Jump to content

vreau sa fiu detinator de BMW

duca

Recommended Posts

Buna!

Am prilejul sa viu detinator de E60, 525 diesel.

In cursul acestei zile, mai spre seara, voi vedea masina.

Am o mare rugaminte la voi : sa imi spuneti cum as putea verifica masina (daca sunt reali km, ce interventii au fost la masina, etc ), avand in vedere ca am seria de sasiu.

As vrea sa va spun mai multe, dar, in cazul in care o voi cumpara, voi dezvalui toate informatiile in sectiune ''Masina mea''.

De un an visez sa postez si eu cam ceva de genul : vis devenit realitate. Dar pt aceata am nevoie de ajutorul vostru!

Ma adresez tuturor cu rugamintea de sus!

Citindu-va toata ziua topicurile, am impresia ca v-as cunoaste de o viata, desi va stiu doar din ceea ce postati pe forum. Salut Ciupanezule, Christian 10, WLF, L.E.S., Dan98, Tiberiuenache, duxter si pe toti membrii.

Astept orice recomandare referitoare la verificarea masinii!

Cu seria de sasiu nu poti sa afli decat de la reprezentanta, daca ai o relatie acolo, toate interventiile facute la masina, km avuti de masina cand a intrat ultima data intr-o reprezentanta, etc. Nu prea e relevant fiindca poate masina a avut in urma cu 3 ani 50.000 km, dar de atunci nu a mai intrat in nicio reprezentanta si daca acum are 100.000 km pe bord, de unde stii ca sunt reali sau nu ?

Cel mai bine e sa mergi cu cineva care se pricepe la tinichigerie ca sa descoperi eventualele avarii grave suferite de masina, iar pe partea de km reali trebuie sa fi atent la uzura elementelor: pedale, volan, schimbator, manere usi, scaun sofer, etc.

Bafta !

Mergi la BMW la reprezentanta sau suna pe cineva de acolo sa-ti verifice seria sa vezi ce interventii s-au facut asupra masinii in cadrul lantului BMW.

Cat despre km daca sunt reali, tot acolo afli.

Vezi in ce data e facuta ultima revizie si faci diferenta de km de atunci cu cati km are in prezent si vezi daca valoare obtinuta este rezonabila.

Uita-te pe idrive si vezi cati km mai are la filtru de particule.Foarte important!

Vezi la un test de drum daca bate ceva pe ea...

Succes la cumparare !!!

Guest poleposition
Buna!

Am prilejul sa viu detinator de E60, 525 diesel.

In cursul acestei zile, mai spre seara, voi vedea masina.

Am o mare rugaminte la voi : sa imi spuneti cum as putea verifica masina (daca sunt reali km, ce interventii au fost la masina, etc ), avand in vedere ca am seria de sasiu.

As vrea sa va spun mai multe, dar, in cazul in care o voi cumpara, voi dezvalui toate informatiile in sectiune ''Masina mea''.

De un an visez sa postez si eu cam ceva de genul : vis devenit realitate. Dar pt aceata am nevoie de ajutorul vostru!

Ma adresez tuturor cu rugamintea de sus!

Citindu-va toata ziua topicurile, am impresia ca v-as cunoaste de o viata, desi va stiu doar din ceea ce postati pe forum. Salut Ciupanezule, Christian 10, WLF, L.E.S., Dan98, Tiberiuenache, duxter si pe toti membrii.

Astept orice recomandare referitoare la verificarea masinii!

pai zi, ai vazut masina ?

Salut tuturor!

Am achizitionat masina de care vorbeam.

In cursul acestei zile voi face cateva foto si voi initia un topic pe ''masina mea''. Nu vreau sa va dezvalui nimic deocamdata, desi imi este foarte greu. Vreau sa fiti si voi partasi la bucuria mea de a detine BMW.

Desi poate par cuvintele cam bombastice, ma bucur enorm ca am intrat si eu in marea familie pe care o formati cu totii!

Ne auzim in curand cu un nou topic!

Va multumesc tuturor pentru sansa pe care mi-o acordati : de a fi o parte a familiei BMW.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.