Jump to content

Bucsi bascula E36 !

OlimpuSS

Recommended Posts

@bear cum am spus mai sus eu ma refream la pivotul de e36

exista pt e46 pivotiul pe meyle dar eu nu am incredere ca rezista

este singurul producator care a scos asa ceva

lemfoerder care echipeza de fabrica nu au asa ceva( cred ca stiu ei mai bine de ce ) nu crezi?

bascula e de auminiu e foarte greu sa scoti pivotul din ea si sa bagi altul nou fara sa o deformezi ( parerea mea)

Edited by 4ucom

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu tot la E36 ma refer! De altfel, pivotii de vanzare sunt de E36! Tot ce stiu e ce am auzit de la mecanici, care lauda astfel de pivoti... Cica nu se mai intoarce lumea asa de repede sa-i schimbe! La E36 se schimba ambii pivoti si cred ca nu are de suferit bratul. La E46 nu m-as baga sa-i schimb pe ambii din moment ce nu figureaza pivotul ca piesa decat cu brat cu tot... Prietenii stiu de ce! Asa cum ai spus si tu...

Sunt doua feluri de pivoti exteriori (scurti). Uitati-va va rog, si tu 4ucom, si tu Pyu, la atasamentul lui Radu Alexandru, format PDF, pagina trecuta din acest topic! Daca il vedeti n-aveti cum sa mai spuneti ca sunt la fel! Nu seamana si nu au asa ceva pe Autokarma! Mie mi-a aratat un mecanic un asemenea pivot si mi-a spus sa iau din acela ca este mai rezistent, nu cum sunt cei originali, care am si eu acum pe masina! Nu stiu ce fabricant era, dar banuiesc sa fie Meyle, pentru ca nu am vazut acea forma decat la ei!

Pai difera doar constructia lui, poate rezistenta, etc.

Practic ambii sunt pentru bratul de e36.

bascula e de auminiu e foarte greu sa scoti pivotul din ea si sa bagi altul nou fara sa o deformezi ( parerea mea)

Eu cred ca tu nu intelegi sau nu sti ce vorbesti...La cate e46 ai auzit tu ca se schimba pivotii?

Cum re-presezi in locas randalinat in Al o piesa din otel si sa mai ai si siguranta ca tine...Acele proeminente din randalinare se deformeaza la presarea initiala si asigura strangerea. La extragere, acestea sunt deformate sirezulta un diametru putin marit...sau nu?

Poti tu sa scoti pivotul cu flexil, sau cu mama preselor...odata ce acel profil randalinat este deformat la asamblarea initiala, nu cumva apare un joc pe care cum p__i mei il compensezi?

Nu mai da idei d'astea ca te poate lua careva in serios...Sau poate cumva s-or fi fabricat ceva pivoti majorati de care nu stim noi..

Eu cred ca tu nu intelegi sau nu sti ce vorbesti...La cate e46 ai auzit tu ca se schimba pivotii?

Cum re-presezi in locas randalinat in Al o piesa din otel si sa mai ai si siguranta ca tine...Acele proeminente din randalinare se deformeaza la presarea initiala si asigura strangerea. La extragere, acestea sunt deformate sirezulta un diametru putin marit...sau nu?

Poti tu sa scoti pivotul cu flexil, sau cu mama preselor...odata ce acel profil randalinat este deformat la asamblarea initiala, nu cumva apare un joc pe care cum p__i mei il compensezi?

Nu mai da idei d'astea ca te poate lua careva in serios...Sau poate cumva s-or fi fabricat ceva pivoti majorati de care nu stim noi..

uite codul de meyle la pivoti de e46 316 010 0003/HD

dar de pot scimba doar pe basculele fabricate de meyle adica 316 050 004/HD si 316 050 003/HD

asa ca nu vorbesc aiurea

dar nu am incredere in ele

Edited by 4ucom

am vazut aberatia asta de care vorbesti.

Daca imi cumpar eu pivotii..de la tine sau de unde imi recomanzi tu, si vin sa-i schimbi tu in basculele mele se poate? Daca nu te proicepi, nu-i nimic, rogi pe cineva si asisti...daca merge e ok, daca nu, esti de acord sa-mi echipezi tu gratis masina..bascule..etc?

Da-mi si mie un part number de bascula meyle goala, numa' buna de bagat piviti prin ea...In prospect apare echipata...

( si sti vorba aia: daca ceva nu merge, nu forta..ia un ciocan mai mare..Daca se rupe, era inevitabil..trebuia odata si-odata sa se intample...)

Edited by DanS

am vazut aberatia asta de care vorbesti.

Daca imi cumpar eu pivotii..de la tine sau de unde imi recomanzi tu, si vin sa-i schimbi tu in basculele mele se poate? Daca nu te proicepi, nu-i nimic, rogi pe cineva si asisti...daca merge e ok, daca nu, esti de acord sa-mi echipezi tu gratis masina..bascule..etc?

