Jump to content

sa schimb un e46 cu un 307?

the rocket

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mai erau pe aici cativa care spuneau ca nu-si vor vinde masina NICIODATA ... <_<

De ce nu crezi?! Poate omul tine la ea si cere mai mult decat face... Nici eu nu o dau pe a mea sub 5000 EUR! Asta inseamna ca nu o voi da niciodata! :)

sotia mea a avut 307 tot 2lhdi 110cai....... masina achizitionata de noua in dec. 2002

problemele grave rau pe care le'am intalnit si au costat ......

1. se duce volanta pe la 70-80-90k km .... costa vreo 1000-1100eur ( cu tot cu kit ambreiaj )

2. in jurul la 70-80k km se adauga lichidul fap, operatiune care costa cel putin 400eur ( pe noi ne'a costat 17milioane cand era euro mic ) - daca ai FAP

3. am avut mici probleme electrice la ea .... claxoanele s'au dus naibii, releul de la stergatorul spate nu mai lucra cum trebuia.

4. probleme mecanice - un pivot, vreo 2 seturi de bielete antiruliu ... cam asta e ce'mi amintesc.

Motorul este foarte bun parerea mea, dar oricum parca nu se compara cu un motor bmw. In masina nu se simte trepidatie deloc si nici zgomot - afara pare mai zgomotos - ma refer strict la cel pe care l'am avut.

am stat o luna cu ea pana sa o vand .... si am lasat ceva la pret sa o dau ... si avea 87.000km

Masina este foarte comfortabila in interior. Scaunele fata sunt ca niste fotolii. Nu am ce comenta aici.. Spatiu foarte bun in spate - mult mai bine ca la bmw.

Incearca sa te feresti de 307 2l hdi daca nu are volanta schimbata si o are pe cea din fabrica ... sau, poate in 2004 s'a remediat treaba. Ca sa vezi cum e cu volanta, incearca in treapta I, sa pleci doar din ambreiaj de pe loc - daca se aude un suierat, scartait de sub masina ... aleluia, mai tarziu sau mai devreme o sa ai probleme cu volanta.

Masina avea ESP si statea si foarte bine pe viraj, suspensia bate cumva mai tare ca la un e46 ... Daca ai ESP si ai probleme cu manetutele pentru semnalizare sau stergatoare ( incep sa nu mai fie rigide - nu stiu cum sa explic senzatia - la noi nu a fost, dar am vazut la un prieten ) .... nu poti sa schimbi doar o manetuta - trebuie sa schimbi tot ansamblul de la volan si costa vreo 500eur .....

Edited by oSerX

1 la maine , nasol loc pt intrebare !

In alta ordine de idei , mi se pare ceva aberant sa spui chestii de genu : Am un bmw din '90 toamna si nu las schimba pe o franzuteasca sau mai stiu eu ce" ! Ia sa vina cineva la mine sa imi ofere un 307 pe la vreo 60-70K Km sau vrun nu mai stiu eu ce masina frantuzeasca gen megan sau C4 pentru E36-le meu , sa vedetzi ce imi vand eu sufletu' !

Nu zice nimeni ca Masinile frantuzesti sunt mai bune decat cele Nemtzesti , dar totusi intre un Bmw de 10-15 ani si un Pejo de 5 eu unul as alege pejo'u , chit ca il doar ca sa il vand !

Acum in legatura cu oferta ta sunt si eu de acord cu majoritate ca E46 e peste 307 , dar daca tu iti sti masina alergata si forjata si pejo-u il sti bun , nu vad de ce nu ai face schimbul , dar in nici un caz sa mai dai diferentza , poate chiar sa mai ceri !

Si cel mai important lucru pe care vreau sa il spun : Indiferent de cat de pasionat esti , tot bani iti plac mai mult . Bun imi place Bmw-u meu , dar daca eu consider ca oferta este profitabila nu vad nici un motiv pt care sa nu dau masina .

eu am pisoi din 95 cu 200k si nu l-as da pe nimik mai ales pe un peugeot.

stim povestea cu vulpea si strugurii. cat ai fi de pasionat de marca asta eu nu cred ca n-ai da o masina din 95 pe una cu 10 ani mai tanara... indiferent de marca.

am avut posibilitatea de a-mi cumpara o masina noua pe la 11 mii si decat sa-mi iau ceva ce nu-mi place si sa fie o chinezaraie imputita mi-am luat marca pe care o am la suflet fie ea de 15 ani pt ca mi se pare cel mai frumos model dar asta e treaba de gusturi la modele dar peugeot sau alta marca ...never.

am avut posibilitatea de a-mi cumpara o masina noua pe la 11 mii si decat sa-mi iau ceva ce nu-mi place si sa fie o chinezaraie imputita mi-am luat marca pe care o am la suflet fie ea de 15 ani pt ca mi se pare cel mai frumos model dar asta e treaba de gusturi la modele dar peugeot sau alta marca ...never.

