Jump to content

Mi-a spart parbrizul !

-Sarpe-

Recommended Posts

sal all.

veneam linistit de la munca si asteptam sa fac dreapta sa intru pe un drum principal , in fata mea un Matiz, plin cu pusti si pustoaice a demarat sa arate el cat este de tare si mi-a aruncat pietre pe parbriz drept urmare m-am ales su 2 ciobituri super frumoase <_< ... l-am tras pe dreapta si i-am aratat ca mi-a spart parbrizul si i-am zis sa merge la politie (astia cu accidente usoare din zona de unde ma aflu eu, au program de luni pana vinerri de la 9-16) , i-am luat toate datele dupa buletin, nr la masina, nr de mobil si a ramas sa ma intalnesc maine cu el , asigurarea nu am putut sa i-o iau ca nu avea copie xerox, omul a recunoscut fapta si a zis ca nu-i problema, masina lui este pe firma si maine imi da copie dupa asigurare cand ne intalnim la politie sa declaram evenimentul.

problema este, cat de repede pot sa-mi schimb eu parbrizul si unde imi recomandati s-o fac.

din cate stiu,din pacate asigurarea lui nu o sa te despagubeasca.....numai daca ai tu casco

sau poate ma insel

mi-e cam greu sa cred asta ... atunci la ce mai platim asigurare ? daca nu ma despagubeste, apelez la razbunarea prostului : iau una bucata piatra si o proiectez in parbrizul lui <_<

Sarpe dupa cate am inteles eu de la nenea poli daca nu exista contact intre cele 2 autoturisme ,in cazul tau el ar fi decat un vinovat moral deci nu poti beneficia de asigurarea lui ,sper sa ai norok sa iti schimbi parbrizul pe asigurarea lui.

@motan, gresesti daca faci comparatie cu cazul tau. Intr-adevar, la tine, daca se baga peste tine si nu te atingea, iar tu dadeai cu masina in bordura, se numea vinovat moral. Dar in cazul lui @sarpe e altceva, pietrele au sarit din rotile Matiz-ului, deci e vinovat pe deplin, nu doar moral. 100% te despagubeste ! Multi au avut surpriza la casco se declare ca mergeau pe strada si le-a sarit o piatra in parbriz si s-a spart, iar intrebati fiind daca mai circulau si alte masini in fata lor sau din sens invers, ei raspunzand afirmativ, sa li se spuna ca trebuiau sa i-a numarul masinii de la care a sarit piatra ca sa-i despagubeasca !!! Bineinteles, ca dupa certuri s-a decontat, dar am dat acest exemplu ca sa va dati seama ca astfel de despagubiri se practica !

LE: La Ager Service, probabil ca au parbrize marca Saint-Gobain, care sunt cel putin la fel de bune ca si originalul, asa ca nu vad niciun motiv pentru care sa lasi masina cateva zile la AB, cand poti rezolva in cateva ore !

Edited by T_o_r_q_u_e

Casco e una Rca e alta depinde acum si unde are matizul Rca si de mai multi factori,oricum din ce am citit pe net astia de la asigurari iti cauta nod in papura doar sa nu plateasca daunele ,sper sa aiba norok si eu dealtfel ,maine.

@motan, gresesti daca faci comparatie cu cazul tau. Intr-adevar, la tine, daca se baga peste tine si nu te atingea, iar tu dadeai cu masina in bordura, se numea vinovat moral. Dar in cazul lui @sarpe e altceva, pietrele au sarit din rotile Matiz-ului, deci e vinovat pe deplin, nu doar moral. 100% te despagubeste ! Multi au avut surpriza la casco se declare ca mergeau pe strada si le-a sarit o piatra in parbriz si s-a spart, iar intrebati fiind daca mai circulau si alte masini in fata lor sau din sens invers, ei raspunzand afirmativ, sa li se spuna ca trebuiau sa i-a numarul masinii de la care a sarit piatra ca sa-i despagubeasca !!! Bineinteles, ca dupa certuri s-a decontat, dar am dat acest exemplu ca sa va dati seama ca astfel de despagubiri se practica !

