Jump to content

Sistem Boxe?

Recommended Posts

Salut... Imi caut nishte boxe pe 13 cm pe fatza la masina shi am dat peste ceva ciudat.

Poate cineva sa imi explice va rog care e diferenta dintre sistemul de boxe Infinity 50.6 cs de aici si o pereche de boxe pe 2 cai tot de la infinity sa zicem...

Mai exact am observat ca fata de difuzoarele pe 2 cai, sistemele astea mai au ceva cutiuta (crossfader ceva). Ce face ala? adica shtiu ce e ala crossfader, da chestia asta din sistem are shi rol de amplificator? sau e numa asa... pt cross fade?

Ince ceva... daca cumpar un astfel de sistem, pot sa montez boxele shi tweeterele plug&play pe mashina? fara sa mai folosesc rahaturile alea doua? sau e musai?

Sunt Afon in materie de sonorizare shi muzica asa ca va rog din suflet some help pls :blink:

Merci

Edited by deathrow

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.