Jump to content

interior pilele alba e36

Recommended Posts

oribil e putin spus. cu M-urile alea pe scaune, cu nasturii aia ca pe vechile usi de directori de scoala dinainte de 89

crezi ca are nevoie de parerea ta?....sau crezi ca tot ce nu iti place tie nu trebuie sa placa nimanui?...mi-ar placea sa ne cunoastem ...

aolooo <_< :) :bashwall: ... dar mereu se gaseshte cate un atotcunoscator si atotshtiutor ... bai "dan98" sau cum te-o chema ... abtzine-te frate cu astfel de comentarii ... nu de alta,dar nu e frumos sa-ti expui gusturile tale deplasate cu mult fatza de altzii ... 25% din userii de pe forumul asta sunt numai "critici" d-astia cu 3 clase k trenul ... Edited by ssoorreell

oribil e putin spus. cu M-urile alea pe scaune, cu nasturii aia ca pe vechile usi de directori de scoala dinainte de 89

Tine strict de gusturi . Initiativa e laudabila . :)

cris2dum: esti pacifist.un lucru bun <_<

dan98: omul nu a postat ca sa ne ceara noua parerea mai ales tie.....si doar a arata ce si-a facut la masina....chiar daca e frumos sau urat, chiar daca tie iti place sau nu, nu cred ca il intereseaza prea mult....insa ma seaca stilul asta asa mai din topor al tau.....respect prea mult forumul asta si o sa ma opresc aici....

Edited by zeky

mie unul chiar imi place cum a iesit , adevarat ca e oarecum ciudat cu M dar cred ca acest topic a vrut sa dovedeasca , calitatea lucrari nu modelul.

ca fapt divers dupa ce a dat omul o galagie de banii sa isi faca interiorul vine unul ca dan98 sa ii taie elanul, nu mi-se pare corect fata de un coleg, daca arata baiatul poze cu ''uite asa as vrea sa imi fac , ce parere aveti!'' atunci ar fi mers afirmatia ta dar dupa ce a dat banii...........macar din respect asa ii spune-i '' frate ....tine de gusturi, mie unul nu imi place!''

in fine mereu vor exista si astfel de persoane carora le place doar OEM.

atunci sĂŁ-Âşi ĂŽnchidĂŁ topicu dacĂŁ nu vrea replici in el. aici e vorba de gusturile tuturor, interioul ala geme de prost gust sĂŁracu

nici mie nu imi place

tapiteria aceea cu butoni sigur mergea pe alta masina mult mai veche poate un RR, nu are nimic in comun cu bmw, mie m-i se pare chicioasa si ma tem ca va mai primii astfet de caracterizari.

in fine mereu vor exista si astfel de persoane carora le place doar OEM.

Si eu sunt unul din ei , dar nu critic gusturile . Omului i-a placut - a facut :unsure: : din partea mea numai cuvinte de lauda :bashwall: . Ca nu as face asa ceva - asta e altceva . :blink:

Daca am comenta tot ce vedem la saloanele de tunning unde am ajunge ? <_<

P.S.

:)

Pai si eu ce am spus ? Am spus ca e oribil, e felul meu de a spune cã nu Îmi place. De aici a plecat discuÞia. Iar eu nu i-am tãiat deloc elanul. Lucrarea e fãcutã deja, rãmâne cu ea indiferent cã-mi place mie sau nu.

Imi place OEM, normal. Imi place Âşi aftermarket, dar nu creaĂžii duse la extrem, alb simplu era ok, fie Âşi cu nĂŁstureii ĂŁia http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

eu cred ca nasturei sunt marea problema, eu cu M-urile ma impacam ca poate are o pasiune pentru asta sau asa avrut sa o personifice ca M, poate veni si de la altceva

Pai si eu ce am spus ? Am spus ca e oribil, e felul meu de a spune cã nu Îmi place. De aici a plecat discuÞia. Iar eu nu i-am tãiat deloc elanul. Lucrarea e fãcutã deja, rãmâne cu ea indiferent cã-mi place mie sau nu.

