Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

problema aceleratie 320d e46

Recommended Posts

schimba controlerul de la egr,schimba debitmetru,resofteaza DDE si vezi ca o sa mearga "racheta", sau cauta debitmetru pe original si poate nu trebuie resoftat,dar nu cred

salut am citit ce ai scris despre controlerul de la egr sa fie oare cauza ca la mine am o intarziere la pedala cand plec de pe loc?e vb de fractiuni de secunda dar nu se accelereaza din prima.sau poate debitmetrul?dc poti sa ma ajuti ti as fi f recunoscator referitor la simtomele astea oare ce ar putea fi in rest merge f bine bmw-utul.mersi anticipat.

• 8 years later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salutare baieti, am si eu o problema asemanatoare la bmw-ul meu, un e46 320cd din 11/2003 modelul de 150 cp.

Mi s-a apris in bord martorul portocaliu, de la motor, face putin fum cand o calc si nu are putere, parca nu intra in functie turbo, dupa 2000 turatii ar trebui sa rupa pamantul, in schimb trage normal.

Asa masina merge, am mers si cu 170 km/h, dar trebe mai mult timp pana ajunge la viteza aia.

Am dus-o azi la un mecanic sa faca o diagnoza, si a iesit o eroarea presiune combustibil. Ar putea sa fie senzoru de presiune? Acela deasupra motorului? Sau care ar putea fi problema?

Ce teste sa fac ca sa aflu care-i buba?

Mersi!

Ps. Am schimba pompa din rezervor, electromotorul si pompa de combustibil de sub scaun.

• 5 months later...

Salutare baieti, am si eu o problema asemanatoare la bmw-ul meu, un e46 320cd din 11/2003 modelul de 150 cp.

Mi s-a apris in bord martorul portocaliu, de la motor, face putin fum cand o calc si nu are putere, parca nu intra in functie turbo, dupa 2000 turatii ar trebui sa rupa pamantul, in schimb trage normal.

Asa masina merge, am mers si cu 170 km/h, dar trebe mai mult timp pana ajunge la viteza aia.

Am dus-o azi la un mecanic sa faca o diagnoza, si a iesit o eroarea presiune combustibil. Ar putea sa fie senzoru de presiune? Acela deasupra motorului? Sau care ar putea fi problema?

Ce teste sa fac ca sa aflu care-i buba?

Mersi!

Ps. Am schimba pompa din rezervor, electromotorul si pompa de combustibil de sub scaun.

Salut!

Ai rezolvat problema?