Jump to content

probleme grave acceleratie 316/1.9 i 2000

Recommended Posts

salut, am un 316i cu motor 1.9 am facut teste parateste, cand e rece motorul merge perfect adica accelerata raspunde imediat,dar in sarcina se inneaca, iar cu motorul cald face invers in relanti se inneaca daca apesi acceleratia brusc la maxim ramane la maxim 3000/rotatii si pocneste trosneste se inneaca da rateuri, iar daca o iei incet urca pan la maxim 6000.. si la fel si n sarcina cand bagi piciorul in ea parca ar avea mereu motorul rece si vrei s o fortezi.. sau daca o las o ora sa zic si motorul mai este inca cald tot la fel face nu te lasa sa accelerezi se inneaca pur si simplu

mentionez ca pe test mi a dat eroare sonda lambda 2 de dupa cataliz,asta in 2 orase la test, si mai da eroare la alimentare cu benzina, dar am incercat sa schimb pompa de benz cu alta, mergea la fel de prost, debitm. merge,toate merg, dupa ce i am pus pompa ei de benz la loc am facut iar test a 5 oara cred si numai da nici Eroare!! dupa ea totul este ok! dar nu i, am innebunit nush ce s amai fac, are cineva idee ? o sa scchimb vitezele numai in 4500-5000 ture doar asa merge dupa ce fac 1-2km se duce si in 6000rot/min dar daca o iei incetisor.. poate am fost pre bland cu ea ma gandesc <_<

posibil pompa de benzina ...

filtru nou benzina,aer, ulei, ulei bmw full sintetic, bujii bosh cu 4 electrozi, comandati dupa cod, ma rog la service, am pus alta pompa de la un alt bmw dar bun, si face la fel, deci am pus o pe a mea la loc , debitmetru verificat, sonda lamda nu ma da eroare dupa ce s a umblat la pompa si s a facut rocada,am inebunit, cred ca vin la bucuresti nu se mai poate aici nimeni nu se pricepe..oare? sau sa pun ceva decuratat injectoarele in rez,dar am auzit ca nu prea e bine..daca a pus cineva la e 46 si recomanda..?

injectoare.....cam asa am avut eu eu problema....si da dea si sonda lambda 2 aia finala...ar aia eu stiu ca nu are asa influenta in functionarea motorului ci aia din fata are...bafta...daca vi in buc contacateazama si te duc unde am facut eu...la mine la fel nimeni nu a dat de cap 6 luni.....0765234576 Edited by scheletu_007

fisele de la bujii le-ai schimbat? Am avut un prieten cu aceiasi problema si era foarte enervant pt ca nu iesea nimic la test. Pana la urma dupa ce a fost la 5 - 10 de service un baiat mai destept ca toti ceilalti a schimbat fisele si vreau sa zic ca masina si in ziua de astazi merge impecabil.

fisele de la bujii le-ai schimbat? Am avut un prieten cu aceiasi problema si era foarte enervant pt ca nu iesea nimic la test. Pana la urma dupa ce a fost la 5 - 10 de service un baiat mai destept ca toti ceilalti a schimbat fisele si vreau sa zic ca masina si in ziua de astazi merge impecabil.

aha, incercam si asta,sunt curios merci de sfat dar mai nou am scos mufa de la debitmetru si fuge de rupe..rapunde cum trebuie ce sa mai zic..? cica ar fi un scurt undeva..