Jump to content

probleme la inmatriculare

baubau

Recommended Posts

deci fratillor eu am innebunit cu mashina asta

acum am taxa platita tot ok dar cand sa bag dosarul miau zis ca in traducere scrie ca a avut brif vechi eu nu am acel brif

am trecut de finante de rar tot ok acu astia nu vor sa imi ia dosarul din cauza acelui brif

nici fostul proprietar nu il are

ce drac sa fac ca am dat o caruta de bani inclusiv taxa care a fost 44 de mil si tot nu am numere

daca are cineva idee sau a patit ca mine sa imi spuna si mie cum a rezolvato

ca atunci cand a fost sa dau bani erau toate actele in regula acu cand tre sa imi dea numerele nu mai este

vurbeste cu seba ala ce are birou copiat acte, te rezolva el

sau spunele la aia de la politie sa faca cerere de brief...va dura 1 an dar iti vor da numere rosii pina atunci.Sau spunei la aia care a facut traducerea sa NU scrie de brifi vechi (is convins ca cu o suma infima se rezolva)

salutari tutror

ma fratilor nici ca ai mai pomenit o tara de 3 lei ca romania

acum ca am facut toate actele platit toate taxele tradus si paratradus tot de nu stiu cate ori vor briful vechi

au zis sa las dosarul la ei si imi vor da numere rosii pina ce vor cerceta ei prin interpol ce si cum ,asta durand minim 6 luni maxim cine stie

adica sa dau in fiecare luna bani pe numere asigurari hi mai stiu eu ce

dar cand a trebuit sa platesc 44 de milioane toate actele au fost in regula

eu unu nu mai stiu ce sa fac

poate stiti voi

salutari tutror

ma fratilor nici ca ai mai pomenit o tara de 3 lei ca romania

acum ca am facut toate actele platit toate taxele tradus si paratradus tot de nu stiu cate ori vor briful vechi

au zis sa las dosarul la ei si imi vor da numere rosii pina ce vor cerceta ei prin interpol ce si cum ,asta durand minim 6 luni maxim cine stie

adica sa dau in fiecare luna bani pe numere asigurari hi mai stiu eu ce

dar cand a trebuit sa platesc 44 de milioane toate actele au fost in regula

eu unu nu mai stiu ce sa fac

poate stiti voi

eu zic sa ceri si sfatul unui jurist pt ca te poti alege si cu ceva daune din chestia asta si daca nu iei bani de la ei sunt nevoiti pe parcursul anchetei sa iti ofere numere si autorizatie de circulatie plus ca de multe ori si aici iti spun din proprie experienta politia nu trimite un reprezentant la proces ceea ce iti da drept de castig .de ex cu un permis suspendat ii dai in judecata si pe tot parcursul anchetei ei iti dau o dovada de circulatie indiferet de durata procesului si la infatisare daca una din parti nu se prezinta ai castig de cauza dar totusi vb si cu un avocat . ei tre sa demonstreze ca masina nu e in regula pt ca ei te acuza nu tu pe ei deci tu esti in avantaj si nu te descuraja eu cand am inmatriculat-o am alergat de nebun peste tot si m-au futut in gura dar degeaba pt ca nu sunt ei mai destepti ca noi.

de descurajat nu ma descurajez dar ma eneerveaza ca sunt niste oamneni de rahat

pt ca daca mashina a trecut de RARinseamna ca a fost verificata autenticitatea masinii ca doar mi-au dat autntificare si tot a fost ok , cand a trebuit sa platesc taxa a fost totul ok

acum cand ei ar trebui sa imi dea numerele definitive nueste in regula

eu cred ca asa ceva numai in romania este posibil

avem o tara de tot rahatul

dar daca gasesc eu briful in germania ca de fapt nu imi trebuie briful din ce miau spus ci doar o davada cum ca mashina a fost radiata in germania nu le ajunge stampila de pe briful care il am deja

dar chestia este ca nu mai stiu ei cum sa faca sa mai ia niste bani

dar dupa ce o inscriu ii car prin tribunale si le cer o caruta de bani despagubiri,pt ca sunt niste gunoaie ordinare

daca eram vreunu care sa am vreun 760 il si saream cu spaga la cap se rezolva si daca mashina nu avea n ici un act,dar cum sunt un amarat cu un 318 is vechi acolo trebuie cred un milion de euro spaga

asta este tara de rahat si democratia pt care au murit o gramada de tineri acum 20 de ani si tot martalogii de comunisti ne conduc

cred ca esti singuru om din lume care pateste asa ceva pare ceva de necrezut si totusi ii adevarat, eu cand am inmatriculato adica anu trecut in vara am fost la un birou de copiat acte si am dus brifurile (ala mic si ala mare),contractele de vanzare cumparare (intre neamt si respectivu de la care am cumparato si contractu dintre mine si ala de la care am cumparato) si bani pentru tot (adica taxa,tradus,numere,etc.), peste doua zile am fost si mi-am luat numerele.

