Jump to content

Accident E36 coupe !

Ig0r

Recommended Posts

Vorba lu' POIUYT ca sacalii stati sa dau startul.Oricum stati linistiti ca va servesc cu placere pe toti! Cred ca dupa paste o facem bucati <_< !

nu frate stai linistit nu sunt sacal dar miam lovit si eu masina in fata si nu e chiar asa de tare si vreau sa o fac . caut si eu niste piese . oricum mersi mult

Am vazut si eu masina in ziua accidentului si pe celelalte.Chiar este dauna totala si este pacat de ea.Tb sa il linistesti pe nea PETRICA asta.Stau si pe acolo pe langa tine si nu imi venea sa cred cum arata masinile.Cred ca omul chiar era cascador.Oricum pacat de masina si de munca ta;bine ca nu ai patit tu nimic si o sa iti iei alta cu timpul.

Am vazut si eu masina in ziua accidentului si pe celelalte.Chiar este dauna totala si este pacat de ea.Tb sa il linistesti pe nea PETRICA asta.Stau si pe acolo pe langa tine si nu imi venea sa cred cum arata masinile.Cred ca omul chiar era cascador.Oricum pacat de masina si de munca ta;bine ca nu ai patit tu nimic si o sa iti iei alta cu timpul.

Dea nea Petrica are cine sa aiba grija.

Asteptam masina asta de vreo 4 ani. Era a varului unui prieten de-al meu . Acum aprox. 4 ani am mers cu prietenul respectiv sa isi ia un audi a4 iar acolo (in germania) ne-am intalnit cu varul lui care venise cu masina asta ! Cand am vazut-o am zis ca nu e adevarat , imi placuse ff mult , iar anul trecut (prin septembrie) l-a sunat pe prietenul meu si i-a spus sa ma intrebe daca vreau sa cumpar masina. L-am rugat sa o tina ca o cumpar si abia in decembrie (dupa 3 luni in care numa eu stiu cat m-am chinuit sa fac rost de bani) am luat-o. Ca dupa ce o inscriu sa mi-o faca pachet nea Caisa asta !

Aproape toata lumea care trecea pe strada se uita la ea. Era o bijuterie chiar daca era veche si era aranjata cu stil.

Ce sa mai zic ..... nici acum cand ma uit la ea nu imi vine sa cred .

vreau si eu coaja de bord completa. cu tot cu torpedou.. capac de airbag.. si instalatia .. firele.. fara butoane.. sau si cu butoane de la incalzirea in scaune. imi pare rau pt masina ta. id cineva2002ro sa vb maimulte pt mai multe piese

Inca nu am rezolvat cu rca ! Cand rezolv vorbim bine?

• 2 weeks later...