LE: La Ager Service, probabil ca au parbrize marca Saint-Gobain, care sunt cel putin la fel de bune ca si originalul, asa ca nu vad niciun motiv pentru care sa lasi masina cateva zile la AB, cand poti rezolva in cateva ore !

o sa merg la ager, daca toate ies bine maine la politie... acum urmeaza sa vad si unde are omul asigurarea facuta, sa nu ma trezesc ca nu lucreaza ager-ul cu firma respectiva din diverse motive (plati intarziate, neseriozitate din partea firmei asiguratoare etc ...)ca doar se practica la noi.

saint-gobain sunt si cele originale - doar ca mai au si sigla bmw langa saint-gobain

Pai nu pune nimeni pe original, in afara de AB.

Ai curaj sa lasi masina la AB pentru un parbriz ? <_<

Banuiesc ca se poate cumpara original si sa se monteze in alta parte.

Sigur, dar mai mult te complici:

1. Nu o sa le prea convina eventualilor montatori

2. Cam greu cu explicatiile si hartiile pentru RCA

Casco e una Rca e alta depinde acum si unde are matizul Rca si de mai multi factori,oricum din ce am citit pe net astia de la asigurari iti cauta nod in papura doar sa nu plateasca daunele ,sper sa aiba norok si eu dealtfel ,maine.

Am relatat intamplarile de la casco tocmai pentru a evidentia trimiterea catre rca-ul participantilor la trafic care ar fi putut provoca dauna, de catre cei de la casco, si , cel mai important, faptul ca in caz similar cu al lui @sarpe, rca-ul despagubeste.

saint-gobain sunt si cele originale - doar ca mai au si sigla bmw langa saint-gobain

E ok atunci. Eu am schimbat la Ager Service acum 2 saptamani si mi-au pus Saint-Gobain !

Edited by T_o_r_q_u_e

Banuiesc ca se poate cumpara original si sa se monteze in alta parte.

Sigur, dar mai mult te complici:

1. Nu o sa le prea convina eventualilor montatori

2. Cam greu cu explicatiile si hartiile pentru RCA

Oricum ,daca este pe asigurare este pacat sa nu se monteze piesa originala.

In definitiv daca se schimba la AB care ar fi problema?Dispar piese sau cum?

on topic va rog.... sau nu se poate topic fara sa se contreze cineva ? merci

ps: la bavaria oricum nu ma duc din simplu motiv ca este departe de mine .

Am intrebat la asigurari iti poti schimba parbrizul 100% pe asigurarea celui cu matizul,Bafta!

Guest poleposition

de ce ar avea nevoie de curaj pentru a lasa masina la un service autorizat BMW ?

Fac service-ul in mod regulat la AB pentru 2 BMW-uri M6 si Seria 1, mai nu demult la 3 (la E60), nu au fost niciodata probleme.

Nu mai face insinuari aiurea.

acum am venit de la politie si au zis ca omul este vinovat moral <_< nu este considerat accident si nu ma poate despagubii asigurarea lui.

am fost la ager am facut programare si pentru 80 ron imi repara ciobiturile .

le: a trecut cineva ITPul cu parbrizul reparat ????

Edited by S A R P E

acum am venit de la politie si au zis ca omul este vinovat moral <_< nu este considerat accident si nu ma poate despagubii asigurarea lui.

am fost la ager am facut programare si pentru 80 ron imi repara ciobiturile .

le: a trecut cineva ITPul cu parbrizul reparat ????

Cum asa eu am intrebat azi la euroins si agentul zicea ca ,daca faptasul e deacord sa declare ca el a provocat dauna asigurarea lui te despagubeste 100%.Pacat trebuia sa le spui pol ca ei sant obligati sa constate si sa intocmeasca proces verbal daca omu cu matizu era deacord

dupa ce i-am povestit faza, nenea poli s-a ridicat dupa scaun si a iesit la o tigare <_<

i-am si specificat ca omul isi recunoaste vina si ca imi da asigurarea.

am fost la accidente usoare din capatul metalurgiei (cum te duci spre real, metro...)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.