Da-mi si mie un part number de bascula meyle goala, numa' buna de bagat piviti prin ea...In prospect apare echipata...

cred ca tu nu ai rabdare sa citesti ce am scris

pivotii mici produsi de meyle se pot schimba NUMAI la basculele produse de ei ( nu lemfoerder; febi etc.)

normal ca nu vand bascula goala ( asta nu o sa vezi la nici o masina si la nici un producator )

da daca ai bascule meyle ( repet numai meyle ) pe masina sunt de acord sa iti schimb pivotii si daca merg dai 1000 de iepuroi?

uite iti pun si o poza ca poate asa intelegi....

tu cu ce te ocupi? eu vand piese auto... asa sa ca sa vedem care se pricepe mai bine <_<

hai bafta

ps poti sa verifici aberatia mea la orice magazin de piese auto import

Edited by 4ucom

daca vinzi nu inseamna ca te si pricepi..

Aberatia consta in faptul ca ca in brat de Al nu presezi si depresezi pivoti ....Ai uitat sa precizezi ...iti aduc masina sa-mi schimbi tu pivotii in bascula de aluminiu? Meyle avea una in poza si era tot de aluminiu ca se vedea si scria...

Cu ce ma ocup eu si m-am ocupat in trecut n-ai tu treaba si tot ce pot sa-ti zic e ca am folosit si nu vandut piese la vremea la care tu te uitai pe etichetele lor colorarte...Daca te-ai suparat ca am glumit mai tare cu tine la faza cu placutele, asta nu inseamna ca daca vinzi piese te mai si pricepi sa le montezi si mi-ai dovedit..Mi-ai ramas dator cu un raspuns daca mai ti minte: cum mut senzorul de ABS pe dreapta, si de ce am consola de fire si acolo?

Apreciez ceea ce faci si poate iti satisfaci clientii...dar mai studiaza..asta ca poate ii vinzi unuia cu bascule de aluminiu pivoti de e46 si poate te alegi cu altele dupa aceea.

Si in concluzie..imi schimbi pivotii?

Pot sa-ti trimit si 2 bascule prin posta, platesti ramburs si dupa montare iti platesc eu inapoi cu diferenta si manopera.

Si inca o chestie ca termin deoarece am si alte treburi...Ceea ce vinzi tu unde sunt facuti? Turcia, slovenia..china...

daca vinzi nu inseamna ca te si pricepi..

Aberatia consta in faptul ca ca in brat de Al nu presezi si depresezi pivoti ....Ai uitat sa precizezi ...iti aduc masina sa-mi schimbi tu pivotii in bascula de aluminiu? Meyle avea una in poza si era tot de aluminiu ca se vedea si scria...

Cu ce ma ocup eu si m-am ocupat in trecut n-ai tu treaba si tot ce pot sa-ti zic e ca am folosit si nu vandut piese la vremea la care tu te uitai pe etichetele lor colorarte...Daca te-ai suparat ca am glumit mai tare cu tine la faza cu placutele, asta nu inseamna ca daca vinzi piese te mai si pricepi sa le montezi si mi-ai dovedit..Mi-ai ramas dator cu un raspuns daca mai ti minte: cum mut senzorul de ABS pe dreapta, si de ce am consola de fire si acolo?

Apreciez ceea ce faci si poate iti satisfaci clientii...dar mai studiaza..asta ca poate ii vinzi unuia cu bascule de aluminiu pivoti de e46 si poate te alegi cu altele dupa aceea.

Si in concluzie..imi schimbi pivotii?

Pot sa-ti trimit si 2 bascule prin posta, platesti ramburs si dupa montare iti platesc eu inapoi cu diferenta si manopera.

Si inca o chestie ca termin deoarece am si alte treburi...Ceea ce vinzi tu unde sunt facuti? Turcia, slovenia..china...

si bratele fabricate de meyle sunt tot de aluminu

ti-am pus poza dar se pare ca tot degeaba

repet pentru ultima oara:

DACA AI BASCULE E46 FABRICATE DE MEYLE PE MASINA ( sau altele care nu sunt pe masina ) iti schimb pivotii.

deci repet valabil pentru bascule MEYLE

daca ii schimb vin 1000 de euroi la mine?

Edited by 4ucom

se vede ca vorbim de 2 lucruri diferite..tu poate n-ai treaba in schimb eu am si te retin...spor la treaba si te anunt in putin timp de care am.

Vanzare buna si tine-ma la curent cu ABS-ul ala...cum ii schimb pozitia..

Am inteles ca se fac si DISA cu clapeta de cadmiu...ai asa ceva? daca da..chiar dau 1000

Apropo...pe Realoem ce PN au basculele alea miraculoase...sau e secret acolo..Si inca ceva...vinzi multe d'astea? Doar intreb..

se vede ca vorbim de 2 lucruri diferite..tu poate n-ai treaba in schimb eu am si te retin...spor la treaba si te anunt in putin timp de care am.