tu nu ai procedat asa? din ce oras esti?

baubau explicami te rog inca 1 deci daca ai brief mare, mic iti cere brief vechi - dar ce alea nu sunt bune sau ce??? ce contine acest brief vechi fata de astea ce ai tu.......... eu ma duc sapt viitoare in ger sami caut bmw si vreau sa stiu ce sai zic la proprietar de briefurile astea.........mai exact ce sunt ele?? ms Edited by coolboy1878

deci in afara de briful mare si briful vechi trebuie sa primesti un act cum ca sa radiat mashina de acolo si ai rezolvat problema

la mine este problema ca nu am acel act cum ca mashina sa radiat din germania,(briful vechi cu stampila pe el)sau sa iti scrie pe briful mare cum ca briful vechi sa devalorizat si distrus asa trebuie sa iti apara si in traduceri dar daca mergi tu si o aduci nui porblema iti dau ei tot ce trebuie

eu zic sa te duci luni si sa vorbesti cu sefu de biroul de inmatriculari si sa ii explici problema, poate asta o fi mai destept ca restu de acolo, sau ai vorbit si cu asta si asta ii la fel ca restu

pai m-am gandit si la asta si pina la urma cred ca ma duc in audienta si la ala sa vad ce si cum

ms man..........parerea mea e ca nar trebui sa stai dupa tembelii astia de la politia romana........cauta cumva sa reproduci documentu in ger ca doar masina e a ta are rar facut deci e ca si radiata, gaseste niste portite ceva altfel o sasi bata joc de tine si de nervii tai, chiar daca ii dai in judecata te amana si iti freci timpu aiurea cu mers la tribunal ca sati zica vino luna viitoare - ca de asa e la noi - eu am niste probleme cu politia romana dar nu legata de masini, altceva, dar au trimis process verbal nefacut la fata locului dupa 3 luni lam primit si nesemnat la primire lau lasat in vecini si kkturi deastea!!!!!

imi vine rau numa knd ma gandesc la procesu asta al meu - nici eu nau dovezi clare nici io, si asa ca nush cui o sa dea credibilitate, ramane de vazut...

oricum bafta cu inmatricularea sper sa rezolvi problema!!!!

Edited by coolboy1878

salutari tutror

decu surprize surprize este fix pix pe linga politia romana

deci cum v-am mai spus cica imi lipsea un brif (al treilea) chiar daca in traducere scria ca sa devalorizat in germania

in consecinta saptamana trecuta mi sa spus sa las dosarul ei vor face cercetari iar in tot acest timp mi se vor da lunar numere rosii pe care binenteles eu le voi plati

astazi m-am dus pregatit de numere rosii adica cu inca un dosar cu copiile tutror actelor,dar am predat prima data dosarul cu actele originale ca sa vada ce trebuie facut

si surpriza acum toate actele sunt ok am platit 40 de lei pt numere si mi sa spus sa vin peste o saptamana ,deci inseamna ca primesc numere definitive

vreu sa precizez ca la politie mi-a luat dosarul bun aceeasi persoana care saptamana trecuta mi-a zis ca nu este bun

acum ma rog laDumnezeu sa ma vad cu numerele definitive pe masina

dar ma gandesc ca din moment ci mi sa spus sa vin peste o saptama voi primi definitive ca daca erau rosii mi le dadea pe loc

asa ca astept cu nerabdare sa am numere si sa ma dau si eu c motanul :) <_<

sa speram ca de data asta o sa ai numere negre(definitive) :)

acu daca au luat dosarul si ma zis sa vin sapataman viitoare numai definitive pot fi

dar cum traim in romania orice este posibil

sa ma vad cu ele pe masina si ma imbat ca si asa eu din 3 beri vorbesc singur <_<

Iti tinem pumni sa ca sa ai o surpriza placuta dupa Paste.

va multumesc si eu din suflet imi doresc sa ma plimb cu ea macar ca nu merge perfect si nu arata super da mia mancat nervii si o caruta de bani

dar sa se termine odata ca am incaruntit cu actele si birourile din romania

sper sa fie rezolvata problema ta....nu ar trebui sa ne mai mire nimic in tara asta ....am trecut si eu printr-o mare prostie cu tradusul si cu rarul.....aia la tradus au scris ca masina mea e decapotabila....deoarece scria pe acte TOIT OUVRANT (franta)- care se traduce sun roof in ENGLEZA...si ei imi trecusera decapotabila....si rarul o scosase euro 1 cand ea e euro 2....si una peste alta am apucat sa platesc taxa de inmatriculare pe data de 8 decembrie si pe 10 s-a triplat.