Imi place OEM, normal. Imi place Âşi aftermarket, dar nu creaĂžii duse la extrem, alb simplu era ok, fie Âşi cu nĂŁstureii ĂŁia http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

adevarat ca alb simplu e altceva chiar si cu faza gen usa capitonata dar sunt sigur ca stai foarte bine pe capitonajul acela. in plus este o chestie tuning si ce nu iti este dat sa vezi cind este vb de tuning. este ca la prezentarile de moda unde vezi diverse nebunii de haine care nu se vor vinde niciodata dar se apreciaza ideea creatorului.

Frumos modelul <_< . Cat te-a costat ?

sal cu tot cu incalzire in scaune si cu volan(inca nu e gata)1200 euro.jobu a fost creatia ...pro lether automotive.

sefu e ok nu ma supar ,,,e parerea ta si o respect....poate e urita dar si asa e unic...nu-i asa?

atunci sĂŁ-Âşi ĂŽnchidĂŁ topicu dacĂŁ nu vrea replici in el. aici e vorba de gusturile tuturor, interioul ala geme de prost gust sĂŁracu

nu am postat de dragu de a ma da ,,grande,,vroiam doar sa va arat ceea ce am facut eu ...comentariile contra ma lasa rece ca nu poti sa faci pe placul tuturor

cat a costat lucrarea si daca ai facut-o in baie mare sau unde ?

1200 euro.la baia mare

as vrea sa vad masina ta .iar tu fa-ti cum iti place tie ....tu sa te simti tu bine in ea, nu altii ca doar tu dai banu.

ps. de aia am pus topicu sa vad pareri chiar si putin mai acide...

in plus este o chestie tuning si ce nu iti este dat sa vezi cind este vb de tuning. este ca la prezentarile de moda unde vezi diverse nebunii de haine care nu se vor vinde niciodata dar se apreciaza ideea creatorului.

+1

thank you SIR 4 understanding

Calitatea executiei pare ok, modelul prea incarcat pt gustul meu...P.S: nu ti s-a albastrit pielea alba de la blugi?!? E o culoare misto dar mult prea pretentioasa...

asa e ,e cam pretentios modelul si referitor la blugi nu a aparut nici o problema ....pielea este din italia ,identica cu cea de pe modelele noi de bmw sau mertz

Un interior din piele alcantara costa 1400,eu zic ca iesea multmai elegant din alcantara, pentru mine e prea incarcata daca tu te simti bine in masina asa e ok, dar eu nu mi-as face asa ceva.

Trebuie sa iti dau o veste trista ,Alcantara NU este piele este o tesatura care arata ca pielea intoarsa si chiar arata bine dar tot carpa ramane si tine in timp ca atare .Acuma ca ai aflat tristul adevar cum ti se pare sa dai 1400 pe pe un interior de textil ?

mi se pare destul de mult cat te-a costat

la banii astea imi trageam un interior de M de-i lasam aici fara comentarii in locul tau <_<

oricum...fiecare cu gusturile lui

salut

La banii astia iti trageai un interior de M cum mai au cateva zeci de mii de posesori de BMW .Sunt unii care au depasit aceasta faza si vor ceva numai al lor de aia a aparut personalizarea masinilor =tuning

Dar nu am spus cĂŁ te-ai dat mare. Doar mi-am exprimat pĂŁrerea referitor la design. Iar faza cu pielea din Italia folositĂŁ pe modelele noi de maÂşini ..... no comment http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/112.gif

Tu stii al dracului de multe si nici nu ai capu' mare .As putea sa iti arat aici facturile ,avizele ,si certificatele de la Gruppo Mastrotto de unde luam pielea ,noi si cam toti producatorii auto din europa care se respecta dar banuiesc ca deja o stii si pe asta nui asa micule Mafalda ?.Dar tot o sa iti spun ceva ce nu stii si anume de ce am facut acel interior ASA ,pentru ca POT .Tu poti ?