Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sistem Boxe?

Recommended Posts

Salut... Imi caut nishte boxe pe 13 cm pe fatza la masina shi am dat peste ceva ciudat.

Poate cineva sa imi explice va rog care e diferenta dintre sistemul de boxe Infinity 50.6 cs de aici si o pereche de boxe pe 2 cai tot de la infinity sa zicem...

Mai exact am observat ca fata de difuzoarele pe 2 cai, sistemele astea mai au ceva cutiuta (crossfader ceva). Ce face ala? adica shtiu ce e ala crossfader, da chestia asta din sistem are shi rol de amplificator? sau e numa asa... pt cross fade?

Ince ceva... daca cumpar un astfel de sistem, pot sa montez boxele shi tweeterele plug&play pe mashina? fara sa mai folosesc rahaturile alea doua? sau e musai?

Sunt Afon in materie de sonorizare shi muzica asa ca va rog din suflet some help pls :blink:

Merci

Edited by deathrow

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.