Jump to content

Ajutor, va rog !

Recommended Posts

Am BMW 530d E39 din 2002 cu navigatie mare 16:9. Masina a fost tinuta in garaj toata iarna si a ramas total fara baterie.

Dupa ce am schimbat bateria am sesizat ca grafica pe display-ul navigatiei e schimbata, literele sunt mai ingrosate si grafica

mai simplista si au disparut unele functii. De exemplu nu mai apare deloc link-ul pentru GPS ... si nu mai pot folosi navigatia.

Stie cineva sa-mi spuna ce s-a intamplat ? S-a resetat ceva ? Ce trebuie sa fac ?

Multumesc.

Scoate CD-ul de navigatie si reintrodu-l in unitate. Vezi daca-l citesti si inceara sa vezi daca poti face o cautare de localitate / strada pe el.

Am facut chestia asta si surpriza ... se pare ca nu citeste cd-ul (original) ... dupa circa 30 sec. il da afara.

Dar nu inteleg ... chestia asta se intampla numai de cand am ramas fara baterie si a trebuit sa o schimb,

pentru ca inainte functiona perfect. S-a defectat din cauza asta ? ce pot face ?

Grafica e schimbata pare mai simplista literele sunt mai ingrosate si lipsesc unele elemente

grafice de pe ecran de ex. la speed limit .. inainte cifra aparea intr-un cerc rosu acum lipseste

elementul grafic respectiv , cifra apare singura cu niste caractere mai ingrosate.

Ca sa fortez putin explicatia, caracterele si grafica pe ecran arata ca si cand ar fi VGA in loc de SVGA

adica o rezolutie mult mai mica.

Si in plus de asta in meniu nu mai am nici un link care sa trimita la GPS sau Navigatie.

am auzit ca asta ar fi o eroare grava datorata defectarii sistemului navi si ca ar aparea atunci cand sunt probleme de comunicare cu calcu masinii.nu ai sesizat nici o alta problema. oare nu a stat pea mult fara curent si sau pierdut ceva setari.incearca daca e posibil o invatare a ambelor chei .s-ar putea sa ai noroc.

Incearca sa pui iar softul, daca nu mai merge iti trebuie alta unitate de navigatie.

Scoate CD-ul de navigatie si reintrodu-l in unitate. Vezi daca-l citesti si inceara sa vezi daca poti face o cautare de localitate / strada pe el.

Am facut chestia asta si surpriza ... se pare ca nu citeste cd-ul (original) ... dupa circa 30 sec. il da afara.

Dar nu inteleg ... chestia asta se intampla numai de cand am ramas fara baterie si a trebuit sa o schimb,

pentru ca inainte functiona perfect. S-a defectat din cauza asta ? ce pot face ?

Daca masina nu trecuse la modul sleep si ai deconectat navigatia, da, se poate defecta.

Daca masina nu trecuse la modul sleep si ai deconectat navigatia, da, se poate defecta.

Eu nu am deconectat nimic. Masina a stat din noiembrie in garaj, prin ianuarie a ramas fara baterie

iar acum 2 saptamani i-am pus baterie noua si am sesizat schimbarea pe display...

Nu am decat cd-ul original cred ca cel cu hartile ... De unde pot lua un cd cu softul ?

Dupa cate am citit pe acest forum cred ca unitatea e MK3. Ce versiune de soft trebuie ?