Jump to content

Se lucreza la noul look pentru X6

gecko

Recommended Posts

Saptamana viitoare va fi gata noul X6 Hartge. Mai jos gasiti cateva poze cu masina in stadiul in care este astazi, in cateva zile se va monta pe masina, bara fata in versiunea finala si pragurile.

Astept pareri despre aceasta masina.

Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

post-1850-1238912802_thumb.jpg

post-1850-1238912824_thumb.jpg

post-1850-1238912842_thumb.jpg

post-1850-1238912866_thumb.jpg

post-1850-1238912887_thumb.jpg

post-1850-1238912907_thumb.jpg

asteptam ... X6 este un model super reusit ... <_<

ma omoara in schimb narile alea cu nichel ... :)

Narile sunt cele de serie, nu s-a modificat nimic la ele. Insa acceptam si sugestii. Cum ai vrea tu sa aiba narile?

Geko esti de la Harge de accepti sugestii ? poti modifica ceva ? in cazul ca poti, cumperi rotile de la breyton si pui emblema de hartge

post-6684-1238971533_thumb.jpg

Poti cumpara de la Hartge: exteriorul, interiorul si tuningul motorului. Jantele le poti pune de unde vrei, gusturile nu se discuta. Mie imi plac la nebunie jantele. Da sunt de la Hartge si pot modifica orice vrei tu, insa doar pentru masina ta. Poti veni cu ea la noi si acceptam orice sugestie de la tine.

Edited by gecko

asteptam ... X6 este un model super reusit ... <_<

ma omoara in schimb narile alea cu nichel ... :)

Narile sunt cele de serie, nu s-a modificat nimic la ele. Insa acceptam si sugestii. Cum ai vrea tu sa aiba narile?

negre total sau cu nichel doar pe contur ...

nu s ok modificarile, cel putin nu in stadiul asta. hai sa zicem ca e ceva mai deosebit la interior insa restul chiar nu mai lasa din masina asta finuta si sportiva, sa arate asa. e haotic designul exterior, parerea mea.

Haotic??? Au lucrat foarte multi profesionisti la acest tuning. Acest tuning a fost prezentat oficial presei germane sambata si a primit foarte multe cuvinte de lauda. In realitate masina este fantastica, probabil pozele nu exprima foarte bine pozele mai ales ca sunt facute cu telefonul mobil.

• 2 weeks later...
Zi-mi si mie cat costa setul de jante 8.5X18'' - 245 40 ZR 18 pentru E60, tractiune spate.

Merci!

Scuze pentru intarziere. Pentru seria 5 E60 exista doua tipuri de roti, hartge clasic si hartge clasic 2 ambele sunt echipate cu cauciucuri runflat Continental sau Pirelli si costa 4800 euro (T.V.A. si transport inclus)

mie unu chiar nu mi place. o fi el uratel din fabrica dar arata mult mai ok decat asta. si culoarea chiar nu l prinde. dar nu ma luati pe mine de capital, fiecare alege ce vrea, nu? eu in afara de bara din fata nu prea as fi avut ce sa modific la x6. iar asta tunata e aproape la fel ca cea standard. adica naspa rau