Si in final ai dat 11 mii pe E36?! Sau e vorba cumva de 11 mii de lei?! <_<

Personal pe langa e46 posed si un peugeot 307 si chiar vreau sa ii contrazic pe toti care zic faptul ca sunt niste masini proaste sau scumpe la intretinere.

Am masina respectiva de 2 ani de zile,acum are 165000 km si o am de la 115000, vreau sa zic ca nu am avut nici cea mai mica problema cu ea si i-am dat in gura cat am putut in astia 50000 km, iar daca vorbim de piesele de schimb,adica curea de distributie si intinzatoare m-au costat exact 350 ron la un service din orasul meu iar uleiul si toate filtrele au costat 300 ron...

Clar ca un 307 nu se compara cu un bmw pentru ca nici macar un 407 nu se poate compara cu un e46 (chiar are un prieten si umblu toata ziua cu masina respectiva)....

Confirm. Vara trecuta cand am schimbat uleiul si filtrele m-a costat cam asa: Castrol Magnatec 4 litri 132 lei + filtru ulei 40 lei + filtru benzina 90 lei + filtru aer 50 lei (toate mann). Deci 312 lei. Uleiul il gasisem si cu 60 de lei / litru pe la magazinele astea de pe langa bloc, dar l-am luat asa ieftin din carrefour. Edited by chriss

Nici eu nu cred ca as da BMW-ul pe un peugeot. Unul e lucrul facut de nemti si altul de francezi.Nu zic ca francezi nu ar face masini bune, dar, nemtii is varful de lance in industria masinilor parerea mea, si chiar daca masina e un pic mai veche, asta nu conteaza, atata timp cat a fost intretinuta calumea.

De unde stii tu ca peugeot-ul ala nu a fost exploatat si forjat la maxim?Esti sigur? daca Bmw-ul iti merge calumea...nu-ti face probleme...NU fa SCHIMB.Atat, doar daca vrei sa iti cumperi alt BMW.

Cum au spus si cei de mai sus, are alta rezonanta numele BMW decat PEUGEOT!

Iti doresc sa faci alegerea potrivita!

voi ce ziceti merita sa schimb un e46 318i an fabricatie 1999, fara prea multe dotari, 150 de mii km adus din germania in octombrie 2007 cu un peueot 307 din 2004, 2.0 hdi 110cp cu 75 de mii de km? la acest schimb ar mai trebui sa adaug o mie de euro. kilometri de la peugeot sunt sigur reali, am precizat asta ca sa nu fie discuti pentru ca este usor de necrezut. 307-le este negru si model in 3 usi.

dotari e46:

ac manual

2 geamuri electrice

oglinzi electrice incalzite

6 airbaguri

incalzire in scaune

asc, abs

volan in piele

jante

fara piele, fara cd player, fara comenzi pe volan si fara clima

dotari 307

clima

6airbaguri

cd player cu comenzi pe volan

geamuri electrice fata

oglinzi electrice

abs, esp

jante

computer bord etc

peugeot-ul este fabricat in august 2004.

deci, voi ce ziceti, ce ma sfatuiti? merita schimbul sau sa raman cu asta?

Eu nu as da BMW-ul chiar unul din 90 pe un Peugeot scos din fabrica acum!!!!!

Masinile franceze sunt cele mai proaste si pe langa asta te rupe la pret cand schimbi ceva si credema ca vei schimba mereu <_<

Indiferent de cat de pasionat esti , tot bani iti plac mai mult .

doar daca duci lipsa lor <_<

sau daca vrei sa iti schimbi masina si vrei bani pe ea pt alta masina...altfel nu vad de ce sa o vinzi daca nu iti pui problema

Din moment ce nu este o discutie gen Sa-mi dau 7-ru din 2007 pe un S din 2006 , iti dai seama ca bani sunt principala problema si trebuie tras cu dintii de fiecare suta de euro !