Jump to content

Cum dau jos carligul de la un e46 ?

Moghy

Recommended Posts

Buna ziua . Am Un carlig pe e46 si as vrea sa il dau jos . Este din acela cu cheita care poti sa il pui doar atunci cand ai nevoie . Am fost la un mecanic auto mia cerut cheitza dar de tot jos tot nu a vrut .. stie cineva ceva ?

* CARLIGUL DE REMORCARE !!!

Nu a vrut, pentru ca nu s-a potrivit cheita sau pentru ca e blocat(ruginit, oxidat butucu). Daca sunt ruginite piesele foloseste un degripant cel mai bun e cel de la WURTH dar gasesti si altele pe piata, storopeste acolo bine si lasa sa se inmoaie ceva timp dupa care mai incearca.

Un amic a patit chestia asta si asa a rezolvat dar a fost nevoie de munca de lamurire si ceva insistente.

Nu a vrut, pentru ca nu s-a potrivit cheita sau pentru ca e blocat(ruginit, oxidat butucu). Daca sunt ruginite piesele foloseste un degripant cel mai bun e cel de la WURTH dar gasesti si altele pe piata, storopeste acolo bine si lasa sa se inmoaie ceva timp dupa care mai incearca.

Un amic a patit chestia asta si asa a rezolvat dar a fost nevoie de munca de lamurire si ceva insistente.

Se potriveste cheitza nu este ruginit dar se tine si nu vrea sa pice <_< am sa incerc un antigripant .

Ce ai vrut sa zici cu munca de lamurire si ceva insistente ?

eu nu l-as da jos. e o protectie spate f buna.daca vrei sa il donezi da o veste.

Daca vii sa mi-l scoti ti-l donez <_<)

Buna ziua . Am Un carlig pe e46 si as vrea sa il dau jos . Este din acela cu cheita care poti sa il pui doar atunci cand ai nevoie . Am fost la un mecanic auto mia cerut cheitza dar de tot jos tot nu a vrut .. stie cineva ceva ?

* CARLIGUL DE REMORCARE !!!

Am incercat cu spray degripant iam tras si vreo 2 ciocane

am invartit de rozeta aia de 100 de ori .. nu cade si nu cade ... ma gandesc ca nu e buna cheita ?? nu stiu ce sa mai zic.. sincer da un aspect naspa acel cui...

salut. vezi ca dupa ce invarti cheita il incuietoare treb sa tragi spre exterior(spre dreapta) si de rotita aia in care se baga cheia. aia actioneaza ca o siguranta. o sa iasa foarte simplu fara nici un ciocan :)

Am sa incerc si cum ai zis tu :bashwall:) urat tare carligul asta de remorcare ! :unsure:) strica masina mea <_<

salut. vezi ca dupa ce invarti cheita il incuietoare treb sa tragi spre exterior(spre dreapta) si de rotita aia in care se baga cheia. aia actioneaza ca o siguranta. o sa iasa foarte simplu fara nici un ciocan :)

nu a mers tata <_<(( am inceout sa cred ca nu e buna cheita aceea pe care o am...

daca se invarte cheita e buna, deci bagi cheita in el o intorci tragi de rozeta si o rasucesti si va iesi carligul. bafta

daca nu am tras si am rasucit de 100 de ori cred ca am sa fac bataturi la mana... de atata tras si invartit <_<))

Edited by Moghy

nu are de ce sa nu fie buna cheita daca se invarte. vezi dc in momentul in care invarti cheita se face verde plasticul ala de langa rozeta si atunci tragi de rozeta in exterior. daca nu si nu de ce nu-l demontezi cu totul. e foarte simplu si nu-ti ia mai mult de 10 min.

nu are de ce sa nu fie buna cheita daca se invarte. vezi dc in momentul in care invarti cheita se face verde plasticul ala de langa rozeta si atunci tragi de rozeta in exterior. daca nu si nu de ce nu-l demontezi cu totul. e foarte simplu si nu-ti ia mai mult de 10 min.

Salut Dar nu stiu cum sa il demontez cu totul ca lash demonta !!! Sunt cam warza !<_<

FAZA DURA !!!

Deci azi dimineatza am dus-o pe prietena mea acasa cand m-am intors acasa m-am intalnit cu un prieten care mi-a facut apartamentul.. deci sa zic ca e de profesie zidar rigipsar <_< etc... am stat cu el la o tigara am vorbit si ii zic ca am fost deja la 3 service-uri care au incercat sa-mi dea jos carligul de remorcare.. ca am cumparat spray degripant(sau cum se numeste ) ca am fost si la alt baiat in garaj care a incercat de vreo 2 ori sa-l scoata , ca a dat cu ciocanul :bashwall: . Ca au incercat alti prieteni sa il scoata . Ca am incercat si eu de multe ori , ca am scris aici pe forum . I-am dat cheita in mai putin de 2 minute era cu carligul in mana ! :unsure: Acuma ce sa cred ca are mana buna ... noroc ??? sau deabia acuma sia facut efectul sprayul respectiv :blink:) ? :blink:))) funny ! :wub:)

funny... va multumesc tuturor care ati dat sfaturi si ati postat ... :wub: :)

daca nu si nu de ce nu-l demontezi cu totul. e foarte simplu si nu-ti ia mai mult de 10 min.

Da te rog detalii, eu vreau sa-l scot cu tot cu suport.

imi pare rau dar nici el nu stie ce a facut de a picat... dar suportul de ce sal scoti ? ar trebui sa ai