Jump to content

Cumpar

Recommended Posts

Am eu piesa cu Ăžepi, nouĂŁ...Ăži-am mai trimis-o odatĂŁ Âşi mi-ai returnat-o (nu s-a potrivit)..<_< 300 RON

p.s.: piesa a fost cumparatĂŁ pentru un "E39"...

da, intr-adevar nu a potrivit si nu stiu de ce,poate alt cod...in fine eu pana la urma am luat-o cu 200RON noua si nici in ziua de azi nu sunt probleme de aceea speram pentru amicul asta sa gasesc una second mai ieftina.Nu stiu ce poate fi 500ROn ...dar poate astea sunt preturile acum.

Nu risti ? E posibil sã iei una care În câteva zile sã aibã simptome similare <_< E prea mic preÞul pentru SH

eu risc eventual sa o cumpar stricata :) insa daca merge, mai departe risca tipul pentru care o caut si care o vrea second.

• 1 month later...
ofer 100RON + transport ...(adica cel care ma rugat sa o cumpar ofera atata)

iti dau eu-da e teapa;decat sa ti-o traga altul macar sa ramana asa ca intre prieteni <_<

nu exista mai piesa asta second si buna; am dc vrea la 240lei noua si buna sau la 100lei cum ti-am zis,iti promit ca merge-dar dc o pui pe masina si se arde asta e,nu iti dau garantie

Edited by grozadan

ofer 100RON + transport ...(adica cel care ma rugat sa o cumpar ofera atata)

iti dau eu-da e teapa;decat sa ti-o traga altul macar sa ramana asa ca intre prieteni <_<

nu exista mai piesa asta second si buna; am dc vrea la 240lei noua si buna sau la 100lei cum ti-am zis,iti promit ca merge-dar dc o pui pe masina si se arde asta e,nu iti dau garantie

adica pe bune chiar ai piesa?Ai testat-o sau ai gasit-o pe strada? :bashwall: ....daca merge poate are noroc omu si mai tine vara asta :)

nu are nimeni o masina bucati de unde sa culeaga piesa asta? :)

o piesa de reglarea treptelor cea cu tepi este noua in jur de 500 lei asa ca 200 lei este un pret prea bun,poti incerca la donatii <_<

de unde scoti tu preturile astea???am observat ca ai obiceiul sa dezinformezi lumea cu preturi exagerate,si asta ca sa iti vinzi tu vechiturile!

nu are nimeni o masina bucati de unde sa culeaga piesa asta? :)

o piesa de reglarea treptelor cea cu tepi este noua in jur de 500 lei asa ca 200 lei este un pret prea bun,poti incerca la donatii <_<

de unde scoti tu preturile astea???am observat ca ai obiceiul sa dezinformezi lumea cu preturi exagerate,si asta ca sa iti vinzi tu vechiturile!

stai linistit wizard ...eu nici nu am bagat-o in seama :bashwall: .

dane, vorbim pe PM

Edited by saplacan