Jump to content

interior pilele alba e36

Recommended Posts

Aha, tu eÂşti autorul dacĂŁ sari aÂşa ars. Da, eÂşti foarte capabil ce-i drept, ai urmat vre-un institut de design interior cumva ?

Nu are importanta unde m-am format eu ,important este ca am format mesteri in breasla asta pe trei continente .Accept cu mare interes criticile atata timp cat vin de la cineva cel putin egal in aptitudini sau cand aduc ceva argumente in cunostinta de cauza .Cand vin de la cineva care vrea doar sa mai adauge un post la cele opt mii si ceva [apropo ,tu scrii nonstop pe forum de ai adunat atatea ?] nu au nici o valoare .Get a life my friend...

Un interior din piele alcantara costa 1400,eu zic ca iesea multmai elegant din alcantara, pentru mine e prea incarcata daca tu te simti bine in masina asa e ok, dar eu nu mi-as face asa ceva.

Trebuie sa iti dau o veste trista ,Alcantara NU este piele este o tesatura care arata ca pielea intoarsa si chiar arata bine dar tot carpa ramane si tine in timp ca atare .Acuma ca ai aflat tristul adevar cum ti se pare sa dai 1400 pe pe un interior de textil ?

Uite eu am sa dau 1400 sa imi fac interiorul din carpa, si am sa ma simt de 1000 de ori mai bine decat in interiorul ala din piele alba.

Si vezi ca sunt si useri pe forum care au masini cu carpa alcantara si au 200 000 km si interioarele sunt ca noi. Dar daca tu mananci la Mc Drive si dai mustar, maioneza sau mai stiu ce pe tapiterie e treaba ta <_<

Edited by Cosm1n

oribil e putin spus. cu M-urile alea pe scaune, cu nasturii aia ca pe vechile usi de directori de scoala dinainte de 89

+1

Culorile M nu erau ALBASTRU - MOV - ROSU ? ce cauta gri ... pe scaune ?

O fi lucrarea de calitate...insa modelul ...este ... out of BMW.... insa

o putem considera un fel de customizare ... sa il intretii cu placere...va fi greu !

Pai si eu ce am spus ? Am spus ca e oribil, e felul meu de a spune cã nu Îmi place. De aici a plecat discuÞia. Iar eu nu i-am tãiat deloc elanul. Lucrarea e fãcutã deja, rãmâne cu ea indiferent cã-mi place mie sau nu.

Imi place OEM, normal. Imi place Âşi aftermarket, dar nu creaĂžii duse la extrem, alb simplu era ok, fie Âşi cu nĂŁstureii ĂŁia http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

eu cred ca nasturei sunt marea problema, eu cu M-urile ma impacam ca poate are o pasiune pentru asta sau asa avrut sa o personifice ca M, poate veni si de la altceva

de la marius?(desi nu asta e purul adevar)asa le-a gindit designerul.e total creatia lui si a facut-o asa pt ca de aia se numeste designer...si am vrut o masina unica(interior) chiar daca unii nu sint de accord cu mine, e treaba lor.no offence

oribil e putin spus. cu M-urile alea pe scaune, cu nasturii aia ca pe vechile usi de directori de scoala dinainte de 89

+1

Culorile M nu erau ALBASTRU - MOV - ROSU ? ce cauta gri ... pe scaune ?

O fi lucrarea de calitate...insa modelul ...este ... out of BMW.... insa

o putem considera un fel de customizare ... sa il intretii cu placere...va fi greu !

fara suparare ...dar am vrut ceva ce altii nu au ....deocamdata si ceva ce pe mine ma face sa ma simt deosebit cind intru in ea(masina).chiar si out of bmw i think it's still UNIQUE...don't u think?anyway....HAPPY EASTER TO YOU AND YOUR FAMILY!AND ALSO TO ALL BMW LOVERS.HAPPY HOLIDAYS.

misto 'executat'. iesea insa ceva chiar misto daca nu foloseai M-urile alea si nasturii. ideea cusaturilor in diagonale de pe interiorul scaunului stil Bentley e foarte misto, si nici patratelele colorate nu sunt asa rele, desi in mod sigur ar fi aratat mai bine simplu, cu acelasi tip de cusaturi cusute in ata de culoare tare, contrastanta - rosu, portocaliu-caramiziu, bleo... cu ata mai groasa... oricum, s-a lucrat bine.

Un interior din piele alcantara costa 1400,eu zic ca iesea multmai elegant din alcantara, pentru mine e prea incarcata daca tu te simti bine in masina asa e ok, dar eu nu mi-as face asa ceva.

Trebuie sa iti dau o veste trista ,Alcantara NU este piele este o tesatura care arata ca pielea intoarsa si chiar arata bine dar tot carpa ramane si tine in timp ca atare .Acuma ca ai aflat tristul adevar cum ti se pare sa dai 1400 pe pe un interior de textil ?

Uite eu am sa dau 1400 sa imi fac interiorul din carpa, si am sa ma simt de 1000 de ori mai bine decat in interiorul ala din piele alba.

Si vezi ca sunt si useri pe forum care au masini cu carpa alcantara si au 200 000 km si interioarele sunt ca noi. Dar daca tu mananci la Mc Drive si dai mustar, maioneza sau mai stiu ce pe tapiterie e treaba ta <_<

ma du-te la padure ....