Jump to content

ce ulei imi recomandati

Recommended Posts

am un 330d din 04 are 150.000km si decand o am am folosit numai 5w30 sub sigla bmw...cineva imi spunea de 5w 40 ca ar fii mai sintetic si ar fi mai bun...voi ce spuneti?

Ia de aici un link de la Castrol: http://ew5.earlweb.com/search.php?site=6&a...&subset=127

Cauta-ti masina ca eu nu stiu: e sedan, coupe, touring...si vezi ce recomanda pentru motorul tau. Daca vrei sa il folosesti.

A mea e benzina si motor mic dar folosesc tot 5W-30Syntec de la Castrol si am 12.000 de km cu el si nu a papat deloc. Oricum o sa il schimb in maxim 1000 ca e mai bine.

• 3 weeks later...
am un 330d din 04 are 150.000km si decand o am am folosit numai 5w30 sub sigla bmw...cineva imi spunea de 5w 40 ca ar fii mai sintetic si ar fi mai bun...voi ce spuneti?

Ce te face sa crezi ca masina ta e asa deosebita incat sa deschizi topic nou. Vezi ca sunt multe topicuri despre uleiuri.

Ce te face sa crezi ca masina ta e asa deosebita incat sa deschizi topic nou. Vezi ca sunt multe topicuri despre uleiuri.

E, na, uite ce nick are <_<

UNESTE CINEVA TOATE TOPICURILE DE ULEI?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.