Vanzare buna si tine-ma la curent cu ABS-ul ala...cum ii schimb pozitia..

Am inteles ca se fac si DISA cu clapeta de cadmiu...ai asa ceva? daca da..chiar dau 1000

Apropo...pe Realoem ce PN au basculele alea miraculoase...sau e secret acolo..Si inca ceva...vinzi multe d'astea? Doar intreb..

ce te-ai ofuscat bro <_<

1.in primul rand ca pe realoem ai doar coduri OEM BMW

vad ca e prea greu pentru tine sa intelegi/ sa faci diferenta intre un lucru OEM si aftermarket

2.eu nu comercializez gama meyle ca nu am incredere in ei ( deci nu incerc sa lefac reclama )

3. nu ma nimic personal cu tine ( chiar daca ai impresia asta de la "glumita cu senzorul ABS" )

4.ai aici link http://www.meyle.com/html/index.php unde poti sa intrebi dac se pot schimba pivotii pe basculele lor

5. mai citeste cate ceva in domeniul pieselor de schimb eu ti-am aratat din program ca se pot schimba nu doar am dat cu presupusul ca tine

6. iti doresc PASTE FERICIT !

7. ce bine ar fi stat 1000 de euroi la mine de paste :)

8. nu am dat gres la piese pana acum

Edited by 4ucom

normal vorbim de BMW aici si dam Cezarului ce-i al Cezarului'..bro'

Nu m-am suparat deloc...chiar m-ai destins...

Urari asemenea si tie..de data asta sincer si nu la oha

Tine-te departe de Meyle ca la bascule apare un anume efect pe care te las pe tine sa-l descoperi din alte forumuri care incep cu bim__ ( nume mascat ca eu nu vreau sa le fac reclama). Vezi sa nu te apuci sa le recomanzi pe acolo prin thread-urile cu pricina.

In rest succese maxime si bafta decisiva.

normal vorbim de BMW aici si dam Cezarului ce-i al Cezarului'..bro'

Nu m-am suparat deloc...chiar m-ai destins...

Urari asemenea si tie..de data asta sincer si nu la oha

Tine-te departe de Meyle ca la bascule apare un anume efect pe care te las pe tine sa-l descoperi din alte forumuri care incep cu bim__ ( nume mascat ca eu nu vreau sa le fac reclama). Vezi sa nu te apuci sa le recomanzi pe acolo prin thread-urile cu pricina.

In rest succese maxime si bafta decisiva.

iar observ ca nu citesti ce postez

2.eu nu comercializez gama meyle ca nu am incredere in ei ( deci nu incerc sa le fac reclama )

si am mai spus asta si mai sus

nu caut sa vad ce efect produc basculele ca nu ma intereseaza din motivul de mai sus un rand - produc un efect direct? :)

nu era la misto urarea ( pacat ca ai interpretat-o asa)

poate totusi le scrii la meyle sa vezi daca e o aberatie ce am spus eu ( sa pui aici si raspunsul lor )

sau daca nu poate te hotarasti sa facem schimbarea de pivoti <_<

Edited by 4ucom

In final cum ramane cu pivotii Meyle?! Nu se recomanda cei de E46 sau in general? Pe mine m-ar fi interesat cei de E36... Mecanicii spun ca sunt mai rezistenti... Voi ce parere aveti? Ati mai folosit sau auzit ceva despre ei?

In final cum ramane cu pivotii Meyle?! Nu se recomanda cei de E46 sau in general? Pe mine m-ar fi interesat cei de E36... Mecanicii spun ca sunt mai rezistenti... Voi ce parere aveti? Ati mai folosit sau auzit ceva despre ei?

pentru e36

sincer iti recomand lemfoerder - cum au fost si cei de fabrica - dupa cum am mai spus nu am incredere in meyle nu zic ca nu se poate sa fie buni

mai sunt inca 15 producatori de pivoti ( mai pot sa-ti spun ceva nu lua mapco )

Am folosit bucse meyle, sunt de rahat.

Un prieten a folosit discuri la e46 320d, si a inceput sa simta trepidatii la f scurt timp.

As merge pe lemforder.

Am folosit bucse meyle, sunt de rahat.

Un prieten a folosit discuri la e46 320d, si a inceput sa simta trepidatii la f scurt timp.

As merge pe lemforder.

As merge pe lemforder <_<

good choise :)

am 50000 cu ei si merg fara probleme

Multi mecanici in general spun lucruri trasnite.

In plus, daca au ei un produs pe care sa ti-l puna pe masina, ala e cel mai bun.

Nu, de data asta nu aveau mecanicii nicio treaba cu magazinul de piese, nu aveau ei la vanzare, doar mi-au aratat ce puneau pe alta masina... Vad ca parerile sunt impartite... Multumesc tuturor de raspunsuri! Pana vor pica pivotii mei mai am putin timp de testat piata!