Jump to content

lucrari de vara

baubau

Recommended Posts

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

astazi masina mea am primit un kit nou nout de ambreaj luk si o alta volanta si daca tot am dat toba jos se desprinsese tabla aia de pe catalizator si de cat sa o sudez sa se rupa iar mai bine am dato jos de tot

acum toarce ca o pisica si zboara fara sa mai patineze ambreajul

esate pregatita de mers la mare

dar acum cum o sa stau o luna pe drepta am sa fac petele de rugina de la praguri si poate apuc sa imi fac si interirorul ca tot mi-aim facut rostd e material

deci masina mea functioneaza brici asteaptam concediu sa plecam teleleu

si matza mea a primit alt motor...

i-am pus ulei nou si antigel

maine trebuie sa-i regleze mecanicul avansul la pompa de injectie si sa o regleze sa toarca cat mai frumos/silentios si o sa-i fac proba pe 260km <_<

• 3 weeks later...
asa ca o alta lucrare de vara si ca sa completez topicul

am facut si toata tapiteria masinii

Ai facut alta, sau ai spalat-o? <_<

daca te uiti la topicul cu retapitare scaune ai sa vezi tot ce am facut

am facut alta cap coada eu in garaj la mine

Astazi am cumparat tamburi, ferodouri, si kitul de arcuri si sigurante, pentru frane mai bune pe spate. Sper sa le schimb sambata, daca am timp.

Poate o sa fac si un diy, dar nu stiu daca ar fi cineva interesat de asta <_<

Nu vor fi prea spectaculoase pozele, vor fi facute cu telefonul din dotare.

Apropo, cat de tare trebuie "lipite" ferodourile pe tambur? Atata timp cat nu ating deloc, si se invarte roata usor? Mai trebuie sa ma documentez la capitolul asta pana diseara.

cum masina mea a fost fetita cuminte dupa tapitarea totala m-am gandit ca i-ar sta foarte bine cu un mp3 player nou nout si frumos

asa ca am plecat in piata de masini si pt 90 de euro mi-am tras un jvc de toata frumusetea cu mufa usb si una pt exterior

asa ca am ramas cu un mp3 player in plus

un aeg care are mufa usb si card reader are un singur bai care am sa il rezolv adica ledul alb din display face figuri dar il schimb si am rezolvat problema

daca este cineva interesat il vand la 150 de lei

asa ca am plecat in piata de masini si pt 90 de euro mi-am tras un jvc de toata frumusetea

Scump!!! mai puneai niste banuti si luai ceva mult mai bun. De la banditu' de Pitiu l-ai luat?

da de la el

am gasit in magasin ceva la 550 ron da mia placut asta si era la pret destul de ok

ala din magazin era frumos si tot jvc da era si scump al dracu

acu e minunat asta si stie o gramada

da-mi mie aeg-ul ala sa mi-l pun in atelier, am ramas fara muzica cand lucru. Fa un pret bun la el, ma intereseaza doar radio sa fie ok. Ce putere scoate?

daca vrei iti dau eu un universum cu mp3 dar e cam pretentios la discuri, radio mere tzutz... e 4x40(asa parca zice pe el)...il am in dacie(care-i parasita saraca dar are neste boxe serioase tare)

edit: cadou!

Edited by Rhaziel

da-mi mie aeg-ul ala sa mi-l pun in atelier, am ramas fara muzica cand lucru. Fa un pret bun la el, ma intereseaza doar radio sa fie ok. Ce putere scoate?

nu e cine stie ce caline

mai si trebuie schimbat ledul la display

si tocami radi sta slab la semnal ca eu mai tare de asta l-am dat jos

sunt destepte JVC-urile dar au o mica problema (nu stiu daca au rezolvat-o intre timp dar acum 2 ani inca o aveau) si anume cu fidelitatea, orice boxe ai pune cum dai peste 30 la volum incepe sa faca urat. eu am l-am testat pe al meu si cu boxe JVC (ca aveam o problema ca tot ce tine de muzica sa fie aceeasi firma ) si cu niste Magnat-uri care cica au 80W RMS

cum masina mea a fost fetita cuminte dupa tapitarea totala m-am gandit ca i-ar sta foarte bine cu un mp3 player nou nout si frumos

asa ca am plecat in piata de masini si pt 90 de euro mi-am tras un jvc de toata frumusetea cu mufa usb si una pt exterior

un aeg care are mufa usb si card reader are un singur bai care am sa il rezolv adica ledul alb din display face figuri dar il schimb si am rezolvat problema

Chiar ai platit cu euro?

Mi se pare cam mult pentru un JVC.

Chiar ai platit cu euro?

Mi se pare cam mult pentru un JVC.

ma eu am platit in lei 380 ron

da m-am uitat pe net si sub 410 ron nu l-am vazut nici unde

iar de auzit in momentul de fata cu difurile originale ale masinii se aude bine

nu vreau sa schimb difuriele pt ca inca merg bine iar daca le schimb trebuie facuta o treaba profesionala asa cum au facut nemtii adica difurile de pe spate au incinte

mie imi place mult cum suna