Jump to content

shroturi bmw in timisoara si vecinatati

GabyR

Recommended Posts

Salutare tuturor bmw-istilor,

Mi-am lovit masinutza frontal... e46 320d touring facelift 2003... pe unde ma indrumati sa caut elem caroserie fata sh din shrot... am nevoie in primul rand de capota, aripa fata dr, traiger si bara ranforsare, ar mai fi si altele dar sunt mai marunte, nu as vrea sa le iau aftermarket pt a nu avea surprize...bara am luat de M2 si faruri cu angeleyes fk ...Multumesc.

Salutare tuturor bmw-istilor,

Mi-am lovit masinutza frontal... e46 320d touring facelift 2003... pe unde ma indrumati sa caut elem caroserie fata sh din shrot... am nevoie in primul rand de capota, aripa fata dr, traiger si bara ranforsare, ar mai fi si altele dar sunt mai marunte, nu as vrea sa le iau aftermarket pt a nu avea surprize...bara am luat de M2 si faruri cu angeleyes fk ...Multumesc.

hai la arad pe 6 vanatori si are gabi tot ce vrei

Le-am gasit toate la Gabi la Arad :) ... va recomand cu incredere ca este "marfa multa" si preturile sunt de bun simt ... bag poze cand ii gata masina cu faruri cu angeleyes FK si bara de M...

Multumesc tuturor care au sarit ... <_<

nu-i greu de gasit...la iesire din arad dupa sens spre Nadlac 1-2 km ... sper sa nu gresesc ca am bajbait si eu putin necunoscand aradul dar am gasit ...ai nr de tel cateva posturi mai sus si daca suni vei primi toate indicatiile de care ai nevoie....

Le-am gasit toate la Gabi la Arad :) ... va recomand cu incredere ca este "marfa multa" si preturile sunt de bun simt ... bag poze cand ii gata masina cu faruri cu angeleyes FK si bara de M...

Multumesc tuturor care au sarit ... <_<

cum faruri cu angel FK :bashwall: ..alea urate ???

Le-am gasit toate la Gabi la Arad :bashwall: ... va recomand cu incredere ca este "marfa multa" si preturile sunt de bun simt ... bag poze cand ii gata masina cu faruri cu angeleyes FK si bara de M...

Multumesc tuturor care au sarit ... :)

cum faruri cu angel FK :blink: ..alea urate ???

mie nu mi se par urate..dar gusturile nu se discuta <_<

le-am facut o poza... mai multe cand le voi avea pe masina :unsure:

post-14401-1239665386_thumb.jpg

post-14401-1239665571_thumb.jpg

din cate stiu eu Fk-urile au probleme cu "sticla" dupa un timp se face urata rau, mai ales daca nu ai xenon ci becuri normale care emana caldura.. se fac niste dungi de zici ca sunt crapate si stau sa se sparga

Am avut de ales dintre: Dectane, Depo si Fk..FK-urile au fost cele mai scumpe ...am banuit ca sunt si cele mai bune <_<

Daca va fi asa sticla se mai schimba ...

• 2 years later...
Topicul este destul de vechi, dar nu vreau sa fac unul nou... Imi poate spune cineva un schrott prin TM sau imprejurimi unde pot gasi o cutie de viteze de E36(320i cabrio '95) la un pret decent? imi poate spune de asemenea careva cam la ce pret se invart, sa vad poate judec gresit anumite preturi... multumesc anticipat