Jump to content

Vand Diverse Piese BMW - Vezi Lista

Recommended Posts

vinzi doar covrigul de volan??? merge pe E60 normal care nu a avut volan sport???? zi un pret!!!

nu vad in niciuna din poze trimul din stanga volanului de la aerisitor...si nici cel de la volan...

Volanul merge pe orice E60. O sa intreb de pret doar pt volan, si de trimuri care zici ca lipsesc, cel din stanga volanului il are sigur, cel de la volan nu cred, pt ca nu sunt ale mele, sunt ale unui prieten si revin cu raspuns.

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vinzi doar covrigul de volan??? merge pe E60 normal care nu a avut volan sport???? zi un pret!!!

nu vad in niciuna din poze trimul din stanga volanului de la aerisitor...si nici cel de la volan...

Volanul merge pe orice E60. O sa intreb de pret doar pt volan, si de trimuri care zici ca lipsesc, cel din stanga volanului il are sigur, cel de la volan nu cred, pt ca nu sunt ale mele, sunt ale unui prieten si revin cu raspuns.

ok, astept un raspuns pentru volan...

ok, astept un raspuns pentru volan...

Salut,

500 EURO volanul, nu are trim, doar ce se vede in poza.

Exista si trimul din stanga volanului, dar a uitat sa-l puna cand a facut poze.

am gasit in italia la pretul asta volan sport high performance din piele intoarsa si carbon sus ce iti arata pe partea de sus undei carbon are leduri si iti arata turatia motorului...era la un dealer bmw mai trebuia aibag si trim plus montaj..

pentru asta eu pot sa ofer un 250 euro daca merge pe masina mea, am vazut ca este diferenta intre anumite modele, sar putea sa ma insel in cea ce priveste compatibilitatea... sar putea sa fie diferenta doar la volanele cu pedale pentru smg...

in caz ca este interesat de oferta mea... ne auzim

bafta

am gasit in italia la pretul asta volan sport high performance din piele intoarsa si carbon sus ce iti arata pe partea de sus undei carbon are leduri si iti arata turatia motorului...era la un dealer bmw mai trebuia aibag si trim plus montaj..

pentru asta eu pot sa ofer un 250 euro daca merge pe masina mea, am vazut ca este diferenta intre anumite modele, sar putea sa ma insel in cea ce priveste compatibilitatea... sar putea sa fie diferenta doar la volanele cu pedale pentru smg...

bafta

OK, o sa te anunt daca se hotaraste sa-l dea in banii astia, pretul este asa mare ca e facut de Hamann, aici platesti numele, nu volanul in sine.

Bara Fata M3 pt E46 s-a dat.

Jantele Styling 56 nu mai sunt disponibile.

Au mai ramas:

- Far Dreapta (Pasager) Original cu Xenon pt BMW E46 fara Facelift = 160 EURO

- Bara Fata ALPINA pt BMW E90 = 180 EURO

- Portbagaj + Eleron M3 (rupt la jumate) pt BMW E46 = 250 LEI

- Trim Voaln M pt BMW E46, E39, X5 imbracat in folie de Carbon Silver = 220 Lei

Tel: 0733TUNING / 0723.13.95.65

YM: brandex2003

bafta

Ai PM.

Pret nou!!!

- Trimuri Carbon + Volan M5 BMW E60 - Originale BMW - Made by Hamann = 1000 EURO (NOI)

Edited by BRANDEX

Trimul de Volan M pt BMW E46 se potriveste pe volanul sport cu comenzi de E46 ? Eu am doua spite in partea de jos a volanului ....

Din cate stiu eu nu merge, dar sper sa ma contrazici :)

Nu merge, iti ramne cam 1 mm spatiu in partea de jos

Pret nou!!!

- Trimuri Carbon + Volan M5 BMW E60 - Originale BMW - Made by Hamann = 900 EURO (NOI)

Pret nou!!!

- Trimuri Carbon + Volan M5 BMW E60 - Originale BMW - Made by Hamann = 900 EURO (NOI)

Pret nou!!!

- Trimuri Carbon + Volan M5 BMW E60 - Originale BMW - Made by Hamann = 850 EURO (NOI)

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.

trimurile alea erau 1200.acum la 765 euro,tot ai un castig de vreo 200 cred.daca cineva ti le ar fi luat cu 1200,tu ai fi scos la ele 600 de euro.

e ceva!!!!

Nu sunt ale mele...sunt pt un prieten, el a facut si face pretul, eu i-am zis de la inceput ca e un pret enorm pt Romania, dar l-am lasat sa dea singur cu capul

- Far Dreapta (Pasager) Original cu Xenon pt BMW E46 fara Facelift s-a dat.

Preturi Noi !!!

- Bara Fata ALPINA pt BMW E90 = 160 EURO

- Portbagaj + Eleron M3 (rupt la jumate) pt BMW E46 = 225 LEI

- Trim Voaln M pt BMW E46, E39, X5 imbracat in folie de Carbon Silver = 200 Lei

- Trimuri Carbon + Volan M5 BMW E60 - Originale BMW - Made by Hamann = 765 EURO (NOI)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.