Jump to content

Am comiso si eu

Motan94

Recommended Posts

La intrare in pasaj dinspre Virtuti spre Plaza o dacie solenza intra peste banda mea aproape sa se suie pe mine am tras dreapta foarte usor incercand sal evit ,am intrat in bordura ,alta solutie nu am avut am franat destul de puternic aveam ceva viteza ,rezultatul fiind : Bmw- 2 jante Acs fata ,spate plus anvelope facute praf ,aripa stanga fata usor infundata. Dacia Solenta o urma de 5cm de vopsea neagra pe spate partea dreapta deasupra roti.

Acum partea interesanta omu cu Dacia incearca sa ma convinga sa nu merg la politie ca imi iau astia carnetul ca aveam viteza si ca el isi sterge dunga cu benzina ,reusise sa ma convinga norok cu prietena mea care era si ea in masina in dreapta care deja chemase platforma si a vrut sa mergem la pol.Ajunsi acolo imi spune nenea pol ca am avut norok cu aia 5 cm de vopsea lasati pe spatele masini lui ,altfel el se facea doar vinovat moral si plateam eu din buzunar pagubele,omu incerca sai explice pol ca eu aveam nustiu cat la ora la care pol il intreaba daca avea cumva radar la el ,asta chiar m-a amuzat.

Finalul el a gresit ,eu imi fac masina pe asigurarea lui,norok cu prietena era cat paci sa pun botul ,aviz celor care incearca o cale amiabila,mai bine duceti-va la pol si va explica organul ce si cum.

A fost un accident similar si in pasaj la Marasesti aseara.

Ce nesimtit nenea cu solenza: in loc sa-si asume responsabilitatea si sa-ti dea asigurarea pe care oricum a platit-o, prefera sa te lase pe tine sa dai o carca de bani.

Bine ca nu ai patit nimic..e periculos prin pasaje.

Bine macar ca ti-a dat asigurarea . Gandeste-te ca daca nu ti-o dadea , oricum plateai tu platforma + reparatia .

Asa ai platit doar platforma ,care in oricare din cele 2 cazuri o plateai . Nu e rau ...... vezi cum faci totusi cu jantele <_<

nu vreau sa fiu lupul moralist dar ma uit la gumele tale si sunt slickuri ,cel putin alea pe fata.....Cu alea ai aderenta zero ..Poate cu ocazia asta iti iei niste anvelope noi ! Puteai sa te faci praf ..Si degeaba tot tipam ca de multe ori e vina altora ...raspunderea ta e sa ai masina 100% pusa la punct ...Iar anvelopele sunt unul din punctul forte al masinii !..bafta cu reparatia Edited by myxage

foarte greu o sa ti recuperezi jantele,eu am avut una putin zgaraiata,la fel m a sters un bou.trebuie cinstit inspectorul de daune sa ti treaca pe foaie schimb janta si cei de la service -ul la care o repari.

Totusi in cazul lui sunt praf ..Probabil stefan s-a referit sa faca intr-un fel sa le obtina pe toate

foarte greu o sa ti recuperezi jantele,eu am avut una putin zgaraiata,la fel m a sters un bou.trebuie cinstit inspectorul de daune sa ti treaca pe foaie schimb janta si cei de la service -ul la care o repari.

Totusi in cazul lui sunt praf ..Probabil stefan s-a referit sa faca intr-un fel sa le obtina pe toate

Nu vreau sa le obtin pe toate doar ce sa stricat in momentul impactului,daca poate vreun coleg de pe forum sa-si de-a o parere, e posibil sa mai fie defect si altceva dupa acest impact ?directie ,amortizoare etc ca nu ma pricep la mecanica si luni o duc la daune sa nu ma trezesc ca asigurarea schimba 2 anvelope si o janta ,cand de fapt mai e si altceva,astept ceva pareri.

Ms.

daca ti-a dat chitanta fiscala cu stapila cel cu platforma iti vei recupera 100% bani de la firma de asigurari,iar daca vrei sa sti ca poti sa-ti indrepti jantele sa caut adresa.Eu le-am avut mai rau iar baieti sunt profesionisti,sa-mi spui daca vrei adresa <_<