Jump to content

kilometraj E34

Recommended Posts

salut am un E34 2.4 TD si nu imi mai inregisteraza kilometrii parcursi pe bord..

daca puteti sama ajutati si pe mine

Ceasurile functioneaza?

www.bmwe34.net/Wiki/tiki-index.php?page=Dashboard+Capacitors

da ceasurile functioneaza....turometrul vitezometrul....doar acela de inregisteraza kilometrii..

si eu am avut aceeasi problema nu imi mergea kilometrajul am tot umblat eu pe la fire pe la pinii de la mufe dar degeaba ca pe fir era tensiune pana am zis sa iau unu sa fac o proba sa vad daca merge si ce sa vezi ca mergea la mine era problema de la ceasuri du de la fire/mufe..incearca sa iei de la cineva sa montezi altu sa vezi daca merge si daca nu merge nici ala inseamna ca e de alt undeva problema...mentionez ca si eu am tot 524 td Edited by CaveMan

si eu am avut aceeasi problema nu imi mergea kilometrajul am tot umblat eu pe la fire pe la pinii de la mufe dar degeaba ca pe fir era tensiune pana am zis sa iau unu sa fac o proba sa vad daca merge si ce sa vezi ca mergea la mine era problema de la ceasuri du de la fire/mufe..incearca sa iei de la cineva sa montezi altu sa vezi daca merge si daca nu merge nici ala inseamna ca e de alt undeva problema...mentionez ca si eu am tot 524 td

si cum dau si eu bordul jos? vreau sa mai dau bordu sa schimb partea aia cu butoanele de la Aer k mi sau desprins firele din spate ...cum fac sa dau jos tot?

si eu am avut aceeasi problema nu imi mergea kilometrajul am tot umblat eu pe la fire pe la pinii de la mufe dar degeaba ca pe fir era tensiune pana am zis sa iau unu sa fac o proba sa vad daca merge si ce sa vezi ca mergea la mine era problema de la ceasuri du de la fire/mufe..incearca sa iei de la cineva sa montezi altu sa vezi daca merge si daca nu merge nici ala inseamna ca e de alt undeva problema...mentionez ca si eu am tot 524 td

si cum dau si eu bordul jos? vreau sa mai dau bordu sa schimb partea aia cu butoanele de la Aer k mi sau desprins firele din spate ...cum fac sa dau jos tot?

nu e foarte usor dar se poate secretul e: " te uiti de 10 ori gandesti de 5 ori si desfaci o data" altfel o sa rupi cleme si urechiuse de prindere si nu o sa se mai aseze nimic si o sa vibreze la mers ca mai e si diesel.mai bine te duci la cineva care a mai facut asa ceva.

Edited by cotti

ok daca vrei sa scoti ceasutile de bord trebuie sa faci asa:daca ai volan care se regleaza il tragi prima data la maxim dupaia iei surubelnita si dai jos carcasa de pe volan vezi ca e faqcuta din 2 bucati una sus si una jos sa ai grija sa lucrezi finescu pt ca urechile de prindere sunt cam firave..cel mai bine ar fi sa mai ai un ceas de bord care functioneaza sa il pui in locu la al tau ..vezi ca de scos numai prin partea stanga iasa bafta