Jump to content

Vand Diverse Piese BMW - Vezi Lista

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu am rabatare electrica ,din fabrica.

Este putin cam greu sa le faci cu rabatare, nu se potrivesc la mufe, daca vrei ti le pot vinde pe ale mele, eu mi-am pus de carbon.

Pretul este de 150 euro/set, se foloseste motorasul din oglinda actuala si o mica problema ar fi ca le am scrise chimic cu nr de inmatriculare pe sticla, dar se poate sabla noul numar peste.

Nu am rabatare electrica ,din fabrica.

Este putin cam greu sa le faci cu rabatare, nu se potrivesc la mufe, daca vrei ti le pot vinde pe ale mele, eu mi-am pus de carbon.

Pretul este de 150 euro/set, se foloseste motorasul din oglinda actuala si o mica problema ar fi ca le am scrise chimic cu nr de inmatriculare pe sticla, dar se poate sabla noul numar peste.

Da le vreau,imi pui o poza?te rog,am sa te sun maine ca vreau si stopuri pe led si mai multe accesorii.Deci sa inteleg ca si ale tale sunt electrice-rabatante?

Nu, nici ale mele nu se rabateaza electric. Si in cele de carbon am folosit motorasul din oglinzile originale. Uite si niste poze:

Salutare !

Ce firma sunt farurile cu lupa pentru masina din semnatura ? Niste poze reale ai ?

Multumesc .

Salut,

Pretul este de 400 EURO/set

Edited by BRANDEX

volan de m5, e60 mai ai? cu incalzire daca se poate :)

este doar cel de M pt SMG, nu are incalzire.

Au mai ramas:

- Oglinzi M3 pentru BMW E46 Limousine = 150 EURO (se foloseste motorasul din oglinda normala)

- Bara Fata ALPINA pt BMW E90 = 160 EURO

- Portbagaj + Eleron M3 (rupt la jumate) pt BMW E46 = 225 LEI

- Trim Voaln M pt BMW E46, E39, X5 imbracat in folie de Carbon Silver = 200 Lei

- Trimuri Carbon + Volan M5 BMW E60 - Originale BMW - Made by Hamann = 765 EURO (NOI)

Tel: 0733TUNING / 0723.13.95.65

YM: brandex2003

Edited by BRANDEX

Poti sa faci rost de "talpa" adaptoare pt E36 coupe la oglinzi?

Salut,

Pot sa fac rost, dar am dat oglinzile.

Au mai ramas:

- Trim Voaln M pt BMW E46, E39, X5 imbracat in folie de Carbon = 200 Lei

- Trimuri Carbon + Volan M5 BMW E60 - Originale BMW - Made by Hamann = 765 EURO (NOI)

As vrea doar "cutiuta" de la semnalizare pentru stopuri pe led........( fiecare stop are 3 cutii....cu niste condensatoare probabil in ele....mie nu-mi mai merge semnalul pe stanga). Ai si asa ceva separat ?

Banuiesc ca-ti trebuie cea mica si neagra.

Da-mi un PM cu adresa de livrare si te costa doar transportul.

Poti sa faci rost de "talpa" adaptoare pt E36 coupe la oglinzi?

Salut,

Pot sa fac rost, dar am dat oglinzile.

Au mai ramas:

- Trim Voaln M pt BMW E46, E39, X5 imbracat in folie de Carbon = 200 Lei

ok

Daca vrei pot sa-ti aduc oglinzi noi de M pt E36 la pret bun.

Se mai adauga o bara M-Technik 2 noua, ciobita 2-3mm in colt, unde se imbina cu aripa, se poate repara f usor cu putin kit, bara este pregatita pt vopsit si vine cu bandouri si grila centrala = 200 EURO

As vrea doar "cutiuta" de la semnalizare pentru stopuri pe led........( fiecare stop are 3 cutii....cu niste condensatoare probabil in ele....mie nu-mi mai merge semnalul pe stanga). Ai si asa ceva separat ?

Am primit-o , montat-o si merge acum semnalizarea........nota 10+......mai rar asa servicii in Ro...Multam.

Am primit-o , montat-o si merge acum semnalizarea........nota 10+......mai rar asa servicii in Ro...Multam.

Cu placere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.