Jump to content

Mi-a spart parbrizul !

-Sarpe-

Recommended Posts

acum am venit de la politie si au zis ca omul este vinovat moral <_< nu este considerat accident si nu ma poate despagubii asigurarea lui.

am fost la ager am facut programare si pentru 80 ron imi repara ciobiturile .

le: a trecut cineva ITPul cu parbrizul reparat ????

ce tupeu ai avut sa-i ceri asigurarea pt asa ceva .... pt asa ceva s-a inventat casco.. eu te trimiteam la plimbare daca eram in situatia soferului de pe matiz.

Guest poleposition

RCA este obligatoriu, CASCO e facultativ.

De ce il trimiti la plimbare ?

Daca ma trimitea la plimbare, il trimiteam si eu la banca sa imi scoata bani pt un parbriz nou... Lasa discutii, ca vezi drumurile si ce cauta pietre pe carosabil, asta e alt scenariu.

E RCA ? e raspundere civila, ce atata polemica ?

pai nu e vina lui... daca tu mergi cu masina pe stratda si sare de la masina ta o piatra in ochi la un pieton si acesesta isi pierde pana la urma ochiule .. esti de accord sa fi condamnat din culpa? si sa-i platesti despagubiri??

e accelasi lucru... asta e.. sunt riscurile meseriei ... <_<

cat despre trimisul la banca etc.. discutam discutii .. sunt f multi fraieri care pe care ai fi reusit sa-i sperii.. sunt care te-ar fi trimis la podea direct sau care i-ai fi trimis tu si te-ar fi purtat prin tribulale apoi ... e cu multe taisuri... eu nu m-as baga la asa ceva pt ca a sarit o piatra de la masina cuiva :)

Guest poleposition

RCA, despagubeste incidente auto, petrecute pe drumuri publice, care sunt asa cum sunt, nu e treaba mea ca nu au ce cauta pietre pe drum, sa se judece RCA cu Ministerul Transporturilor.

De ce sa ma trimita la plimbare ? nu da din banii lui, da asigurarea.

Asta ar fi doar rea-vointa astfel ca:

Daca ma trimite la plimbare, il trimit la podea.

Asa si ?

filaretul nu schimba parbrize ?

ba da, schimba !

...sau cum...

:bashwall:

Pai nu stiu.Mi se pare foarte aiurea sa te duci cu masina la o reprezentanta BMW si sa iti fie frica ca dispar piese, se inlocuiesc. <_>

read this : http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=53772

acum am venit de la politie si au zis ca omul este vinovat moral :) nu este considerat accident si nu ma poate despagubii asigurarea lui.

da, mai ales daca ai si factura de reparatie !

ON TOPIC:

@SARPE, cred ca te-ai lasat prea usor convins de politisti sa renunti !!!

@pole si @Sini:

nu vreti sa lasati boxul pe altadata ?

problema devine complicata instant, indiferent care pe care il face KO...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=52756&hl=

RCA, despagubeste incidente auto, petrecute pe drumuri publice, care sunt asa cum sunt, nu e treaba mea ca nu au ce cauta pietre pe drum, sa se judece RCA cu Ministerul Transporturilor.

De ce sa ma trimita la plimbare ? nu da din banii lui, da asigurarea.

Asta ar fi doar rea-vointa astfel ca:

Daca ma trimite la plimbare, il trimit la podea.

Asa si ?

pai daca as fi fost eu in situatie .. de exemplu, nu as fi avut timp sa o ard cu tine cu RCA si mers la politie si etc... deci nu e rea vointa.

iar cu trimisu' <_< de obicei 99% o sa te trimita unu la care nu ai ce sai faci .. nu vre-un prapadit :)

Edited by Sini

Guest poleposition

un' sa ma trimita, sa o sun pe ma-sa ?

in sfarsit, discutie nesfarsita.

Daca imi arunca o piatra in parbriz, ca nu poate el sa plece de pe loc decat la mare smecherie, nu ii intind mana si trimit felicitare de paste, clar ?

Las-o dreq si tu, ca nu te stiu de mare pacifist.

eu m-am certat cu unul odata ca-si stropea parbrizul si ajungea apa pana pe masina mea proaspat spalata ...Mi-a facut capota muci ..Si am iesit si am tipat la el ca de ce nu are reglate duzele ...Omul se uita la mine si nu intelegea ce vreau Cand mi-aduc aminte ma bufneste rasul ..... <_< dar asta e ..Era vara , caldura mare .. Edited by myxage

acum am venit de la politie si au zis ca omul este vinovat moral :) nu este considerat accident si nu ma poate despagubii asigurarea lui.

ce tupeu ai avut sa-i ceri asigurarea pt asa ceva .... pt asa ceva s-a inventat casco.. eu te trimiteam la plimbare daca eram in situatia soferului de pe matiz.

Iti garantez ca la ce draci aveam era omul in stare sa mi-o dea si pe sorsa.

LE:@ Sini daca erai in locul meu ce faceai ? bateai din palme ? <_< si ziceai merci, merci ca mi-ai spart parbrizul, mai poftiti si alta data ca mai am geamuri pe masina . serios acum....

Edited by S A R P E

am fos la AGER am reparat bubele si a iesit cat de cat bine . (din exterior abea se observa , din interior in schimb se vede , nu foarte rau da se vede) total factura 70 ron (+20 ron spaga)

problema rezolvata.

se poate inchide.

multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.