Jump to content

Accident E36 coupe !

Ig0r

Recommended Posts

Nici nu stiu cu ce sa incep macar ....... <_<

Masina un 320 E36 coupe (an 1995 , 144 000 km reali-adusa de mine din germania,tot kitul de M,scaune recaro-piele+textil) mi-a fost facuta praf de un Mercedes ML 55 AMG!

Acum sa incep sa povestesc:In data de 1.04.2009 (mentionez ca era ziua in care am ridicat numerele de inmatriculare din Pipera) ajung acasa fericit ca am inmatriculat masina , ca ii pun numere si ca o scot si pe ea la plimbare. Toate bune si frumoase ii pun numerele iar in momentul cand am vrut sa plec cu ea mi-am dat seama ca nu am fata la casetofon , ma dau jos ma duc iau fata de la casetofon (masina era parcata in fata curtii) iau fata si ies la poarta aud o bubuitura mare (se misca stalpul de langa gard de am zis ca e cutremur) si vad ..... Masina facuta afis de stalp .... era nea' Petrica - Mare mecanic recomand care a iesit cu un Mercedesul (- il aduseses unu sa ii schimbe uleiul , nu era al lui) din garaj a lovit un logan , l-a aruncat in mine si de parca nu ar fi fost de ajuns a intrat si in lateralul masini mele proiectand-o in stalp , dupa aceea a lovit un Tico , o Dacie , a rupt un gard de beton , coltul casei vecinului si s-a oprit intr-un gard pe care la sfaramat.

Masina mea Bmw = dauna totala , Loganul la fel , Tico praf , Dacia un pic lovita.

Acum nu imi ramane decat sa astept sa iau bani de la RCA (2933 Euro , pe mine m-a dus cu totul 5500) si sa o dezmembrez sa imi pot recupera paguba. Motorul, fata si spatele sunt neatinse , doar stalpii,portierele,parbrizul,aripa stanga,si roata dreapta spate rupta!

Asa noroc sa tot ai !!! :) :bashwall:

O sa pun si pozele dupa accident sa vedeti!

Astea sunt pozele dupa accident . Revin si cu cele de atunci .

Nu e vorba de ce viteza avea ci de cat de puternica e masina aia (motor 5500 cmc 450 hp) , cutie automata !

Si bomboana pe coliva: Ala cu ML nu avea casco !

Acu' judecate cu nea ' Petrica <_< :)

post-20299-1239115030_thumb.jpg

post-20299-1239115079_thumb.jpg

post-20299-1239115109_thumb.jpg

post-20299-1239115135_thumb.jpg

post-20299-1239115164_thumb.jpg

post-20299-1239115544_thumb.jpg

post-20299-1239115569_thumb.jpg

post-20299-1239115672_thumb.jpg

post-20299-1239115699_thumb.jpg

...a lovit un logan , l-a aruncat in mine si de parca nu ar fi fost de ajuns a intrat si in lateralul masini mele proiectand-o in stalp , dupa aceea a lovit un Tico , o Dacie , a rupt un gard de beton , coltul casei vecinului si s-a oprit intr-un gard pe care la sfaramat.

Cand am citit prima oara am crezut ca nu se mai termina , da nea Petrica asta , inainte sa se apuce de mecanica a fost cascador???

Pacat , era frumoasa foc pisik , dar lasa ca-ti vei lua alta si mai si , bine ca nu a fost mai rau , bafta!!

nea Petrica asta daca si repara cum conduceee............ bun de tot !

edit: in ce zona s-a intamplat sa stiu sa o evit <_< ca poate mai iese cu vreo masina la probe dupa ce-i schimba uleiul

Edited by io's

Saracu ala cu Mercedesul...cred ca a fost distrus sa afle ca mecanicul la care s-a dus sa ii schimbe uleiul i-a facut masina zob...Cat despre masina ta nu stiu ce sa zic...nu mi se pare a fi dauna totala...ma mir cum cei de la asigurari au inghitit galusca <_< Edited by mozolici_hd

De fiecare data pe orice forum se gaseste cate unu care sa comenteze el ! In general de aceea evit si sa conversez , pentru ca se gaseste cate unu "destept" sa isi dea el cu parerea. Nu imi pot imagina cum pot exista astfel de oameni!

Mai Mozolica tu altceva decat sa te vorbest aiurea stii? Ai vazut tu masina ? Stii ce daune are? Deviz service = 19330 ron piese + manopera (parbriz spart,geamuri laterale sparte,portierele , janta+roata rupta+ , aripa , stalpii , fetele de usi , aripi spate , portbagaj , praguri , stalp fata parbriz etc.)

Poti dormi mai bine acum ? Ca au "halit aia galusca"?

Nu ti-as dori sa fii in locul meu sa vezi cum e ! Sa iti inscrii masina azi ( 1500 E aruncati pe geam) si sa ti-o faca unu pachet.

Frumos din partea ta !!!!!

Sa va fereasca Sfantul de astfel de ghinioane... Pacat de masina ca arata foarte bine! Pacat de munca ta depusa pt a strange banutii aia care i-ai pierdut intr-o clipita! Pacat!

Eu nu inteleg totusi de ce intr-o tara UE este imposibil sa iti faci Casco la o masina, indiferent de varsta ei? Daca as avea un Ford Mustang din '56 intr-o stare impecabila care valoreaza cateva zeci de mii de euro, ce fac? O vand si-mi iau Citroen nou ca sa am Casco si sa dorm linistit?!

Sa va fereasca Sfantul de astfel de ghinioane... Pacat de masina ca arata foarte bine! Pacat de munca ta depusa pt a strange banutii aia care i-ai pierdut intr-o clipita! Pacat!

Eu nu inteleg totusi de ce intr-o tara UE este imposibil sa iti faci Casco la o masina, indiferent de varsta ei? Daca as avea un Ford Mustang din '56 intr-o stare impecabila care valoreaza cateva zeci de mii de euro, ce fac? O vand si-mi iau Citroen nou ca sa am Casco si sa dorm linistit?!

se pot face casco si la autoturisme mai vechi de 12 ani, dar costa mai mult si nu poti face la toate full casco spre exemplu....

Nu cred ca se putea face casco la ea. Cel mai rau imi pare ca voi fii nevoit sa o fac bucati si mi se rupe sufletul :) !!! O pregatisem de vara , ii luasem cauciucuri noi , placute , acu totul sa dus de rapa multumita lu' nea Caisa! Mai am un Volvo S40 din 2004 dar nu se compara cu BMW era masina la care visam din copilarie (in 1995 aveam 9 ani <_< ) si cu eforturi mari am reusit sa mi-o iau , sa o inscriu si nici macar nu am putut sa ma bucur de ea !

Nici macar acum nu pot sa cred ma uit la ea si imi vine sa plang de draci !

Sper sa imi pot lua alta ........

Doamne fereste!!!

In locul tau ii dadeam lu Nea Petrica vreo cateva sa nu mai poata conduce masini deloc dupa o asemenea chestie.Singura varianta este sa o dezmembrezi sau poti chiar sa o repari ca nu este foarte foarte grav din cate vad... <_<

Pana la urma bine ca a fost inmatriculata ca atfel nu mai luai banii de la asigurari...

Edited by dj33bgd

salut, imi pare f rau de ce ai patit , masina era frumoasa , uite... am inteles ca vrei sa o dezmembrezi as avea si eu nevoie de mai multe piese de la tine:

capota, faruri, bara fata, tampoane motor si multe altele mai vb pe parcurs daca e . te rog daca poti dami un raspuns daca te hotarasi