite iti dau in exemplu:

Amplificatoarele cu circuite electonice nu vor egala niciodata amplificatoarele cu lampi. Sper ca stii asta...

Exact asha se intampla si cu motoarele.

La acelasi grad de uzura, un motor de 110 CP va avea pierderi mai mici de putere decat un motor de aceiasi capacitate cilindrica dar de 170 CP.

La o masina sunt mai multe lucruri care intereseaza pe posesor.

O masina nu este compusa doar din motor.

Iar depasirile nu sunt o problema la motoarele mici, daca stii cand sa o faci, daca sa o faci si cum sa o faci.

Se poate inchide.

Nu am intentionat ca acest topic sa supere sau sa duca spre polemici. M-am exprimat gresit probabil si fiecare a inteles ce a vrut.

La cererea initiatorului si ca raspuns al catorva remarci aparute dealungul acestor pagini, se inchide. Sunt destule voturi ca sa rezulte o concluzie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.